Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Potreban mi je internet i to barem 20gb za Tursku. Ispratio sam da su od letos uveli neke zabrane za vecinu poznatijih sajtova koji prodaju esim kartice. Ja sam letos u Grckoj koristio nomad i nisam imao nikakvih problema, ne znam da li mogu da se oslonim na nju i za Tursku. Kakva su iskustva trenutno i sta preporucujete?

Potreban mi je internet i to barem 20gb za Tursku. Ispratio sam da su od letos uveli neke zabrane za vecinu poznatijih sajtova koji prodaju esim kartice. Ja sam letos u Grckoj koristio nomad i nisam imao nikakvih problema, ne znam da li mogu da se oslonim na nju i za Tursku. Kakva su iskustva trenutno i sta preporucujete?
Nesto ovako ?

Prilozi

• Screenshot_2025-10-10-17-39-04-681_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-10-10-17-39-04-681_com.android.chrome-edit.jpg
    70.7 KB · Pregleda: 53
To je okej. Je l si uzimao preko njih, kakva su ti iskustva?
Nisam uzimao , vec sam vidio da je hrvatski operater Bonbon sklopio sa njima ugovor. Pa se u aplikaciji od operatera pojavljuje i ponuda za Joyo esim sa 20% popusta. Ova cijena gore je regularna...bez popusta.

Prilozi

• Screenshot_2025-10-10-17-50-17-022_hr.bonbon.bonbonapp.jpg
    Screenshot_2025-10-10-17-50-17-022_hr.bonbon.bonbonapp.jpg
    88.1 KB · Pregleda: 49
Da li imate neku ideju za Kanadu? Do sad sam našao Mobile Matter, 10 GB za oko 17 USD. Treba mi da nema dnevni throttling. Gledao sam esimdb, ali dosta preporuka ima negativne ocene ljudi.

Nazad
Vrh Dno