Поента је да не разумем њихово пословање, боље да изгубе дугогодишњег корисника који има велике месечне рачуне, него да остане код њих.Naravno da su te slagali i u A0 i u yettelu, al ajd bolje nisi mogao da prodjes...
Juri agenta ili čak i da pitaš u poslovnici trebalo bi da se dobije više od tih 20% za prenosZa 9 dana istice ugovor u MTS i prelazimo na A1, ima li neko da je voljan poslati vaucer kod da oboje dobijemo popust?
Imam ja kod ali ako ste iz Beograda imam broj agenta za 50% na pretplatu ako prenosite brojZa 9 dana istice ugovor u MTS i prelazimo na A1, ima li neko da je voljan poslati vaucer kod da oboje dobijemo popust?
Nema razlike kod mene. Možda je nešto kod tebe u lokalu.… kako vam danas radi net na A1…?! Čitav dan je kao zagušen…
Recimo da sam imao slican problem, ali tada nije bila obavezna registracija broja, vec je ugasena kartica jer nisam uplacivao kredit... Uglavnom... ja sam molio i molio preko mejla, to mi je glavni broj za svaki nalog, banku itd... sa strane koristio globaltel i zab da uplatim kredit.. bio sam u fazonu kada ce broj biti u prodaji pa da odmah kupim, rezervisem, da mi sacuvate broj itd itdDeaktivirali su mi broj telefona jer nisam uplatio kredit preko 15 meseci. Razumem da je bila akcija oko registracije Pripaid drojeva oko Februara ove godine i dad je nisam odradio, ali ne mogu da razumem da nema apsolutno nikakve podatke o vlasniku broja. Ja se dobro secam da da sam karticu kupio u A1 poslovnici, dao Licnu kartu i platio valjda 200 dinara ne secam se. Danas posle 45 minuta rasprave sa zenom za pultom zapravo saznajem da je moj broj nepovratno unisten bez traga bez mogucnosti reaktivacije bilo koje vrste, za pare, da molim na kolenima, da dubimn na glavi, da recitujem sabrana dela Dostojevskog itd.
Sve razumem, ja sam kriv stoji lepo napisano pravila koriscenja prepaid broja ali zasto? Zasto MTS na primer omogucava ovo, iako malo oni to naplacuju ( gde mora da se potpise ugovor na 3 meseca na najjeftiniji paket ( oko 1300 dinara ako se ne varam)). Ali ne A1 ne izricit, mrtva SIm kartica ostaje mrtva SIM kartica.
Da li da ih tuzim?
Meni ce trebati broj agenta, jer mi se sqrcio YTel, vec drugi put ista prica. Prosli put sam progutao vruc krompir, a sad necu. Istice mi za malo jace od nedelju dana. Mozes u pm da posaljes.Imam ja kod ali ako ste iz Beograda imam broj agenta za 50% na pretplatu ako prenosite broj![]()
Poslao sam ti pm. Probaj da odgovorisNije moguće poslati ti poruku iz nekog razloga. Ako rešiš nekako, šaljem.
Inače A1 šljaka odlično, čak mi je i signal u stanu bolji tj. pun u odnosu na ono kakav je bio na MTS, 2-3 crte na 4g max.
Meni ugovor ističe danas prešao bih iz mts-a u a1 za tih 50%, ako može broj agenta. HvalaImam ja kod ali ako ste iz Beograda imam broj agenta za 50% na pretplatu ako prenosite broj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari