Uključiš VPN npr Windscribe free vpn, udjes u YT app i pretplatis seE, a kako da to uradim 😁
Uključiš VPN npr Windscribe free vpn, udjes u YT app i pretplatis seE, a kako da to uradim 😁
I meni su blokriali sledecu pretplatu preko turske iako je bilo dovoljno balance-a, kada sam kontaktirao Apple support, kazu da su mi blokirali nalog, pa moram da napravim novi.Nama se iz nekog razloga nije obnovila indijska preplata za youtube preko apple i preko ove fore u settingsu je prosla bez problema obnova, ali iako je normalno obnovljena family preplata za sada je samo taj nalog na tom telefonu dobio premium a niko iz porodice nije. Evo proslo 12 sati pa cekamo jos malo pa da vidimo sta se desava. Izgleda da je je neka fora oko housholda ali ne kazu nista konkretno.
Zašto su ti blokirali nalog (Apple), da li su ti rekli razlog?I meni su blokriali sledecu pretplatu preko turske iako je bilo dovoljno balance-a, kada sam kontaktirao Apple support, kazu da su mi blokirali nalog, pa moram da napravim novi.

Нажалост испаде да нисам једини, али је мени, за разлику од @Bole85, минут после обнове била активна Premium варијанта и на осталим налозима из породице, не само код менаџера фамилије.Samo da znaš da si prvi koji je prijavio problem sa apple varijantom, svima ostalima i dalje radi. Takođe ni na reditu nisam primetio da su nekog ukinuli. Tako da je u ovom trenutku veća mogućnost da je skroz nešto drugo u pitanju.
Ja koristim YT Premium preko indijskog Apple naloga i uskoro ide obnova, ali za sada sve radi uobičajeno.
Pa koliko si to naloga registrovao na jednom uređaju sa jedne IP adrese? Možda im je to sumnjivo?Meni su par naloga lockovali, sto znaci da moram da im promenim sifru, ne znam iz kog razloga...
Sa druge strane neke naloge su mi totalno blokirali i time mi zarobili balance za narednih godinu dana YouTube premiuma. Dopisivao sam se Apple Supportom oni tvrde da sam ToS narusio i zato mi nedozvoljavalju da pristup AppStore aplikaciji, dok uredno mogu da pristup nalogu kroz icloud.com.
Da li jos neko ima slicnih problema? Uglavnom su turski i indiski nalozi.

Ta stranica sa dugmicima mi je zakljucana. Jednostavno mogu uci na icloud.com ali ne mogu nikakvu pretlatu da aktiviram. Tvrde da sam narusio ToS ne kazu mi koji deo vec mi salji link od cele ToS stranice. Sav balance koji imam na nalogu ostaje zakljucan i to je to.Pa koliko si to naloga registrovao na jednom uređaju sa jedne IP adrese? Možda im je to sumnjivo?
Ako možeš pristupiti nalogu na webu, zar ne možeš tako da upravljaš pretplatom?
Pogledajte prilog 509883

Nisam,.. htio gledati neki klip i poceli mi izbacivati poruku "Video unavailableThis content isn’t available" i tako pokusao par klipova i na svakom isti problem! Napravio account samo za ovaj premium preko turske i za youtube se samo koristiA nikakvo prethodno obaveštenje nisi dobio u vezi toga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari