Spanska kartica od 50-200gb. Cena 20-50€ zavisi od kolicine. Ima fizicka kartica kao i esim.Pozdrav, kamiondziji po EU da ima bar 50gb, neta mesečno šta je njaisplatljivije. Pozdrav
https://4gsim.es/product/esim-400gb-internet-spain-europe/
Spanska kartica od 50-200gb. Cena 20-50€ zavisi od kolicine. Ima fizicka kartica kao i esim.Pozdrav, kamiondziji po EU da ima bar 50gb, neta mesečno šta je njaisplatljivije. Pozdrav
Nesto ovako ?Potreban mi je internet i to barem 20gb za Tursku. Ispratio sam da su od letos uveli neke zabrane za vecinu poznatijih sajtova koji prodaju esim kartice. Ja sam letos u Grckoj koristio nomad i nisam imao nikakvih problema, ne znam da li mogu da se oslonim na nju i za Tursku. Kakva su iskustva trenutno i sta preporucujete?
To je okej. Je l si uzimao preko njih, kakva su ti iskustva?Nesto ovako ?
Nisam uzimao , vec sam vidio da je hrvatski operater Bonbon sklopio sa njima ugovor. Pa se u aplikaciji od operatera pojavljuje i ponuda za Joyo esim sa 20% popusta. Ova cijena gore je regularna...bez popusta.To je okej. Je l si uzimao preko njih, kakva su ti iskustva?
Kupis na pumpu u HR bonbon ili Neku drugu , i aktiviras bonus dobrodosliceIdem preko vikenda za Sloveniju i u Austriju. Šta je najpovoljnije rešenje? Imam hrvatsku tomato karticu, ne znam postoji li neko bolje i povoljnije rešenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari