Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Nažalost, ne :( Ali lagano kupuješ našom karticom vaučere na indijskom Amazonu, samo sačuvaj ponude od proverenih prodavaca (Express Games i ovi koje je kolega @Rostilj xD pominjao što vraćaju 2%) i samo kada zatreba, uzmeš i dopuniš.

PayPal može na japanski nalog bez problema, ali je on malo nezgodan, opisao sam detaljnije zašto na ovoj ili prethodnoj strani.

Sad za vikend sam pokusao da uzmem vaucer preko US amazona i pratio upustva sa YT-a, medjutim kad sam hteo da platim amazon mi trazio da potvrdim identitet preko telefona i kad sam dao nas broj zakljucase mi nalog na amazonu pa zato pitam.

Imam US nalog, prvo sam jedva kupio kod na enebi iz 15 og pokusaja (probao vise kodova od nekih 10-15 $) a kad sam hteo da ga ubacim na nalog jednostavno nece. Ukucam kod i nista se ne desava. Jel to Soni resio da se obracuna sa nalozima van teritorija kome nalog pripada?

Imam US nalog, prvo sam jedva kupio kod na enebi iz 15 og pokusaja (probao vise kodova od nekih 10-15 $) a kad sam hteo da ga ubacim na nalog jednostavno nece. Ukucam kod i nista se ne desava. Jel to Soni resio da se obracuna sa nalozima van teritorija kome nalog pripada?
Probaj preko PSN app ili preko drugog browsera. Meni se dešava isto, doduše sa IND kodovima da ne prolaze, bukvalno kao refresh da sam odradio, kad idem preko browser-a, ali ne uvek. Dok preko PSN app-a bez problema ide sve.

Ubacio sam juce 2x po 100$ sa g2a i nikakav problem nisam imao 🤷‍♂️

Je l to Fanta88 seller na g2a za te vaucere od 100 usd?
Nerealno niska cena. Pretpostavljam da se ne dobije serijski broj kartice?

Ja uzeo jednu i prošlo bez problema. Mada šta znam. Vidim da je ljudima i za Nord VPN ukinuta pretplata koju su uzimali preko G2A za male pare pa se tripujem da i ovde može nešto slično da se desi. Zato sam ostao na samo jednom uzetom.

Uspeo sam direktno na nalogu na konzoli da ubacim posto sam pokusavao preko telefona i lap topa.

Kod mene na g2a nema opcija za plaćanje karticom ili paypal-om. Jel to kod svih ili nešto grešim?

Ni meni G2A nije nudio plaćanje karticom ili PayPal, tek mi je na telefonu izbacio opciju za Apple Pay pa sam tako platio.

Ja sam platio google pay-om preko telefona i sve je proslo okej

Ni ja juče nisam imao opciju plaćanja karticom, gpay odradio posao, dok je drugar imao opciju za kartice.

E to hvala na sugestiji, evo na telefonu je ponudio i apple pay. Bas glupost da preko racunara ne moze ni kartica ni paypal da se unese

jao moj greska, na racunaru mi prikazuje valutu u dolarima dok na telefonu u evrima, tako da nije 62 vec 72 $, svakako dobar deal

Desavalo se nekoliko puta da prodavci (pogotovo novi, bez neke dugogodisnje reputacije) prodaju vaucere po nerealno niskim cenama, i onda posle nekog vremena, verovatno prijave kradju istih. Sony ili skine novac iz wallet-a (ako ga ima) ili banuje nalog zbog duga.
Support u tim slucajevima trazi serijski broj vaucera (nekada i sliku) koji retko koji prodavac daje.
Ne bih da baksuziram, i najiskrenije se nadam da nije nesto tog tipa, ali cena je bezobrazno dobra. Imaju i 50 usd koliko sam video po odlicnoj ceni.

Ja uzeh ortaku pa šta mu bog da. Meni ne treba svakako, konzola mi je u prašini već 3 meseca jer ne stižem da je uključim, a on nek bude zamorče pa da vidimo šta će da se desi, ako se i desi :)

Ovo ubacuju u PS+ Extra katalog 21. Oktobra:

• Silent Hill 2 (PS5)
  • Until Dawn (PS5)
  • As Dusk Falls (PS5, PS4)
  • V Rising (PS5)
Ovo u Premium katalog:
  • Tomb Raider Anniversary (PS2)
  • Tekken 3 (PS1)
Koliko obično budu igre dugo u katalogu kada ih ubace?

Nema pravila sa 3rd party naslovima, ali uglavnom godinu dana. Neki kraće, neki duže. Što se tiče 1st party naslova, onu budu dugo, osim u čudnim situacijama kao Horizon.

PsExtra10oct.png

Ove tri igre fale gore na listi:

Yakuza: Like a Dragon | PS5, PS4
Poppy Playtime: Chapter 1 | PS5, PS4
Wizard With a Gun | PS5

• Silent Hill 2 (PS5)
  • Until Dawn (PS5)
  • V Rising (PS5)
Ovo u Premium katalog:
  • Tekken 3 (PS1)
TR Anniversary... fenomenalno ali ne mogu da verujem da ce PS2 verziju da stave sa njesra rezolucijom.
A ima PS3 verzija sa boljom. Isto je bilo za TR Legend.

• Silent Hill 2 (PS5)
  • Until Dawn (PS5)
  • V Rising (PS5)
Ovo u Premium katalog:
  • Tekken 3 (PS1)
Pa dal je realno, bukvalno sam pre nekoliko dana prešao Until Dawn iz 2015. 🤦

I bolje što si prešao original :) Nisam igrao remake, ali čitao sam da su promenili soundtrack i atmosferu poprilično. Možda odigram remake kill them all fazon.

Da, to sam video za muziku, mada u igri su više ti neki ambientalni zvukovi nego što je neka spec muzika zastupljena. Svakako neću sada igrati remake, ali mozda nekom prilikom spicim posto nije predugačka igra.

Nazad
Vrh Dno