Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Da li neko zna u cemu je problem, vidim da je danas 10 posiljki koje su sa mojom bile u Madjarskoj 15og oktobra, urucene primaocima u Srbiji..
u pitanju su LA HU posilje.
za moju i dalje stoji ovaj status..

1761053439389.png

evo par njih koje su urucene danas..

1761053587746.png1761053513689.png

Da li neko zna u cemu je problem, vidim da je danas 10 posiljki koje su sa mojom bile u Madjarskoj 15og oktobra, urucene primaocima u Srbiji..
u pitanju su LA HU posilje.
za moju i dalje stoji ovaj status..

Pogledajte prilog 509877

evo par njih koje su urucene danas..

Pogledajte prilog 509879Pogledajte prilog 509878
to je random burazercu, moja LR - NL i dalje stoji u posti pre carine nije jos ni poslata na carini stoji vec 20 dana, a kad sam proverio neku random istog dana kada je i moja stigla odma je prosla sve, poslali je na carini i pustili isti dan..

Teško da stoji u našoj pošti 20 dana a da nije otišla na carinu.

Izgleda je postalo pravilo da LA HU posiljke odleze 5 dana pa ih tek onda uknjize na izmenicnu. Na izmenicnoj isto odmore 1 dan.

Da li ima neko ko ima UB...HU kodove ?

Pratim neke posiljke

poslednji statusi su oko 20.09

Package arrived at regional carrier facility

Departure from outward office of exchange BUDAPEST

jos uvek nisu isporucene

evo ti jedan UB147636804HU kupljeno 08.09.2025. *****ao se :D brzopleto kliknuo na buy, umesto da promenim na standard shipping, ali nije nista bitno, pa sad kada stigne....

Posle 7 dana se pojavila kod nas, LA HU je u pitanju, ocekujem da ce mi je postar doneti sutra ili u petak

1761147993661.png

ne znam da li je neko video nesto slicno, ja nisam definiivno...paket jos uvek nije ni krenuo iz USA, niti ce ici preko Madjarske, ali ako pitate nasu Postu vec je stigao...WTF

idemo ispred vremena, nema sta

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    24.7 KB · Pregleda: 41
  • 2.JPG
    2.JPG
    11.8 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
Za Italiju i dalje stize ekspresno 9 dana ,
Kupljeni dva ventila ista prodavnica i vreme , Za italiju stiglo Za Srbiju nije jos ni kod Madjara stiglo
Screenshot_6.pngScreenshot_7.png

Je li pisano vec objasnjenje odakle postal ninja vuce status kada ga nema na sajtu poste za UCHU?
Reception
HU-HU1005

Jel dobio jos neko u Beogradu status 11197 posta otprema pre lokalne poste, ja sam na 11090 i porucujem preko 10 godina, nikad nije sa 10200 gpc otisla na novi beograd(11197). Da li im je to neki novi korak ili greska? 1761172307951.png

Jesu li menjali nedavno statuse?
Zakucao 8 dana ARCF status, ocekivao sam da ce biti RLDC (ako se dobro secam) pa posle par dana ALDC ali nema… Na GTT pracenju je poslano odmah za Srbiju iz Mađarske. Dok npr. LAHU dva dana stoji u Mađarskoj i jos uvek nije registrovana zvanicno kod njih

dugo nisam ništa naručivao sa alija, sad čekam jednu pošiljku UC...HU čiji je poslednji status arrived at local delivery center 10. oktobra...jel se to sad krčka kod nas? jel 15 dana normalno da stoji negde u delivery centru?

možda nekom nešto znače ovi datumi i brojevi...pošiljka 10. oktobra stigla u lokalni centar, danas stigla u sanduče...17 dana je bila tu negde okolo...UC...HU treking...

Meni UC...HU ako ne stigne para dana nakon pristizanja u Srbiji (obično u paketomat) nikad i ne stigne. Otprilike 90% UC...HU pošiljki ni ne stigne, tako da sam digao ruke

Izgleda da im se gube sve U* pošiljke, ne samo HU. Meni je nestalo par iz UK, jedna iz Japana i jedna iz Francuske.

Meni za živo čudo prolaze u poslednje vreme sve UC-HU. i to prilično brzo. Čak su jednu skoro uspeli i da ocarine :p
Početkom 2024. je bilo "veselo", tu bukvalno nije stizalo ništa što nije imalo praćenje.

Nazad
Vrh Dno