Šta je novo?

Dobre radne stolice

500e + carina i pdv.

Meni nije jasno jel Offeco garantuje ovu cenu, jel oni salju stolicu, daju garanciju (ko im je ovde serviser?) i ko na sebe preuzima carinu i pdv?

Istekao edit, pisali smo u isto vreme. Ako je cena + carina + PDV + shipping, to se ne isplati. Narocito jer ne mozes da je pogledas pre slanja i ne znas kako je refurbished. Dodas jos malo i kupis novu, kod nas sa garancijom.

Teoretski bi njihov pdv od 21% trebalo da je moguće povratiti, ali sva roba koja ulazi u zemlju potpada pod obavezu carinjenja i oporezivanja.

Ja koristim vec par godina stolicu Sunon, winger sa metalnom zvezdom. Kosta oko 30k+ 3000 doplata za naslon za glavu. Kupio sam kod naseg uvoznika Manifold. Ima i podesive naslone za ruke. Mislim da je kod nas best buy sto se tice kvaliteta materijala a isto tako daju i 7 godina garancije.
Stolice koje Manifold ima u ponudi zaista deluju odlicno! Hvala za info!

Na kraju krajeva, stolicu pre kupovine treba probati, naravno ko je u prilici, bez obzira kakve bile preporuke, jer je to individualna stvar.

Je l zna gde bi mogla da se proba ergohuman 2?

Nigde
2 meseca sam jurio da je probam negde, ali niko nije imao izlozenu

Nigde
2 meseca sam jurio da je probam negde, ali niko nije imao izlozenu
Pretrazio sam sve na google da vidim ima li kod nas neko ali nista ne izlazi, pa reko da pitam mozda neko ovde zna. @CarnX Jesi na kraju uzeo ergohuman?

Ima kod nas Ergohuman stolica, za EH 2 nisam 100% siguran, cini mi se da sam naleteo na njih na par mesta... Ima i onih ultra, elite ili kako se vec zovu...
Posto nisam mogao nigde da je probam (receno mi je u nekoj radnji da kao mozda moze da se ode u magacin na Starom novosadskom, pa kao da ti otvore i nameste, ali nije mi to delovalo uverljivo, tako da nisam hteo da se maltretiram...), uzeo sam neku u Modrulj radnji, pisao sam ranije... M295 mislim da je oznaka... Za sada sam zadovoljan...

Jel koristi neko slucjano ovu stolicu?

https://jysk.rs/radna-soba/gaming-stolice/gejmer-stolica-type-z-razer-edtm-legend

Merkam je vec neko vreme, probao sam uživo, izuzetno udobno mi deluje. Ima ovaj dečiji Razer logo ali, šta da se radi.
Nisam koristio duze vreme ali sam otisao u prodavnicu i probao sve stolice koje su imali tamo. Ova "Razer" je bila tamo i poprilicno je tvrda sa veoma tankim materijalom. Tankim u smislu da su ovi bokovi sa strane bas tankog materijala. Sundjer na sedaonom delu i naslonu naravno nesto deblji ali nista posebno. Tvrda je stolica jer se verovatno nije jos "ulegao/slegao" sundjer, a kada se to desi pitanje je koliko ce biti udobna jer ako je vec toliko tanak sundjer onda narocito na sedaonom delu moze doci do toga da se ubrzo oseti taj drveni deo stolice, tj ispod sundjera.

Da da u pravu si. Sve prethodne stolice su bile onako mekane u punjene od neke imitacije koze i nije mi prijalo leti jer nije bilo ventila ije n aledjima bukvalno. Nisam je jos kupio ali vrv hoću.

Uzeo krajem juna ergohuman elite 2 preko madjara, preporodio sam se.
Za ovog clana gore, kod nas samo imas Ultra model u par radnji, Elite mora KP, ako hoces poslacu ti prodavca na PP. Negde oko 1000e je mene izasla pre 4 meseca.

Uzeo krajem juna ergohuman elite 2 preko madjara, preporodio sam se.
Za ovog clana gore, kod nas samo imas Ultra model u par radnji, Elite mora KP, ako hoces poslacu ti prodavca na PP. Negde oko 1000e je mene izasla pre 4 meseca.
moze PP? hvala!

Nazad
Vrh Dno