Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ma ko ih šiša, kada su najavili poskupljenje pisao sam im prigovor da crna ostane ista ili da raskidam ugovor, ispoštovali su sve, kako Box tako i postpaid brojeve.

Naravno da su te slagali i u A0 i u yettelu, al ajd bolje nisi mogao da prodjes...
Поента је да не разумем њихово пословање, боље да изгубе дугогодишњег корисника који има велике месечне рачуне, него да остане код њих.
Нисам тражио бенефите, чак сам платио откуп уговора.
Вероватно ћу прећи у МТС, не толико због тих 15 месеци по 1 дин, него су ми за велико чудо били професионалнији од Јетела.
Знам да је и до тога на кога налетиш, али мени се тако потрефили.
Једино сам њих 4 питао у А1 и сви су ми дали исти одговор, а није ми се мењала мрежа, али шта је ту је.

Ne zali brate nista, sad samo da se sa mts ne zlopatis i pobedio. Mozda si samo pozurio, uleteo u losu ekipu, a njih sve ko... Idemo dalje...

Za 9 dana istice ugovor u MTS i prelazimo na A1, ima li neko da je voljan poslati vaucer kod da oboje dobijemo popust?

Kasnim za Edit,
Ovo gore je trebalo da bude privatna poruka. 😶‍🌫️ Izvinjavam se, neka sklone modovi ako ne treba da stoji tu.

Imam trenutno A1 neo30 paket, sve vise mi treba hotspot zbog posla (i do 50GB) nedeljno. Planiram da predjem na paket sa neogranicenim internetom. Da li mogu bez problema da koristim hotspot - znaci do 200GB mesecno cenim da ce biti potrosnja.

Pa ne, pogledaj opis paketa, npr. ovde, i sve će ti biti jasno. Ukratko, hotspot je ograničen na 50 GB mesečno. Naravno, možeš da pokušaš to da zaobiđeš, ali to je priča za sebe. Detalja ima npr. ovde.

… kako vam danas radi net na A1…?! Čitav dan je kao zagušen…

… moji u selu pitali i meni isto štuca… moguće da je nešto lokalno…

Deaktivirali su mi broj telefona jer nisam uplatio kredit preko 15 meseci. Razumem da je bila akcija oko registracije Pripaid drojeva oko Februara ove godine i dad je nisam odradio, ali ne mogu da razumem da nema apsolutno nikakve podatke o vlasniku broja. Ja se dobro secam da da sam karticu kupio u A1 poslovnici, dao Licnu kartu i platio valjda 200 dinara ne secam se. Danas posle 45 minuta rasprave sa zenom za pultom zapravo saznajem da je moj broj nepovratno unisten bez traga bez mogucnosti reaktivacije bilo koje vrste, za pare, da molim na kolenima, da dubimn na glavi, da recitujem sabrana dela Dostojevskog itd.
Sve razumem, ja sam kriv stoji lepo napisano pravila koriscenja prepaid broja ali zasto? Zasto MTS na primer omogucava ovo, iako malo oni to naplacuju ( gde mora da se potpise ugovor na 3 meseca na najjeftiniji paket ( oko 1300 dinara ako se ne varam)). Ali ne A1 ne izricit, mrtva SIm kartica ostaje mrtva SIM kartica.
Da li da ih tuzim?
Recimo da sam imao slican problem, ali tada nije bila obavezna registracija broja, vec je ugasena kartica jer nisam uplacivao kredit... Uglavnom... ja sam molio i molio preko mejla, to mi je glavni broj za svaki nalog, banku itd... sa strane koristio globaltel i zab da uplatim kredit.. bio sam u fazonu kada ce broj biti u prodaji pa da odmah kupim, rezervisem, da mi sacuvate broj itd itd
Uglavnom.. odgovori su bili ne i ne
Na poslednji mejl mi nisu ni poslali odgovor, da bih nakon mesec dva kasnije dobio odgovor kako ce mi karica biti ponovo aktivna na 24h i da obaveznom odem i uplatim kredit.. aktivirali su karticu, ja otisao i uplatio kredit i tjt
Broj je vracen :D

EDIT:
Poštovani Aleksandre,

Povodom Vašeg zahteva, ovom prilikom bih Vas uputila da je Vaš pretplatnički broj sada aktivan kao prepaid, te savetujem da na kratko restartujete uređaj, kako biste se povezali na mrežu.
Za reset mreže potrebno je da u podešavanjima mreže izaberete ručno A1 SRB, iskljucite i ponovo uključite svoj telefon. Nakon toga, pristupom istoj opciji u podešavanjima, izaberite opciju Automatski odabir mreže.
Takođe, potrebno je da dopunite kredit, kako biste mogli nesmetano da koristite usluge, a najmanji iznos dopune je 200,00 rsd.
Napomenula bih još jednom da uplaćeni kredit važi 3 meseca od datuma poslednje dopune, kada je potrebno da izvršite narednu dopunu kako postojeći kredit ne bi istekao, te Vas najljubaznije molim da u skladu sa Vašim mogućnostima, povremeno uplatite kredit, kako bi broj ostao aktivan.
Potrebno je minimalno jednom u tri meseca uplaćivati dopunu kako bi broj ostao u aktivnom statusu.
Ako nakon isteka mesec dana od kada je onemogućen odlazni saobraćaj, odnosno 4 meseca nakon poslednje dopune, ne uplatite kredit, kartica prelazi u status mirovanja.
Takođe, prepaid kartica važi 13 meseci od datuma aktivacije, a svaki put kada dopunite kredit, važenje kartice se produžava za novih 13 meseci.
Mi smo svakako tu za Vas, te budite slobodni da nas kontaktirate za sva dodatna pitanja.

Srdačno,

Ana Milanović,

Poslednja izmena:
Pošto postoji ova promocija za Netflix 3 meseca besplatno Basic paket, jel može da se plati razlika između Premium i Basic paketa i da se tako pređe na Premium paket?

Da li ima neki "leak info" oko Black November akcija za pakete???

Imam ja kod ali ako ste iz Beograda imam broj agenta za 50% na pretplatu ako prenosite broj :)
Meni ce trebati broj agenta, jer mi se sqrcio YTel, vec drugi put ista prica. Prosli put sam progutao vruc krompir, a sad necu. Istice mi za malo jace od nedelju dana. Mozes u pm da posaljes.

Nije moguće poslati ti poruku iz nekog razloga. Ako rešiš nekako, šaljem. :)
Inače A1 šljaka odlično, čak mi je i signal u stanu bolji tj. pun u odnosu na ono kakav je bio na MTS, 2-3 crte na 4g max.

Poslao sam ti pm. Probaj da odgovoris
Nije moguće poslati ti poruku iz nekog razloga. Ako rešiš nekako, šaljem. :)
Inače A1 šljaka odlično, čak mi je i signal u stanu bolji tj. pun u odnosu na ono kakav je bio na MTS, 2-3 crte na 4g max.
Poslao sam ti pm. Probaj da odgovoris

Preneo bi broj iz Yettela u A1 na Neo super tarifu. Koje pogodnosti mogu da dobijem, postoji li u A1 50% popusta na tarifu? I kako da ih dobijem?

Bas tako kako si napisao. Zovi A1 reci da ti spreme ugovor na 50% i pokreni prenos.

Obican poziv call centru ili preko ovih promotera?

ne ides u poslovnicu sem da ih bijes 😉 . Znas i sam da je online uvek sve jeftinije😁

Meni su pre neki dan u poslovnici nudili 40% popusta na sve tarife, rekli su da ako hoću 50%, ako mi nije problem, da sačekam decembar mesec.

Iz mt:s u A1, pitao sam ih šta nude za prelaz iz Yettel, rekli su isto ( 40% / 50% ).

Vrh Dno