Ljudi napišite koji model S25 imate, imamo 4 modela sa povelikim razlikama u baterijama, ekranima
Ovo ja zovem top rezultat! 🥺🥹😄OneUI 8, uvek redovno azuriram, standard mode, BT&GPS 24/7 zbog sata, factory reset nisam radio. 6h30min igranja 😂
Druže imamo 4 modela S25 serijeKako koji S25? Pa Samsung brate...![]()
Edge?Druže imamo 4 modela S25 serije
S25 (mali kako ga zovu)
S25+
S25U
S25 FE
Ogromne razlike između telefona u bateriji, chipset, veličini ekrana
Dobro ali ovo dje smo pričali o bateriji je bilo sve s25uDruže imamo 4 modela S25 serije
S25 (mali kako ga zovu)
S25+
S25U
S25 FE
Au znaci jos vise? 😂
Pa nemaju svi S25UDobro ali ovo dje smo pričali o bateriji je bilo sve s25u
A S25 mali ima razlike u tipu UFS memorije između 128 GB i 256 GB modela.Druže imamo 4 modela S25 serije
S25 (mali kako ga zovu)
S25+
S25U
S25 FE
Au znaci jos vise? 😂
Nego evo testa baterije iP17PM, S25U, Pixel 10 Pro
Pa nemaju svi S25U
Eto imamo 5 modela
Eto, meni je npr ekran na max rezoluciju, to može bit jedna od razlika 🤷🏻♂️👌🏻Inače oni moji SoT rezultati do sada su na FHD+ rezoluciji ekrana na S25U to je valjda 2K, 4k troši više verovatno na oko nemoguće videti razliku na ovako malom ekranu, čista patkometerija od prvog 4k modela.
Druže imamo 4 modela S25 serije
S25 (mali kako ga zovu)
S25+
S25U
S25 FE
FHD+ je FHD+, 2k je najveca rezolucija koju 25u ima, takodje je zovu QHD+.Inače oni moji SoT rezultati do sada su na FHD+ rezoluciji ekrana na S25U to je valjda 2K, 4k troši više verovatno na oko nemoguće videti razliku na ovako malom ekranu, čista patkometerija od prvog 4k modela.
Evo nije me mrzelo da pronađemPa nemaju svi S25U
Eto imamo 5 modela
Bome, vrh SOT. Vidim da nemaš Instagram i TikTok, a navodno oni najviše crpe. Jel to standard, ili light perfomance mode?Evo mogu da kažem da je obični s25 top uređaj i plus na sve to je baterija
light perfomance mode mi je uključen. Ja sam uzeo s25 i pogodio u centar. Pogotovo što ima ova promocija. Meni izađe 50e i tarifa i tel. mjesečno na 24 rate. Odluka je na tebi.Bome, vrh SOT. Vidim da nemaš Instagram i TikTok, a navodno oni najviše crpe. Jel to standard, ili light perfomance mode?
Ima ljudi koji izlaze sa takvim SOTom, dok neki drugi jedva navuku 4-5h(bezz da gejmaju na njemu), pa ni sam ne znam šta bi mislio jel mu baterija odlična, il će ga se trebat nadopunjavat.
Ja se već neko vrijeme razmišljam šta da uzmem, s25, Iphone 17, ili da čekam s26 pro. Unatoč šta će imat Exynos, kažu da će taj njihov proc jer je 2nm navodno biti dosta bolji po pitanju baterije/efikasnosti, a i prvi geekbench rezultati su dosta dobri.
Чекај 26 про није далеко или се преселиш у табор јабуке.Ja se već neko vrijeme razmišljam šta da uzmem, s25, Iphone 17, ili da čekam s26 pro.
Pa evo na prethodnoj strani imaš primjere pa donesi zaključak, kod mene baterija skroz bzv, kod @Jovkesm npr baterija kida, od slučaja do slučaja, od korisnika do korisnika, od telefona do telefona 🤷🏻♂️ pričam za ultra modele, ali realno mislim da je ista stvar i za ostale modele u serijiBome, vrh SOT. Vidim da nemaš Instagram i TikTok, a navodno oni najviše crpe. Jel to standard, ili light perfomance mode?
Ima ljudi koji izlaze sa takvim SOTom, dok neki drugi jedva navuku 4-5h(bezz da gejmaju na njemu), pa ni sam ne znam šta bi mislio jel mu baterija odlična, il će ga se trebat nadopunjavat.
Ja se već neko vrijeme razmišljam šta da uzmem, s25, Iphone 17, ili da čekam s26 pro. Unatoč šta će imat Exynos, kažu da će taj njihov proc jer je 2nm navodno biti dosta bolji po pitanju baterije/efikasnosti, a i prvi geekbench rezultati su dosta dobri.
Imam uporedo i mali s25, mada čami u fioci već oko mesec dana, ali za to vreme dok sam ga koristio, podjednako me odusevila baterija kao i na Ultri. Manji je kapacitet, ali manji i ekran i rezolucija. Ima negde u temi unazad screenshotova, probacu da pronadjem.Pa evo na prethodnoj strani imaš primjere pa donesi zaključak, kod mene baterija skroz bzv, kod @Jovkesm npr baterija kida, od slučaja do slučaja, od korisnika do korisnika, od telefona do telefona 🤷🏻♂️ pričam za ultra modele, ali realno mislim da je ista stvar i za ostale modele u seriji
Ne bi uzeo Exynos S seriju ni da mi pokloneBome, vrh SOT. Vidim da nemaš Instagram i TikTok, a navodno oni najviše crpe. Jel to standard, ili light perfomance mode?
Da li na Ultri koristiš QHD+ rezoluciju ili defaultnu FHD+ ?Imam uporedo i mali s25, mada čami u fioci već oko mesec dana, ali za to vreme dok sam ga koristio, podjednako me odusevila baterija kao i na Ultri. Manji je kapacitet, ali manji i ekran i rezolucija. Ima negde u temi unazad screenshotova, probacu da pronadjem.
Lol druže koji model S25? 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari