Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Do juče sam normalno koristio MTS Iris GO na Kosovu i Metohiji, ali od danas više ne radi. Izbacuje poruku servis je trenutno nedostupan. Da li još neko ima isti problem ili zna o čemu se radi? Hvala

Pitanje u vezi IRIS GO aplikacije.

Da li moze da radi na supernovinom netu IRIS app?

Pitam posto sma instalirao na tv, dao mi drugar, i prvo vece radilo sve super, sutradan nece da pusti nista, pise "greska prilikom pustanja sadrzaja"?

Jesu li to oni pustili da radi IRIS sa ne-mts internetom?
Primetih slučajno da radi sa yettelom.

Davno davno.

I radi i van Srbije najnormalnije. Tipa provereno Austrija, Grčka, Italija.

Crna gora,Rumunija. Radi i Move takodje

Je l' to slučajno otključali kanale na Iris go za novogodišnje praznike, imam neki nalog od prijatelja koji je imao samo filmski kombo, sad svi kanali rade, čak i XXX kanali, sve sem HBO, dok je videoklub ostao normalno samo filmski?

Da li je neko imao problem sa "playback failed" greškom na video klub delu posle 10tak sekundi poštenog sadržaja? Live TV radi, i to mi se dešava samo na tabletu, na mobilnom radi normalno..

Ne znam ima li negde neko podešavanje za videoklub deo irisa posebno, bas čudna greška. Sve naravno updatovano.

Tablet je S6 lite

Да ли неко има Орионов интернет а користи ову "врхунску" апликацију? Наиме, на Орионовом нету само зацрни екран док када поделим нет са картице(Јетел), појави се слика нормално.

Je l' to slučajno otključali kanale na Iris go za novogodišnje praznike, imam neki nalog od prijatelja koji je imao samo filmski kombo, sad svi kanali rade, čak i XXX kanali, sve sem HBO, dok je videoklub ostao normalno samo filmski?
I kod mene isto otkljucani kanali. Moguce da je neka promocija.

Da li IRIS Smart TV aplikacija funkcionise ako je smart tv povezan na sbb ili yettel internet? Listao sam temu i koliko sam shvatio rad aplikacije nije ogranicen samo na mts internet ali ne radi bas preko svih provajdera.

Pozdrav svima,
Pre par meseci prebačen sam sa TotalTV usluge na mts. Samim tim izgubio sam pristup SBB nalogu. Na telefonu i laptopu i dalje sam koristio EON aplikaciju koja je nekim čudom i dalje radila sve do juče. Sada kako više ne radi, morao sam da pređem na irisGO aplikaciju. Podaci za prijavljivanje su mi poslati porukom. Na telefonu, logovanje u aplikaciju radi na bilo kojoj mreži i aplikacija radi solidno. Na laptop računaru ne mogu da se ulogujem koristeći iste podatke. Kada pokušam da se logujem preko mts mreže, pojavljuje se greška o pogrešnoj lozinci ili korisničkom imenu, a preko drugih mreža piše jednostavno došlo je do greške. Da li je neko imao sličan problem i kako da ga rešim.

Ne može na računaru. Idi na temu Total TV i sve će ti biti jasno o čemu se radi. Može na telefonu i smart (android) tv/boksu kao Iris smart, tako se zove usluga na tim uređajima.

Klasičan Iris Go koji nije vezan za Total može u browseru odnosno bilo na računaru ili laptopu.

Nikako ne mogu da razumem zasto za Msat IrisGo ne dozvoljavaju log samo za racunar. Sta im tu smeta?
Kako da gledam sport kad sam u vikendici (jedan tv), a da se ne svadjam sa zenskim delom porodice...na telefonu, a lap da cuci ugasen??
Sreca pa imam i IrisGo sa box-a.

Vrh Dno