Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Tesko da ce biti nekog ozbiljnijeg Q4 relija. Voleo bih da gresim. Altovi su jednostavno zavrsili svoje, po neki ce da bljesne i to je to, do daljnjeg. 99,9% su scamovi svakako. Za btc nema zime i oscilacije ne bi trebalo da budu ni priblizno velike kao u prethodnim ciklusa, mada neki veci globalni dogadjaj moze sve da narusi. Eth ce da bljesne po koji put, ali od starih visina ka btc, mislim da nema nista.

Ništa nije rekao novo. Mi mesecima i godinama ovde na forumu pominjemo kada će biti kraj ciklusa. Hogar je dao mogućnost da će se možda završiti već u oktobru. Danas sam pitao ChatGPT. On je podržao tu analizu i rekao da ciklus može da dođe na maks već u oktobru. Ja ću verovatno krenuti u delimičnu prodaju od 15.10 pa dokle stignem.

Mislim da je danasnja Trampova prica o Kini uzdrmala trziste jer su i US berze reagovale lose na njegovo izlaganje, ocekujem oporavak relativno brzo (u toku sledece nedelje da se vrate nivoi na ovonedeljne) pa na dalje lagano ka gore

Auuu 107k
Uvek moze dole :)))

Ja skoro da nemam vise $ za kupovinu, tako da ako ode jos dole do 3500$ ici cu u leverage da bih dokupio (polozim ETH kao kolateral, pozajmim USDT i dokupim), ali ispod 3500$ ne vidim da ce ici ako mislimo da imamo ovaj Q4 reli
Evo ga na 3500

:) Mirise na final flash pred 5000+ :)

Edit: ni ne mogu da postavim kolateral i kupim ETH onchain, 120+ gwei je gas :)

Na ku koinu

Prilozi

• Screenshot_20251010_232135_KuCoin.jpg
    Screenshot_20251010_232135_KuCoin.jpg
    77.5 KB · Pregleda: 75
Gledam na CoinMarketCap. Imam ga preko 7000 komada, prosečni ulaz na $3.8, milina...

Ipak se nadam da je ovo samo pokušaj manipulacije tržišta, pa će sve nazad, gore

Svratio sam da vidim jeste zivi. Drzte se procice ovo.
Btw DOT na Binance je isao na oko 0.6$
Sve će proći moja draga, dugi dani, duge noći, sve će proći... Kripto je Ljubav 😎
DOT je mrtav projekat. Posle ovog ciklusa će verovatno nestati, kao i mnogi "altovi" koji su sad potopljeni -70% i više.
Svaka čast svima koji su zaradili u ovom padu!

Eto kako to lako ide u par minuta/sati, mozemo mi da palamudimo i onda dodje on (ko god da je) i lepo postavi levele za nas smrtnike...ono sto sam gore napisao jelte menja pricu, pricam za ETH, lepo je gospodin sada iscrtao low na 3450$ i high je tu na oko 4700$ po mojoj proceni, ocekujem u ovom rasponu da bude djiranja u narednim periodu pa ko se gde nadje...

Eto kako to lako ide u par minuta/sati, mozemo mi da palamudimo i onda dodje on (ko god da je) i lepo postavi levele za nas smrtnike...ono sto sam gore napisao jelte menja pricu, pricam za ETH, lepo je gospodin sada iscrtao low na 3450$ i high je tu na oko 4700$ po mojoj proceni, ocekujem u ovom rasponu da bude djiranja u narednim periodu pa ko se gde nadje...
Znači misliš da neće biti nivoi od prošle nedelje?

1760143565900.png
Ko je bio pri ekranu, sve se odigralo u tipa 2-3 min. Verujem da su se veliki igraci ozbiljno oparili jer je fluktuacija bila nenormalna.
U trenutku kada se desio najveci pad orderi nisu mogli da se postave na Binance-u. Ne znam da li je to namerno blokirano od strane Binance-a ili je do preopterecenja sistema.

Прошао ми je прилично велик ордер за POL (430к комада) по цени од 0.125$ за који сам заборавио да га имам на MEXC мењачници. Углавном користим Binance и сад уђем и гледам шта је где прошло и имам шта и да видим.
Непланирани профит. Продао сам одмах на 0.194$.

Иначе, ја често поставим и тако неке ''безобразне'' ордере, за сваки случај, нек се нађе.

Brzo se vratio iznad 3500, dal ce opet da pada ispod ovog sada na oko 3500.

Vrh Dno