Šta je novo?

XIAOMI Mijia Inverter Klima uređaj Pro Eco

Haier koristi. Mozda i Chigo.

Možda će biti neki Frankenštajn...

Nije Frankenštajn...
I ako nema nikakvih podataka o proizvođaču ova klima ima upadljivo tipičan TCL daljinski upravljač, oblik unutrašnje jedinice, oblik filtera i usmerivača vazduha, i opcije klime su sve karaktesticne za TCL modele....

Zato sam i pitao u cemu su ljudi prepoznali mideu?

Klimu pravi TCL ali je bolja od TCL modela rekao bih
Kompresor je GMCC
Rasklopljena klima:

Bolja od konkretno kog modela? Mi imamo znanja samo o modelima koje TCL nudi na našem tržištu. Šta nudi negde drugde, ne znamo.

Baš tako...
Kod nas se prodaju isključivo najjeftiniji i najslabiji TCL modeli

Highly kompresor, ventilator SJ koristi se u Mideinim uređajima takođe… Ni midea ni TCL ne koriste Highly kompresore.. Zanimljivo
Možda u TCL modelima koji se uvoze kod nas, ali ne verujem da ih ne koriste uopšte.

Ima bukvalno na stotine robnih marki klima koje štanca TCL.

10 god na kompresor nadjoh na malezijskom videu.

Prilozi

• Screenshot_20251020-001007.YouTube.png
    Screenshot_20251020-001007.YouTube.png
    433.9 KB · Pregleda: 49
  • Screenshot_20251020-000959.YouTube.png
    Screenshot_20251020-000959.YouTube.png
    448.7 KB · Pregleda: 50
Pa 10 godina daje i LG na kompresor. Ništa spektakularno. Kada se pogleda problematika rada uređaja, pa evo i ovde na forumu, vrlo malo zamerki je bilo na sam kompresor u smislu otkaza u prvih 10 godina. Po meni je recimo 5 godina bezuslovne garancije na ceo uređaj ono što jeste prava stvar

10 god na bilo šta jeste spektakularno. Pogotovo ako znamo da trgovci ne uvažavaju reklamaciju na miksere od 800 RSD ili patike od 2.000 RSD ovo je ipak dobra stvar.

Poslednja izmena:
Pa nije baš. Tako se isto daje i garancija na inverter motore u raznim uređajima i po 15 godina. Verovatnoća otkaza je veoma mala, jer u suštini nema šta da se pokvari. Inače, garancija ne važi za elektroniku motora. Ovo je čist marketing.

Nazad
Vrh Dno