Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Ubisoft ne kontaju da bi im vrednost igara skočila bar duplo kada bi ugasili store i onaj connect i igre direktno nudili kroz Steam.

Iako daju poprilicno slicne rezultate, volim da obidjem oba, mada mi se gg vise svidja zbog UX-a.

Jel neko uzimao BF6 i gde je najpovoljniji?

Da, store je problem, ne sto su im igre krs...
Pa dobro, ima i nekih dobrih tipa Rayman Origins i Legends i ova dva nova Persijska Princa
Ima Remnant II na keyshopovima za do 3e.
Savet od mene koji imam 750 sati u Remnant 2, ko planira da igra jednom i da deinstalira bolje da i ne igra, nije takav tip igre, a ko planira da igra kako treba neka odmah kupi Ultimate verziju sa sva 3 DLC-a jer je u njima pola igre.

Humble Bundle za oktobar ima par dobrih igara, medju njima Atomic Heart, V rising, System Shock itd. Verovatno ce biti na shopovima jeftinih kljuceva za koji dan.

Ako neko bude kupovao System Shock javljajte koji ključ ide, izgleda da je RoW čim je igra nedostupna na GMG koji prodaje global ključeve.

Zasto je bitno da li je kljuc ROW ili Global dok god se uspesno aktivira kod nas?

Problem je što u nekim igrama mi uopšte nismo u Global regiji, morao sam neke igre da refundiram, npr. Control i Chorus. Ako pogledaš na GMG tamo piše recimo da je System Shock unavailable za naš region, Gamesplanet takođe, a to su official selleri sa Global ključevima. Nekad kod nas radi Global i pored toga što smo u Europe, RoW ili CIS regiji a nekad ne.

Evo na primer Death Stranding, na GMG je detektovao regiju i umesto Global ključa koji ne bi radio daje mi jedini ključ koji radi u Srbiji. Taj ključ nema šanse da kupiš kod preprodavaca, pogledaj gde su nas smestili.

Screenshot 2025-10-08 at 02-44-39 DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT PC - Steam Game Keys.png

Zasto me HB uopste pita koje igre zelim da claim kada imam choice? Da li mi automatski veze za steam ili ce mi dati kljuceve?
btw, ako neko zeli nesto iz HB osim prve 3 igre, neka se javi

Ostaju ti kao gift da saljes link kao takav.
Elem ako moze ja sam za Shogun Showdown ako moze, danke :D
btw ovo je spisak igara

Atomic Heart
V Rising
System Shock
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town
Cryptmaster
Shogun Showdown
Hotel Renovator
Caravan SandWitch
One month of IGN Plus

Poslednja izmena:
Evo na primer Death Stranding, na GMG je detektovao regiju i umesto Global ključa koji ne bi radio daje mi jedini ključ koji radi u Srbiji. Taj ključ nema šanse da kupiš kod preprodavaca, pogledaj gde su nas smestili.

Pogledajte prilog 508086
Ja sam dosad kupovao preko keyshopova Global kljuceve, jednom sam uzeo Europe kljuc i nije radio, pa sam refundirao. Ja sam geografski gledao kljuc, Global ili WW-svi, Row-ostatak sveta(ponekad jesmo tu, ponekad ne) Europe-geografski jesmo tu ali kao clanica EU nismo.
Nisam nikad proveravao igru na GMG ili Gamesplanet-u.

Dal ce Atomic Heart, System Shock i V Rising zajedno pasti ispod 13e ili ici odmah i uzeti Humble Choice?

HB su takvi scammeri da je to strasno
1759946244994.png

Uzeo sam godisnju pretplatu onog dana kada su uveli pretplate. Tada su jos pricali da je pretplata vazna, da ce samo founders members imati pristup svim igrama. Tada su nudili 10 igara pa su prvi pretplatnici dobijali svih 10, a ostali samo 8. Onda se to menjalo na 12 pa na 8 pa sada odjednom ipak mogu svi sve igre... Ma haos.
Ja jos uvek vucem tu pretplatu i uzeo sam samo 8 meseci igre (na stranu sto su mi ukrali i tako 2 meseca jer kao nisam skip). I uredno skipujem svaki mesec za mesec i jos dobijam mailove da mi se pretplata resume nakon toga i sada konacno hocu da uzmem igre i kaze da nemam akticnu pretplatu. Izbrisem nacine placanja sa naloga i kaze da vise nisam member.
Uredno svakog meseca dobijem poruke claim your games i moram da skipujem nesto sto zapravo nemam vec godinama.
Odem da se zalim supportu, tamo kaze da je 9 radnih dana response time sto znaci 2 nedelje.
Odjavio sam se sa svih listi, hvala lepo, gasim nalog cim se popickaram sa supportom.

Nazad
Vrh Dno