Šta je novo?

Sve više korisnika se vraća na Windows 7 dok se bliži kraj podrške za Windows 10

Jako je lepo kad u windows temi imamo golfsku struju, tramvaje, ugalj i raketnu pec.

Imamo širinu, to je dobro, valjda. 🫠
Inače, ne bih mogao da se vratim na Windows 7. Možda na 8.1 on je bio ok, bez mnogo detalja.
A iz čisto vizuelne perspektive, vista mi je nekako postala zanmljiva pre nekoliko godina, a mrzeo sam je kada je izašla.
Samo mi nije jasno, imamo produženu podršku za Windows 10 još godinu dana, čemu briga?

A posle te godine za male pare. Ja sam dobio produžetak na laptopu i ne meravam da ga bacim dok radi, Iako je stari 4 core Intel čak i baterija traje nekoliko sati. stari tenk od HPa. Ni unuk sa 4 godine ne uspeva da ga pokvari.

Gde ima da se skine sedmica :D
edit: mislim da moj sogor jos uvek ima sedmicu na njegovom PCu

Golfska struja se i gasi zbog globalnog zagrevanja i posledičnog smanjenja saliniteta okeana usled topljenja polarnih glečera. Ne gasi se sama od sebe.
Tako su nas učili u školi.
3iAtlas sve bliži a ti se brineš o glečeirma 😂🙌

Zar neće u sunce da zvekne?
Tako kažu mediji.

AI kaže 'vako:
It will make its closest approach to Earth on December 19, 2025, at a distance of about 1.80 AU (no threat to Earth).

Ali ovo sa ažuriranjima za stare Win OS, fantastična stvar.

Windows 7 je super, jedino što mnogo novijih aplikacija neće da radi. ;)
Ali Windows 7 plus Office 2007 je dobitna kombinacija. :)

Ja sam starog kova (73)
Jao Mike, pssstt, provalice te.

PS: Koja poenta brisanja naloga (kao logican zakljucak - odlazak sa foruma?) da bi se posle ponovo vratio i pravio novi nalog (novi nickname)/

Gde da odu ljudi koji su ovde visili decenijama? Zar nije Mike bio banovan? Nekako je logično da se vrate, meni je bar logično.
Sad vidim da je Lepi Kokan banovan, wtf?

Kako postići Vista look na Windows 10? Neka varijanta sa što manje komplikacija.

Poslednja izmena:
Jao Mike, pssstt, provalice te.

PS: Koja poenta brisanja naloga (kao logican zakljucak - odlazak sa foruma?) da bi se posle ponovo vratio i pravio novi nalog (novi nickname)/
Mozda se promenio kad je dobio unuka i ugalj. Mozda je neka bizarna verzija balkanskog johatsu, mejbi itz elijens.

Iskreno, da su mene banovali, nikad se ne bih vratijo ...

Gde da odu ljudi koji su ovde visili decenijama? Zar nije Mike bio banovan? Nekako je logično da se vrate, meni je bar logično.
Sad vidim da je Lepi Kokan banovan, wtf?

Kako postići Vista look na Windows 10? Neka varijanta sa što manje komplikacija.
Нисам знао за Лепог. Баш ми је жао 😔

Vrh Dno