dado12
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 13.03.2023
- Poena
- 65
Sigurno se misli na sve altove, onda jos gore😂Još ako su rekli koje altove šiluju, nema nam sreći kraja.
Sigurno se misli na sve altove, onda jos gore😂Još ako su rekli koje altove šiluju, nema nam sreći kraja.
Evo ja sam optimista dok ne postanem pesimistaAko je neko jos uvek optimista interesuje me da li ima i neki razlog osim nadanja😃

Ja uveliko placemDobro, možda se i desi. Posle ćemo mi da plačemo, a oni da se smeju. Market je nepredvidiv.
Svaka cast majstore, jedini validan post sa argumentima. I da ne bude tako, ti si svoje misljenje potkrepio. Sve ovo ostalo sto palamudimo (ja prvi, doduse izneo sam bar neke argumente), ja mislim ovo, ja mislim ono, je suplja prica.Evo ja sam optimista dok ne postanem pesimista. Za sada nema razloga za pesimisam ali ne znaci da ga nece biti.Kakva je big picture?Tehnicki nalazimo se izmedju R1 i R2 godisnjeg pivota. Po meni tu je takozvana zona reakumulacije(po wyckoffu). Ispod imamo veoma vazne potpore. MA 50 weekly,Fibb 1.61 od proslog ciklusa i R1 pivot godisnji. Osnovni Pivot za iducu godinu se formira na toj istoj razini od oko 100k. Sta bi to u sutini moglo da znaci (al ne mora
).Na nivou od oko 100k su hodleri prodali institucijama svoje BTC i otisli da surfaju. U medjuvremenu vec se 2. put testira potpora i kupi likviditi. Teoretski, kad vidim CPR za sledecu godinu, mogli bismo da se zezamo izmedju 100 i 130k i celu sledecu godinu.To bi bila ne cenovna vec vremenska kapitulacija.Ipak mislim da se to nece desiti. Ovo istorijsko kupljenje likviditija od pre neki dan bi moglo biti dno. Zasto sam optimista? Jednostavno nema euforije.Veliki broj ljudi govori da je ovo kraj ciklusa. Niko ne govori da picimo na milion. Pogledajte kako izgleda FOMO kod zlata.Ono sto ne bi valjalo da padnemo 2 week candla ispod 100k. To bi po meni moglo da ima ozbiljne posledice (ali necu da vas plasim
).Za sada je sve ok.Kada probijemo 130k, sledeca stanica je 150k.R3 godisnjeg pivota i 2.61 fibb proslog ciklusa.Nema zime drugari & happy trading💪💪
Pogledajte prilog 509718
I za taj deo koji si u plusu, čekaš korekciju ili bear da prodaš u minusu? 😁Ja sam bulliš, nuliš i beariš. 😄
Prodao deo u minusu, prodajem deo na nuli i imam deo koji je u plusu.
Pohlepa je kurva ... šta da radiš. 😁 Mada što se tiče BTCa i ETHa, tu nema prodaje u minusu, to može da stoji do sledećeg zelenog talasa.I za taj deo koji si u plusu, čekaš korekciju ili bear da prodaš u minusu? 😁
U poredjenju sa berzom, btc nije ni blizu. Ali syo je tu je, kao sto rekoh, zanima me samo dno gde je.Čim se Bojan umeša, mora da bude potop. Ja sam već pisao da mislim da smo dostigli top.
*** nema sastanka sa Putinom ...I naravno da tramp mora da sjebe sve sa svojim izjavama…
Moguce, mada nije iskljuceno da je vec uracunato u cenu, posto je 99% smanjenje stopa za 25 jedinica.Sledece sto se ceka je FED 29og cini mi se i trebalo bi da smanje interest ratove. Da li ce i kako ce to uticati na cenu kripta, vise nisam siguran...
to bi bilo drugo takvo smanjenje u nizu,Moguce, mada nije iskljuceno da je vec uracunato u cenu, posto je 99% smanjenje stopa za 25 jedinica.
Ako je isto kao ranije i btc odradio svoj top zar ne bi trebalo par sedmica nakon toga da odrade i ostali skokoveAko se ponovi teroija ciklusa, ATH je bio na 126k, ono sto bi trebalo da se desi u narednom periodu je pad ispod 100k i okretanje trenda, short opcija mogla bi da bude najbolji potez, ali vidit cemo svakako u naredni mjesec dana na koju ce stranu.
Ja sam u shortu 120.5k pozicija i vodim se teroijom ciklusa, smatram da idemo ispod 100k, sta ce biti vidit cemo... sretno longerima![]()
Zasto mislis da Ada nije spor coin, u odnosu na recimo Xrp ili bilo koji drugi? Mozda je i moja greska ali ja sam sa njim davno zavrsioJa sam izašao iz sporih alt vozova koji idu u rikverc (ostao samo u Sol, Ada i Link) i ušao u brze vozove ETH i BTC, valjda će mi pokriti te minuse.
Nego, pitam se zašto kripto nema neki Gold stable token koji bi pratio vrednost zlata, kao što berza ima ETF ?
Ja sam izašao iz sporih alt vozova koji idu u rikverc (ostao samo u Sol, Ada i Link) i ušao u brze vozove ETH i BTC, valjda će mi pokriti te minuse.
Nego, pitam se zašto kripto nema neki Gold stable token koji bi pratio vrednost zlata, kao što berza ima ETF ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari