to i mene zanima ,ako sam vec potrošio sav CC kredit sta se dešava ako otkažem taj paket koji je i dalje u "picking in progress" posle 12 dana 🤔Ako sam otkazem paket koji dugo stoji zaglavljen, da li gubim kredit koji sam vec podigao?
to i mene zanima ,ako sam vec potrošio sav CC kredit sta se dešava ako otkažem taj paket koji je i dalje u "picking in progress" posle 12 dana 🤔Ako sam otkazem paket koji dugo stoji zaglavljen, da li gubim kredit koji sam vec podigao?
to i mene zanima ,ako sam vec potrošio sav CC kredit sta se dešava ako otkažem taj paket koji je i dalje u "picking in progress" posle 12 dana 🤔
ma nisu ga jos ni poslali nema speditera dodeljenog josKo je špediter? Meni su dve pošiljke koje su išle preko Transfere stajale u Kini 10+ dana pre nego što su krenule. Jedna i duže, pa su vraćali status na "picking in progress" i mislim da je poletela tek juče. Verovatno su imali neki problem sa transportom.
Pošiljke sa M-One/Milšped-om su išle nesmetano.
Samo Toocki sto se toga tice.Evo temu kabl plavi posle mesec dana iscupao se ceo dzek https://share.temu.com/oq8ih7uUz2B
Poslali su?Stizee
Jedan od boljih i kvalitetnijih kablova i punjača "Essager".Samo Toocki sto se toga tice.
Imaš te iste na ovom dole linku i za 3k dinara, za kvalitet nemam pojma, možda ti budeš prvi koji će probati
Imaš te iste na ovom dole linku i za 3k dinara, za kvalitet nemam pojma, možda ti budeš prvi koji će probati
Najvise sam dobio 17.750 na potrosenih 19.700.Da li ste vi uspjeli da dobijete 21k povrat na 18+k potrošenih u cc?
Za 10.000 1TB u Srbiji mozes duplo jace brzine. Za 50 evra sa stim brzinama mogu da ti nadjem na eponuda za 2 minuta.
Ni kod mene nažalost, pre bila svaki dan sad već 2-3 nedelje ništa..Kod mene vec 2 nedelje nema CC ponude, a ranije svakodnevno.
Za 10.000 1TB u Srbiji mozes duplo jace brzine. Za 50 evra sa stim brzinama mogu da ti nadjem na eponuda za 2 minuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari