Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Sad me zvali i ponudili 30%. Bzvz. Jer bio sam u poslovnici 30.09. i dobijao sam 50% cim istekne ugovor. Sad kad je ugovor sa mts istekao nemaju tu ponudu.

Ma lazu. Cek da ti neko posalje broj agenta za BG pa s njim zavrsi.

Ne znam zasto sve mora komplikovano. Meni istice za 15 dana, zovem i pitam tj molim da izbegnemo zahteve za prenose pa onda dogovor,kazu ne. Nemamo mi tu ponudu. Dobro onda,idemo da se ciganimo,gubite vreme i vi i ja i jos cete dati vise nego sto sam prvobitno trazio ali dobro.

Ako je neko vec u A1, na onom MegaPlanu koji je za dz. Istice za dz, koja je najbolja opcija?
Jel daju 50% popusta za postpaid ili treba da se podnosi zahtev za prelaz u drugu mrezu? (Konkretno me zanima ovaj Neo5, ako ima nesto bolje za te pare prihvatam predlog 🙂)

Ma kontaktirao sam ih online i niko se ne javlja.
Evo današnja dešavanja ,dobio od agenta a1 50% popusta na sve tarife da prenesem broj iz mts-a(istekao ugovor juče). Izabrao paket dao podatke i posle dva sata zovu iz mts-a nude i oni 50% da ostanem i još 100din umanjenje za e- račun i dodatni gigabajti u paketu. I šta sad? Mts povoljniji

Ja sam prebacivao sa mega plan-a u Mts pa znam sigurno sta nude, ali eto informacije da moze i sa Yettel-om.

Ako je neko vec u A1, na onom MegaPlanu koji je za dz. Istice za dz, koja je najbolja opcija?
Jel daju 50% popusta za postpaid ili treba da se podnosi zahtev za prelaz u drugu mrezu? (Konkretno me zanima ovaj Neo5, ako ima nesto bolje za te pare prihvatam predlog 🙂)
Ima ima, samo u mojoj porodici i u društvu ima 20ak brojeva :) iskreno ljudi se navikli na pripejd ali ajde videćemo dalje, ovi paketi neo surf deluju ok, koliko na a1 postpejdu košta mesečni dodatak za minute/sms?

Evo današnja dešavanja ,dobio od agenta a1 50% popusta na sve tarife da prenesem broj iz mts-a(istekao ugovor juče). Izabrao paket dao podatke i posle dva sata zovu iz mts-a nude i oni 50% da ostanem i još 100din umanjenje za e- račun i dodatni gigabajti u paketu. I šta sad? Mts povoljniji
Šta ti je povoljnije to uzmi, ja sam uz omoriku S dobio dodatni net od 100GB.

… ali, nije fer za cenkanje da koristite agenta A1… njega pozovite kada sa sobom raščistite šta želite… ako ste rešili da dobijete bolju ponudu od MTS, onda podnesite zahtev u poslovnici A1… ovako, izgubićemo svi koristan kanal za komunikaciju sa agentima…

Ja sam ostavio podatke preko kontakt forme i posle 2 dana su zvali, navodno 50 % nude za skuplje pakete, ja sam traži Neo5 i kao moglo je, mogo da dam broj agenta koji me zvao.

I za tebe i za sve ostale:
Nemojte tražiti broj agenta A1 ako nećete stvarno preneti broj. Ne služi agent da se javlja vama na telefon i da pijačarite, ko da više. Vidi za 100din manje sledeći put traži broj molim te.

… apsolutno se slažem - MTS ne daje ništa posebno, ali zato agent A1 gubi kredibilitet… za malu ili nikakvu dobit pojedinca, potencijalno gube svi ostali… za pijaćarenje i kalkulacije, koristite poslovnice!

Mnogi se plaše da neće dobiti dobru ponudu od MTS-a ili ni ne znaju da će je dobiti, pa zato smatraju da im je bolje da sa A1 dogovore 50% popusta preko agenta umesto npr. 20% u poslovnici. Stvarno i jeste tako ako dođe do prelaska, a to je i slučaj člana zbog čijeg pitanja se povela diskusija. On je stvarno hteo da pređe u A1, ali je postao nesiguran kad je dobio konkurentnu ponudu od MTS-a (štaviše, ona je mogla biti i bolja, 60% ili 70%, ali da ne zalazimo sad u to, ne znamo koje pakete razmatra). Takođe, možete videti da ga tri godine nije bilo na forumu, pojavio se tek skorije kako bi zatražio broj agenta, tako da se stvarno čini da nije znao da postoje kontraponude. Čisto da pomenem, bez veze ga "napadamo". Da je prethodno pročešljao šta se piše po forumu, znao bi da je dovoljno i u poslovnici da podnese zahtev za prelazak na pripejd, ali očigledno to nije uradio, pa je ispalo tako kako je ispalo.

Čisto da pomenem, bez veze ga "napadamo". Da je prethodno pročešljao šta se piše po forumu, znao bi da je dovoljno i u poslovnici da podnese zahtev za prelazak na pripejd, ali očigledno to nije uradio, pa je ispalo tako kako je ispalo.

Bane na forum sa prethodno postavljenih par poruka samo da bi mi u DM direktno tražio broj agenta, prethodno ne pročita ništa jer zašto bi, kada može da mu se sažvaće ili još gore odmah instant da broj telefona čoveka koji je terenski radnik i po ceo dan jaše po gradu i okolini noseći ugovore i kartice... da bi se javio nekome ko ustvari nije baš nešto upućen ali čuo je da ima neki agent, pa da pozove i on za 50% ali avaj kontraponuda kaže stoja dinara manje, tako ću, nema veze što sam iscimao ljude.
Nije bezveze napadanje, forum je da se čita i da se onda kaže nešto ako se ima pametno, DM dopisivanje je za Instagram i Fejsbuk.
Još jednom, meni makar nemojte više tražiti brojeve niti slati privatne poruke, neću davati broj posle ovoga.

zdravo,

evo razmišljam se šta mi je činiti... u yettelu sam trenutno i ako oni ne budu dali 9mes + 50% na ostatak ugovorne, gledam gde da pređem..
*kod njih bi to bilo onda za mobileM 24mes x 1406 din ili za mobileS 1250din ili za yettel50 1187din ili za yettel20 24mes x 968 din

Razmišljam o A1 NEO30 paketu. 50% mi je jasno da lako mogu da dobijem, ali me zanima i koliko mogu još dodatno meseci za 1din da izvučem? koliko čitam, u pitanju je 12 msec po 1din?
to bi ispalo za A1 NEO 30 24mes x 600din ili ja tu nešto loše računam?

Takođe, razmišljam i o MTS OMORIKA M paketu. 50% mi je isto jasno, ali me zanima i ovde za dodatne meseca po 1din. koliko čitam, u pitanju je 15 msec po 1din? ali je onda kod njih 15 mes 1din, a ostalih 9 full cena?
to bi ispalo za MTS Om.M 24mes x 1237din

kod svih je manje više uslov za prelazak u drugu mrežu, tako beše?

zdravo,

evo razmišljam se šta mi je činiti... u yettelu sam trenutno i ako oni ne budu dali 9mes + 50% na ostatak ugovorne, gledam gde da pređem..
*kod njih bi to bilo onda za mobileM 24mes x 1406 din ili za mobileS 1250din ili za yettel50 1187din ili za yettel20 24mes x 968 din

Razmišljam o A1 NEO30 paketu. 50% mi je jasno da lako mogu da dobijem, ali me zanima i koliko mogu još dodatno meseci za 1din da izvučem? koliko čitam, u pitanju je 12 msec po 1din?
to bi ispalo za A1 NEO 30 24mes x 600din ili ja tu nešto loše računam?

Takođe, razmišljam i o MTS OMORIKA M paketu. 50% mi je isto jasno, ali me zanima i ovde za dodatne meseca po 1din. koliko čitam, u pitanju je 15 msec po 1din? ali je onda kod njih 15 mes 1din, a ostalih 9 full cena?
to bi ispalo za MTS Om.M 24mes x 1237din

kod svih je manje više uslov za prelazak u drugu mrežu, tako beše?
Nov korisnik u A1 dobija samo 50%*24meseca. A1 trenutni korisnik koji podnese zahtev za prenos broja u mt:s / Yettel mora zatražiti u razgovoru s agentom 12 meseci 1 dinar, 12 meseci 50%.

Pošto ste vi u Yettel trenutno, podnesite zahtev za prenos u A1 mrežu, kada vas služba za ostanak u mreži Yettel pozove, zatražite im 12 meseci 1 dinar, 12 meseci 50%.

Ponuda od mt:s 15 meseci 1 dinar 9 meseci puna cena VAŽI samo za korisnike A1 mreže koje bi promenili operatora u mt:s.

qobrex hoće yettel da da i 12ms x 1din + 12mes 50%? to bi bilo odlično!
Jedan korisnik ove platforme je napisao da je dobio ponudu 12 MESECI 1 DINAR, 12 MESECI 50% tek kada je odbio ove ponude službe Yettela : 1. 30% ili 40%, 2. 50%, 3. 6 meseci 1 dinar 18 meseci 50%, 4. 9 meseci 1 dinar 15 meseci 50%, 5. ZADNjA, najniža i najpovoljnija ponuda trenutno Yettel je 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50%, OVI USLOVI / PONUDE VAŽE SAMO KADA PODNESETE ZAHTEV ZA PROMENU OPERATORA U A1 SRB MREŽU, pošto ste trenutno Yettel korisnik.

Preporuka : Podneti zahtev u A1 da biste (,,želeli") preći kod njih na DOPUNU ( PREPAID ), ne na PRETPLATU ( POSTPAID ), ako želite da ostanete korisnik Yettel mreže!

Sta daju ako pripejd A1 prebacujem u drugu mrežu? Bio je promotivni Mega plan

^^
@Mr_Cojko
Da li je ovo ponuda bila nakon podnošenja zahteva za prenos broja ili možda šalju pred istek ugovorne obaveze?

^^
@Mr_Cojko
Da li je ovo ponuda bila nakon podnošenja zahteva za prenos broja ili možda šalju pred istek ugovorne obaveze?
Ovo je ponuda kada korisnik A1 SRB mreže na DOPUNI ( PREPAID ), podnese zahtev za promenu operatora u : Globaltel, Yettel Srbija, Telekom Srbija,...

Kada korisnik A1 SRB mreže na dopuni ( prepaid ), dobije ovu SMS poruku / ponudu, mora korisnik sam otići u poslovnicu, pokazati SMS, i onda sklapate ugovor prema ponudi iz SMS poruke => 6 meseci 1 dinar, 18 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu za dvogodišnji ugovor.

Situacija kada korisnik A1 SRB mreže na POSTPAID ( PRETPLATA ) podnese zahtev za promenu operatora u : Telekom Srbija, Globaltel, Yettel Srbija ( PONUDE ) =>

1. Da Vas ne pozovu ( A1 SRB mreža gleda kod svakog korisnika* da li im / će im, ići na ,,štetu" ili na ,,korist" ( ovu praksu trenutno radi / koristi samo A1 SRB mreža, nažalost ) ,...

2. Da Vas pozove služba za ostanak u A1 SRB mreži, prva ponuda je 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca, a ako želite ( zadnju i finalnu ponudu za ostanak u A1 SRB mreži ), 12 MESECI 1 DINAR, 12 MESECI 50%, što je trenutno najniža i najpovoljnija ponuda A1 SRB mreže, ( nažalost ), moraćete im SAMI naglasiti tu ponudu ( ,,uceniti" u smislu ako mi ne date tu ponudu, pustite telefonski broj da pređe kod konkurenta ), agent će vam reći da sačekate ili da se strpite par minuta, i odobriće Vam tu ponudu.

Ove ponude su već prežvakane nekoliko puta u skoro svim temama za MOBILNE OPERATORE, da mi nije iskreno jasno kako,... Nebitno,... Onaj ko je razumeo / shvatio, shvatio je / razumeo je,...

Poslednja izmena:
A kad hoces i telefon uz neki od tih paketa jel daju iste popuste?
mislim na prethodnih nekoliko postova

Ovo je ponuda kada korisnik A1 SRB mreže na DOPUNI ( PREPAID ), podnese zahtev za promenu operatora u : Globaltel, Yettel Srbija, Telekom Srbija,...

Kada korisnik A1 SRB mreže na dopuni ( prepaid ), dobije ovu SMS poruku / ponudu, mora korisnik sam otići u poslovnicu, pokazati SMS, i onda sklapate ugovor prema ponudi iz SMS poruke => 6 meseci 1 dinar, 18 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu za dvogodišnji ugovor.

Situacija kada korisnik A1 SRB mreže na POSTPAID ( PRETPLATA ) podnese zahtev za promenu operatora u : Telekom Srbija, Globaltel, Yettel Srbija ( PONUDE ) =>

1. Da Vas ne pozovu ( A1 SRB mreža gleda kod svakog korisnika* da li im / će im, ići na ,,štetu" ili na ,,korist" ( ovu praksu trenutno radi / koristi samo A1 SRB mreža, nažalost ) ,...

2. Da Vas pozove služba za ostanak u A1 SRB mreži, prva ponuda je 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca, a ako želite ( zadnju i finalnu ponudu za ostanak u A1 SRB mreži ), 12 MESECI 1 DINAR, 12 MESECI 50%, što je trenutno najniža i najpovoljnija ponuda A1 SRB mreže, ( nažalost ), moraćete im SAMI naglasiti tu ponudu ( ,,uceniti" u smislu ako mi ne date tu ponudu, pustite telefonski broj da pređe kod konkurenta ), agent će vam reći da sačekate ili da se strpite par minuta, i odobriće Vam tu ponudu.

Ove ponude su već prežvakane nekoliko puta u skoro svim temama za MOBILNE OPERATORE, da mi nije iskreno jasno kako,... Nebitno,... Onaj ko je razumeo / shvatio, shvatio je / razumeo je,...
Da li postoje ponude za prepaid kada prepaid korisnik prenosi broj. iz A1 u drugu mrezu. Npr besplatan prepaid (slicno onome kao kad se prenosi u A1)

Ako je neko rekao NOVA ponuda, onda nije prežvakano i, logično, potrebno je novo objašnjenje za šta je tačno ova nova ponuda. Nadam se da ti je sad jasno kako...

Nazad
Vrh Dno