Basilisk V3 koji koristim vec dugo.Ima neko neki predlog za chonki misa, da je debeljuskast i da ima grbinu i ako moze velike ove bocne tastere? Nije bitno da li je zicni ili bezicni.
Da switch-ujes na deathadder-a?polako umire razer viper. imam ga vec nekih 6 godina, ali kao i na prethodnom razer misu, tockic je krenuo da umire. moze li preporuka za neki slicnog oblika i tezine (nije presudno, slabo gejmujem u poslednje vreme). moze i bezicni. do nekih 50-60e ako ima na KP. imam vece sake i kontam da nije ta velicina za mene, ali sam navikao, *** ;D
Samo da podelim iskustva ukratko sa G G502 X jer sam taj uzeo na kraju:Hvala na detaljnom review-u. Treća opcija mi je "Logitech G G502 X" jer koliko vidim nema nekih masovnih problema. Hteo sam prvo "Hero" verziju jer je jeftinija, ali tu su masovno prijavljivali ufalite tastere. Ova "X" verzija ima optičke pa je to rešeno. Za sada nisam našao da neko baš hejtuje točkić (glasnoća, kvalitet...) kao kod Basilisk-a, ali jedina mana je što nema da se automatski prebaci mod. Ali, s obzirom na to da nisam našao ništa drugo, i da bih taj "unlocked" mod koristio češće nego "locked", možda se na kraju odlučim za tog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari