Evo današnja dešavanja ,dobio od agenta a1 50% popusta na sve tarife da prenesem broj iz mts-a(istekao ugovor juče). Izabrao paket dao podatke i posle dva sata zovu iz mts-a nude i oni 50% da ostanem i još 100din umanjenje za e- račun i dodatni gigabajti u paketu. I šta sad? Mts povoljnijiMa kontaktirao sam ih online i niko se ne javlja.
Isto nude i ako podneses zahtev za prelazak u Yettel.Ako podneses zahtev za prenos u Mts šalju ti sms sa popustom od 70% na Neo 5, Neo Surf 20 meseci, dok 4 meseca plaćaš punu cenu.
Ima ima, samo u mojoj porodici i u društvu ima 20ak brojevaAko je neko vec u A1, na onom MegaPlanu koji je za dz. Istice za dz, koja je najbolja opcija?
Jel daju 50% popusta za postpaid ili treba da se podnosi zahtev za prelaz u drugu mrezu? (Konkretno me zanima ovaj Neo5, ako ima nesto bolje za te pare prihvatam predlog 🙂)
Šta ti je povoljnije to uzmi, ja sam uz omoriku S dobio dodatni net od 100GB.Evo današnja dešavanja ,dobio od agenta a1 50% popusta na sve tarife da prenesem broj iz mts-a(istekao ugovor juče). Izabrao paket dao podatke i posle dva sata zovu iz mts-a nude i oni 50% da ostanem i još 100din umanjenje za e- račun i dodatni gigabajti u paketu. I šta sad? Mts povoljniji
I za tebe i za sve ostale:Evo današnja dešavanja ,dobio od agenta a1 50% popusta na sve tarife da prenesem broj iz mts-a(istekao ugovor juče). Izabrao paket dao podatke i posle dva sata zovu iz mts-a nude i oni 50% da ostanem i još 100din umanjenje za e- račun i dodatni gigabajti u paketu. I šta sad? Mts povoljniji
Čisto da pomenem, bez veze ga "napadamo". Da je prethodno pročešljao šta se piše po forumu, znao bi da je dovoljno i u poslovnici da podnese zahtev za prelazak na pripejd, ali očigledno to nije uradio, pa je ispalo tako kako je ispalo.
Nov korisnik u A1 dobija samo 50%*24meseca. A1 trenutni korisnik koji podnese zahtev za prenos broja u mt:s / Yettel mora zatražiti u razgovoru s agentom 12 meseci 1 dinar, 12 meseci 50%.zdravo,
evo razmišljam se šta mi je činiti... u yettelu sam trenutno i ako oni ne budu dali 9mes + 50% na ostatak ugovorne, gledam gde da pređem..
*kod njih bi to bilo onda za mobileM 24mes x 1406 din ili za mobileS 1250din ili za yettel50 1187din ili za yettel20 24mes x 968 din
Razmišljam o A1 NEO30 paketu. 50% mi je jasno da lako mogu da dobijem, ali me zanima i koliko mogu još dodatno meseci za 1din da izvučem? koliko čitam, u pitanju je 12 msec po 1din?
to bi ispalo za A1 NEO 30 24mes x 600din ili ja tu nešto loše računam?
Takođe, razmišljam i o MTS OMORIKA M paketu. 50% mi je isto jasno, ali me zanima i ovde za dodatne meseca po 1din. koliko čitam, u pitanju je 15 msec po 1din? ali je onda kod njih 15 mes 1din, a ostalih 9 full cena?
to bi ispalo za MTS Om.M 24mes x 1237din
kod svih je manje više uslov za prelazak u drugu mrežu, tako beše?
Jedan korisnik ove platforme je napisao da je dobio ponudu 12 MESECI 1 DINAR, 12 MESECI 50% tek kada je odbio ove ponude službe Yettela : 1. 30% ili 40%, 2. 50%, 3. 6 meseci 1 dinar 18 meseci 50%, 4. 9 meseci 1 dinar 15 meseci 50%, 5. ZADNjA, najniža i najpovoljnija ponuda trenutno Yettel je 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50%, OVI USLOVI / PONUDE VAŽE SAMO KADA PODNESETE ZAHTEV ZA PROMENU OPERATORA U A1 SRB MREŽU, pošto ste trenutno Yettel korisnik.qobrex hoće yettel da da i 12ms x 1din + 12mes 50%? to bi bilo odlično!
Ovo je ponuda kada korisnik A1 SRB mreže na DOPUNI ( PREPAID ), podnese zahtev za promenu operatora u : Globaltel, Yettel Srbija, Telekom Srbija,...^^
@Mr_Cojko
Da li je ovo ponuda bila nakon podnošenja zahteva za prenos broja ili možda šalju pred istek ugovorne obaveze?
Da li postoje ponude za prepaid kada prepaid korisnik prenosi broj. iz A1 u drugu mrezu. Npr besplatan prepaid (slicno onome kao kad se prenosi u A1)Ovo je ponuda kada korisnik A1 SRB mreže na DOPUNI ( PREPAID ), podnese zahtev za promenu operatora u : Globaltel, Yettel Srbija, Telekom Srbija,...
Kada korisnik A1 SRB mreže na dopuni ( prepaid ), dobije ovu SMS poruku / ponudu, mora korisnik sam otići u poslovnicu, pokazati SMS, i onda sklapate ugovor prema ponudi iz SMS poruke => 6 meseci 1 dinar, 18 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu za dvogodišnji ugovor.
Situacija kada korisnik A1 SRB mreže na POSTPAID ( PRETPLATA ) podnese zahtev za promenu operatora u : Telekom Srbija, Globaltel, Yettel Srbija ( PONUDE ) =>
1. Da Vas ne pozovu ( A1 SRB mreža gleda kod svakog korisnika* da li im / će im, ići na ,,štetu" ili na ,,korist" ( ovu praksu trenutno radi / koristi samo A1 SRB mreža, nažalost ) ,...
2. Da Vas pozove služba za ostanak u A1 SRB mreži, prva ponuda je 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca, a ako želite ( zadnju i finalnu ponudu za ostanak u A1 SRB mreži ), 12 MESECI 1 DINAR, 12 MESECI 50%, što je trenutno najniža i najpovoljnija ponuda A1 SRB mreže, ( nažalost ), moraćete im SAMI naglasiti tu ponudu ( ,,uceniti" u smislu ako mi ne date tu ponudu, pustite telefonski broj da pređe kod konkurenta ), agent će vam reći da sačekate ili da se strpite par minuta, i odobriće Vam tu ponudu.
Ove ponude su već prežvakane nekoliko puta u skoro svim temama za MOBILNE OPERATORE, da mi nije iskreno jasno kako,... Nebitno,... Onaj ko je razumeo / shvatio, shvatio je / razumeo je,...
Ako je neko rekao NOVA ponuda, onda nije prežvakano i, logično, potrebno je novo objašnjenje za šta je tačno ova nova ponuda. Nadam se da ti je sad jasno kako...Ove ponude su već prežvakane nekoliko puta u skoro svim temama za MOBILNE OPERATORE, da mi nije iskreno jasno kako,... Nebitno,... Onaj ko je razumeo / shvatio, shvatio je / razumeo je,...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari