Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Postavljen prevod za četvrtu epizodu pete sezone serije “Rage”.

IMG_4892.jpeg
Uživajte🙂

Crna svadba - vidim da je izašla S02 i reko ajd da probam. Nadjem u video klubu 1. epizodu S01 i izdržah nekih 10 minuta. Svaka čast onima koji ovo mogu da progutaju. Hteo sam da ugasim još kod scene gde neko naoružan pištoljem drži u seoskoj prodavnici taoca, a radoznali posmatrači su na 20m dalje, zreli za pogibiju ako se zapuca, sa sve policajcima koji su okrenuti leđima poprištu. Nekako se suzdržim (rekoh sebi, nemoj da si baš toliki hejter) i nekako nastavim da gledam. Već sledeću scenu nisam mogao da svarim, to je ono u studiju sa nekim advokatom i onom zaštitnicom ženskih prava.
Ocena: dno dna.

Uf baš je borba gledati neke likove i neke scene, ali imam regulator prihvatljivosti pa s obzirom sa mi je tematika zanimljiva pošteluje se...

Tu seriju sam gledao nekoliko ep jer nisam mogao da se nacudim katastrofi...
Ona gluma...zaplet true detective za sirotilju, vlahe predstavili kao mentole iz 5tog veka... nadrealno. Studiraju 4 god da onako glume, neko ih uci da to rade...ekipica iz nehigijenske naseobine u istom bloku da ih uci glumu (a i sve ostalo) svi bi imali po 6 oskara. Onaj komsija sto se okacio o gredu je sasvim korektan.
FDU treba ukinuti, ceo taj blok 39 preorati i napraviti poslovni prostor kao Green Heart.

Upali 2 sezonu da vidiš šta je gluma i negluma. Kontrast stare garde i dečurlije a i glavna likuša je kritična sa umećem.

Stara garda je takodje sa dna kace. Poslednji nas dobar glumac je bio Glogovac.
Glumci za razlicite uloge malo promene fiz izgled, makar se osisaju/obriju. Nasi glumci ceo zivot i karijeru izgledaju apsolutno isto.

Moji tinejdzeri ushiceno krenuli da gledaju Crnu Svadbu drugu sezonu, nakon prve epizode se smorili za sve pare.

This City Is Ours

preporuka, 7/10

Tajkun S02, jeste slabija sezona od prve ali kraj je stvarno odličan kao i gluma u toj završnoj sceni koja je i kulminacija u suštini svega.

Odgledah prve dve epizode Crne Svadbe 2.

Kakav je ono krindž fest...
Težak, gluma i neke situacije su hebiga tragične ali meni je sezona odlična. Završio i super mi je cela priča. Naravno ima mnogo prpblema serija ali ne pamtim da sam 10 epizoda stukao za nekoliko dana.

Svidja mi se kako su uradili neke stvario kao flešbekovi u prošlost i šampionat u Indijanapolisu.

Deca su problem najveći, nema g od glume a i ostali nisu bog zna šta. Ima i par situacija gde sam se ismejao.

P.S. više bih voleo da se poslednja epizoda drugačije zavrsila.

Clown killer?

IMDB je bio nešto zabagovao.

Kod mene i dalje nece da otvori link, pise "Something wrong", IMDB je nesto zabagovao, mada nije ni bitno na kraju
Meni radi, ali kad hoću da dodam na watch list ili bilo gde drugo da kliknem odmah pukne sajt

Nazad
Vrh Dno