Mislim da realno nema potrebe za cetvrtim, a i svi pozivni brojevi koji pocinju sa 6 su dodeljeniA bilo je i mesta za 4.
To što ti misliš ne znači da si u pravu.Mislim da realno nema potrebe za cetvrtim, a i svi pozivni brojevi koji pocinju sa 6 su dodeljeni
Mislim da realno nema potrebe za cetvrtim, a i svi pozivni brojevi koji pocinju sa 6 su dodeljeni
Aukcija je u decembru, RATEL odredjuje pobednike, onda ide uplata prve rate ( obicno rok bude 30 dana) i zatim idu administrativne stvari ( pre svega izdavanje dozvola) sto se ocekuje da traje mesec, dva max i onda prakticno operateri mogu da krenu uz napomenu da sve to vreme imaju da se pripreme za pustanje i da ce sam RATEL traziti da se signal pusti u odredjenom roku ( za 4G je bilo 60 dana od dobijanja licence, ovde se ocekuje da se ide na 30...)
Dakle, prvi komercijalni pocetak 5G se ocekuje na prolece 2026. godine...
067 je zauzet za MVNO, ima mesta za dodelu prefiksa za MVNO ali ne i prave operatereŠto se tiče zauzetosti opsega brojeva na 6, nikako nisu zauzeti svi opsezi, naime 067 nije zauzet.
Kako? Jednostavno.
Zauzeto je samo:
0676 Telekom Srbija Globaltel
0677 Telekom Srbija Globaltel
0678 Sat Trakt
Slobodno je:
0670, 0671, 0672, 0673, 0674, 0675, 0679
Tu itekako ima mesta za dodelu prefiksa za mobilne operatere.
Da li imaš neku odluku ratela ili nešto slično gde eksplicitno piše da je +38167 prefiks baš za MVNO, a ne i prave operatere?067 je zauzet za MVNO, ima mesta za dodelu prefiksa za MVNO ali ne i prave operatere

Koliko znam, SBB je zainteresovan za 5G.Mislim da realno nema potrebe za cetvrtim, a i svi pozivni brojevi koji pocinju sa 6 su dodeljeni
SBB je napustio Srbiju i prodao nesto Yettel-u a nesto Mts-u.Koliko znam, SBB je zainteresovan za 5G.
Yettel je kupio SBB, a ono sto nije hteo da kupi, to je kupio mts. Ili je mts kupio sta je hteo, a ono sto je ostalo od SBB-a je kupio Yettel. Kako god, SBB vise ne postoji.Koliko znam, SBB je zainteresovan za 5G.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari