Da li ima veze sa ovom temom ili je komšija sa 13. sprata kupio novi frižider?
Marije Bursać, Zemun, srednji soliter. Najfleksibilniji što se tiče rentanja krova za potrebe antena i servera. Svojevremeno smo tamo držali jedan nod za Maksnet wireless.
Oni iz prvog solitera su svojevremeno isekli sve kablove do loga antena, jer zrače i šire rak.
Ima veze, verovatno neko od mobilnih provajdera radi 5G modernizaciju ili swap, to je outdoor kabinet bazne stanice.
Ovo mi izgleda kao mts bazna stanica, sto najverovatnije i jesteDigli su jos nekoliko manjih paketa. Antene odavde deluju ogromno.
Digli su jos nekoliko manjih paketa. Antene odavde deluju ogromno.
Zračenje = signal.Zračenje u jednom pravcu a signal ide u svim pravcima. Znaci signala po vertikali onda nema?
Laik sam, mislio zračenja ima metar dva i to je to, a signal da ide na sve strane.
To je samo bazna stanica, nije 5G toranj.
U prevodu moze da pokriva samo deo mesta. A ako je na brdu iznad mesta ili u sred mesta mozda celo mesto cak i okolinu. Kod drugara u Bosni mtel ima 3G900 MHz ili LTE 800 MHz na brdu 2 kilometra ako ne i dalje od mesta. I ta Bazna stanica pokriva čitavo područje uključujući i taj put prevoj i sa druge strane brda. Tako da moze da pokriva jako malo do jako veliko područje.Vrlo zavisi od terena, gde je postavljena ( ruralno ili gradsko podrucje ). Takodje zavisi i od toga koliki elektricni tilt postoji po antenama i sta je potrebno pokriti sa tom baznom, kao naravno i njena jacina
… meni se na prvi pogled učinilo da je ZA.. na Kraljevici - iznad partijske, paviljona ili skijališta…?! Mada, može biti i Vrska čuka…?!Zajecar,mts nema kucni net,vip je best
Koliko metara u full signalu pokriva ovakva bazna stanica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari