Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Kako da dobijem neki od vaucera, uzeo bih neke gume 35k +, moram li da cekam da mi posalju na mail ili ima neko da udeli, idealno onaj od 5000

Ne dobijas nikako, skines aplikaciju i svaki dan otvaras da vidis koji vaucer vazi taj dan. Nekada i nema vaucera. Ujutru ih obicno aktiviraju
Zatim moras da budes brz, jer ih uvek ima malo i brzo odu. Ja sam mesec-dva pokusavao a5000 i jedva sam zakacio kupovinu.

+1 za app, ja sam skoro tako zakačila vaučer na 5000. U poslednje vreme na mejl stigne 1 od 5 vaučera za koje me obavesti aplikacija. Mislim da su jedno vreme i Viberom slali, tamo tek nema ništa odavno.

Je l ima neko od 1000 din na 8000, ne radi a1000...

Moze u pm. Hvala puno.

Šta tačno?
Edit: otkazao sam porudžbinu, kod je ponovo slobodan.

KOD.jpg

Rekoh iskoristio si kod, nebitno :)

Ako neko ima onaj rođendanski (1500 na 5000), a ne treba mu trenutno neka me kontaktira na PP :)
Hvala!

Meni npr nikada ne stigne notifikacija za vaucer na app, samo na viber. Ukljucene notifikacije

Poštovani,

Uštedite i do 5.000 RSD na Ananas.rs uz AikBank kreditne kartice!

Registrujte se i sačuvajte svoju AikBank karticu* na Ananas.rs i iskoristite je za kupovinu tokom oktobra jer možete ostvariti značajne uštede:
  • 2.000 RSD na potrošenih 10.000 RSD, ukucavanjem koda aik2000
  • 3.000 RSD na potrošenih 15.000 RSD, ukucavanjem koda aik3000
  • 5.000 RSD na potrošenih 25.000 RSD, ukucavanjem koda aik5000

Promocija važi od 01.10. do 05.11.2025. godine ili do iskorišćenja sredstava namenjenih za ovu kampanju.

*U promociji učestvuju AikBank klijenti sa važećim Mastercard i Visa kreditnim karticama izdatim od strane AIK Banke, Eurobank Direktna banke i AikBank.

znacilo bi mi ako neko ima onaj kupon od 1000 na 5000 ako moze da mi pusti na PM unapred hvala

Poštovani,

Uštedite i do 5.000 RSD na Ananas.rs uz AikBank kreditne kartice!

Registrujte se i sačuvajte svoju AikBank karticu* na Ananas.rs i iskoristite je za kupovinu tokom oktobra jer možete ostvariti značajne uštede:
  • 2.000 RSD na potrošenih 10.000 RSD, ukucavanjem koda aik2000
  • 3.000 RSD na potrošenih 15.000 RSD, ukucavanjem koda aik3000
  • 5.000 RSD na potrošenih 25.000 RSD, ukucavanjem koda aik5000

Promocija važi od 01.10. do 05.11.2025. godine ili do iskorišćenja sredstava namenjenih za ovu kampanju.

*U promociji učestvuju AikBank klijenti sa važećim Mastercard i Visa kreditnim karticama izdatim od strane AIK Banke, Eurobank Direktna banke i AikBank.
Jel ovo baš mora da bude kreditna? Jer mi debitna ne prolazi... u korpi gume vrednosti 31000 neće aik5000 da prođe

@Stock, kako do besplatne postarine, ubacim par artikla u jednoj porudzbini (npr. mis, tastatura, ssd...) na svaki artikal ide postarina po 349 dinara.

Hiljadu puta dosad napisano. Ako si član kluba moraš da imaš 2000+ od jednog prodavca...

@Stock, kako do besplatne postarine, ubacim par artikla u jednoj porudzbini (npr. mis, tastatura, ssd...) na svaki artikal ide postarina po 349 dinara.

Да ли је могуће искористити рецимо а5000 и ваучер за бесплатну доставу gorenje1790?

Da li neko ima 5000 vaucer da mu nije potreban? :)

Vrh Dno