Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

to i mene zanima ,ako sam vec potrošio sav CC kredit sta se dešava ako otkažem taj paket koji je i dalje u "picking in progress" posle 12 dana 🤔

Ko je špediter? Meni su dve pošiljke koje su išle preko Transfere stajale u Kini 10+ dana pre nego što su krenule. Jedna i duže, pa su vraćali status na "picking in progress" i mislim da je poletela tek juče. Verovatno su imali neki problem sa transportom.

Pošiljke sa M-One/Milšped-om su išle nesmetano.

Ko je špediter? Meni su dve pošiljke koje su išle preko Transfere stajale u Kini 10+ dana pre nego što su krenule. Jedna i duže, pa su vraćali status na "picking in progress" i mislim da je poletela tek juče. Verovatno su imali neki problem sa transportom.

Pošiljke sa M-One/Milšped-om su išle nesmetano.
ma nisu ga jos ni poslali nema speditera dodeljenog jos

Ja već duže vrijeme imam onaj Toocki kabl sa displejem i savršeno radi.

Ja imam i toocki i essager i kablove i punjač i stvarno su jedni od najboljih, nikakvih problema sa njima već par godina.

Imaš te iste na ovom dole linku i za 3k dinara, za kvalitet nemam pojma, možda ti budeš prvi koji će probati :)

Krut PVC materijal
Imaš te iste na ovom dole linku i za 3k dinara, za kvalitet nemam pojma, možda ti budeš prvi koji će probati :)

Krut pvc materijal spram onoga na šta smo navikli, i sce levo i desno od rajfešlusa su džepovi u kojima ima pregrada i u koje može da stane 4 flaše od 2L. Pored njih ima još džepova u kojima ima još pregrada i još dva unutrašnja pride. Prava lopovska jakna koja solidno štiti od vetra i kiše, top za 30- 40eur.
Još jedna stvar, ova army green zelena je obično zelena, svetlije nijanse, nema veze sa bojom na slici

Ovako oni mogu da beskonačno drže paket na "odabir pre slanja" a ti druže čekaj pa kad stigne. Totalno bezveze. Niko izgleda nije čitao mala slova u uslovima. Ja neću da otkazujem ali ću im vrattiti paket kad stigne čisto demonstrativno i naravno kada potrpšim kredit. Ako blokiraju napraviš drugi nalog i teraj dalje

Imam jednu posiljku na "Picking item" statusu od 04. Oktobra, jos malo pa bice 3 nedelje, kao da cekaju da je ja cancelujem, vala nece da hoce :D

Meni sad ponudili, par dana nisam imao nikako claimcredit. Ponudili prvo 14 na 18 hiljada pre 2-3 dana, danas 4900 povratak na 5000.

Da li je skoro neko naručio SSD drive a da valja ičemu?

Blackmagic Disk Test Utility

Kod mene i dalje postoji CC, ali sada uglavnom daju manji iznos + ne daju mi da naručim stvari iz korpe (npr. u korpi imam 10 artikala, on mi dozvoli 3, ili nijednu, i tako u krug)... Plus što pretragom preko CC stranice obično ne dobijem ono što mi treba (što je već u korpi)... Kao da nas teraju da manje kupujemo, hvala im :)

Za 10.000 1TB u Srbiji mozes duplo jace brzine. Za 50 evra sa stim brzinama mogu da ti nadjem na eponuda za 2 minuta.

Čitaj pažljivije pre nego što stisneš "Reply" ⚠️

Drajv ima veći protok, ali je u ovom slučaju limitiran USB4 interfejsom (iako je povezan na TB5 port).
Takođe, 10k, kako sam naveo, su SSD i kvalitetno Orico eksterno USB4 kućište.
Taj SSD je kod nas 10-12k.

Imamo li i sada neki glitch za neograničeni kredit, pošto su počeli da šalju mini PC? 😂

Mesecima sam konstantno koristio claim. I onda sam zadnji put kredit koji sam imao potrosio na redovnu kupovinu jer mi je bilo potrebno po vise komada istog artikla, i od tog momenta nemam claim evo vec dva meseca. Nekako sam izgubio nadu da ce ga uopste biti vise. Inace ne desava se ukidanje claima samo nama, upravo mi drugar iz Austrije javlja i njemu ukinut

Nazad
Vrh Dno