Šta je novo?

YouTube i ostali video linkovi 2025.

To je zato što je izvor loš - bude malo bolje dodavanjem grain-a ali ne može od lošeg 4K, ovo je duplirano i bolje od ovoga ne može.
Daft Punk gore je bolji izvor pa baci pogled.

To je zato što je izvor loš - bude malo bolje dodavanjem grain-a ali ne može od lošeg 4K, ovo je duplirano i bolje od ovoga ne može.
Daft Punk gore je bolji izvor pa baci pogled.
Treba obratiti pažnju da i Youtube radi AI obradu videa već neko vreme, to sam isto primetio u zadnje vreme na nekim klipovima. I to radi na svoju ruku, kreatori uopšte ne mogu da utiču na to.

Спот и песма су суви квалитет, 10/10.
Повучен архетипско подсвесном поруком, која надилази све што може да се перципира у свесној реалности,
погледао сам и филм , из ког је инсерт изведен

Апсолутна генијалност, један од најквалитетнијих филмова које сам икада погледао,
Веома присутна паралела са After Hours од Скорсезеа.

Уриеле, браво !

баци поглед на 54:35 , терминатор јурњава...

једна од озбиљних анализа филма наводи следеће
"Если у фильма были сценаристы, то гонорары им выплачивали тяжелыми наркотиками."

Какви лордови !

Poslednja izmena:

NVIDIA Collection (1995-2025)​

Dogodilo se 2016. u Japanu, u drugoj dimenziji.
Japanese ice cream maker Akagi Nyugyo aired a one-minute ad apologizing for raising its famous ice pops’ price from 60 to 70 yen, the first increase in 25 years.
There were no actors, the video featured the chairman and company officers

Razumece oni koji imaju decu.

^брате, не верујем шта постоји. Ко човек.

^брате, не верујем шта постоји. Ко човек.
Ludilo sta prave ljudi. Skoro sam pridrzao vrata gospodinu bez noge sa stakama da udje u banku i setim se da sam pre jedno 5 god gledao ovu malu kako sminka sebe i drugaricu bionickim rukama.

Nazad
Vrh Dno