Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

...ako ne vidis vise isti popust - zakasnio si.
Ili prosto aplikacija nekima daje a nekima ne daje (ni sam ne razumem zašto) dobre popuste, ja sam u realnom vremenu otvarao linkove koje ovde kačite gde se navodili da ste imali 90% off na coinse - dok sam ja na isti artikal u realnom vremenu imao samo 35% off (sve mi je lepo podešeno na MKD).

Malo ste čak počeli i da me nervirate sa tim linkovima gde konstantno dobijate ono što ja mogu samo da sanjam :)

Анкер на 50 посто акцији анкер.рс , слушалице углавном.
Не знам у којој другој теми да напишем.

Nije anker.rs već ankersrbija.rs, čisto da ne bude zabune.

Koji god da je sajt, ne isplati se i sa tim popustom :d

Ako se posiljka vrati nazad za Kinu.
Koja je verovatnoca da dobijem refund?
Jer definitivno sam ostao bez predmeta i vratice se prodavcu.

Ako se posiljka vrati nazad za Kinu.
Koja je verovatnoca da dobijem refund?
Jer definitivno sam ostao bez predmeta i vratice se prodavcu.
Meni je sam prodavac rekao da otvorim dispute zbog problema u logistici. Refundirao je bez problema.

Ima li nekog lakseg nacina da maknem 1$ single store coupon, ako ne zelim da bude primenjen, jednom mislim da sam maknuo prilikom kupovine, sad nemam onu opciju do not apply ?

Poslednja izmena:
da pitam ovde ipak (logika ko pita ne skita)- neki predlog za IEMs nanekom snizenju do 60eu (ali ne Artti 10 mada taj fazon), hvala

Uz kupon prodavnice dva komada izašla 0.70€

I just found this on AliExpress: €17.52 | 1/ 2pcs RSH Fashion GPS Tracker for Wallet Child Bag Car Pers 3D Graffiti Painting Android Smart Tag work with Goolge's Find Hub
Jel isprobao neko ovo. Jel radi sa androidom?
Čini se korisno za recimo psa ili kofer.
Ako neko ima iskustva nek prenese. Koliko je precizan?

Jel isprobao neko ovo. Jel radi sa androidom?
Čini se korisno za recimo psa ili kofer.
Ako neko ima iskustva nek prenese. Koliko je precizan?
Ovaj je namenjen za android, ako je i 10% kao skuplje varijante bice odlicno.
Mozes i zenu da pratis 😀
Odlicno je za gradove, jer preko drugih telefona on salje pribliznu lokaciju.

Da li imate neku preporuku za bežični punjač za telefon? Oneplus 13 je u pitanju, nije mi bitna brzina punjenja, 15-20W je ok, samo da je pouzdan.

Nazad
Vrh Dno