Na zalost, posle ovih sada je potop. Nece se spasis.Šta me briga za 50 iljadi godina, posle mene Potop kako reče Napoleon..
Gde god hočešGde ima da se skine sedmica![]()
3iAtlas sve bliži a ti se brineš o glečeirma 😂🙌Golfska struja se i gasi zbog globalnog zagrevanja i posledičnog smanjenja saliniteta okeana usled topljenja polarnih glečera. Ne gasi se sama od sebe.
Tako su nas učili u školi.
I Icy Tower pride.Windows 7 je super, jedino što mnogo novijih aplikacija neće da radi.
Ali Windows 7 plus Office 2007 je dobitna kombinacija.![]()
Jao Mike, pssstt, provalice te.Ja sam starog kova (73)
Mozda se promenio kad je dobio unuka i ugalj. Mozda je neka bizarna verzija balkanskog johatsu, mejbi itz elijens.Jao Mike, pssstt, provalice te.
PS: Koja poenta brisanja naloga (kao logican zakljucak - odlazak sa foruma?) da bi se posle ponovo vratio i pravio novi nalog (novi nickname)/
Onda nema brige, nece oni nidje.Na zalost, posle ovih sada je potop. Nece se spasis.![]()
Нисам знао за Лепог. Баш ми је жао 😔Gde da odu ljudi koji su ovde visili decenijama? Zar nije Mike bio banovan? Nekako je logično da se vrate, meni je bar logično.
Sad vidim da je Lepi Kokan banovan, wtf?
Kako postići Vista look na Windows 10? Neka varijanta sa što manje komplikacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari