Šta je novo?

Samsung promocije

Ovako, budite oprezni sa ovim prodavcima Topfon i Arena ili kako god. Nekoliko nas je poručilo od njih, meni još nije stigao a neću ni prihvatiti. Jednom kolegi sa foruma je stiglo sve regularno, vakuum telefon, a drugom otvorena kutija. Meni je takođe poslata otvorena kutija uz objašnjenje da uvek tako rade jer "proveravaju" telefon i stavljaju fiskal unutra. I da ne znam da je kolegi stigao vakuum, to bi mi bilo sumnjivo, nije prvi put da nešto kupujem online, uvek sve stigne zatvoreno, niko ne proverava ništa u prodavnici. Eto čisto da budete upoznati sa mogućim sumnjivim radnjama, ipak je u ovoj zemlji sve moguće...Ne tvrdim da je prevara, ali je u najmanju ruku sumnjivo.
U Tehnomediji u Nisu to "tako rade". Kad sam rekao da necu, doneli mi jos kutija sa telefonima da mi pokazu "da to tako rade", skinute/isecene nalepnice, proveravaju telefone da li rade... Ne znam jel se nesto promenilo od tada, to je bilo pre 3-4 godina.

Ako ti uđeš u Tehnomediu i on pred tobom otvori fabrički zapakovan telefon da ga pregleda i proba,iz kog god razloga, to je ok, meni su tako radili u Yetelu pre dve godine. Ali da nekome ovako pošalju vakuum a nekome otvoren, i da te ne obaveste o tome da stiže otvoren, to mi nikako nije ok. Da li je telefon refurbished ili je iz nekog izloga, ne želim da razmišljam jer sam poručio/platio nov.

Ovako, budite oprezni sa ovim prodavcima Topfon i Arena ili kako god. Nekoliko nas je poručilo od njih, meni još nije stigao a neću ni prihvatiti. Jednom kolegi sa foruma je stiglo sve regularno, vakuum telefon, a drugom otvorena kutija. Meni je takođe poslata otvorena kutija uz objašnjenje da uvek tako rade jer "proveravaju" telefon i stavljaju fiskal unutra. I da ne znam da je kolegi stigao vakuum, to bi mi bilo sumnjivo, nije prvi put da nešto kupujem online, uvek sve stigne zatvoreno, niko ne proverava ništa u prodavnici. Eto čisto da budete upoznati sa mogućim sumnjivim radnjama, ipak je u ovoj zemlji sve moguće...Ne tvrdim da je prevara, ali je u najmanju ruku sumnjivo.
U kojoj radnji je dosao otvoren? Topfon ili arena?

Informacija za one koji su možda planirali da uzmu telefon preko Tehnomanije/WinWin-a, zbog velike potražnje dosta telefona nemaju na stanju pa sve sto se kupi oni moraju da poruče od uvoznika, spomenuli su mi i carinu, tako da izgleda i da uvoznik možda nema telefone na stanju.
Kažu da ne mogu da garantuju da će isporučiti do 12tog oktobra, zavisi i od carine, ali će se potruditi.
Čisto da znate ako poručujete, bolje da izaberete plaćanje pouzećem, nego da platite karticom, jer ako telefon stigne posle 12tog lakše je otkazati porudžbinu i da se ne cimate oko povraćaja novca.

Informacija za one koji su možda planirali da uzmu telefon preko Tehnomanije/WinWin-a, zbog velike potražnje dosta telefona nemaju na stanju pa sve sto se kupi oni moraju da poruče od uvoznika, spomenuli su mi i carinu, tako da izgleda i da uvoznik možda nema telefone na stanju.
Kažu da ne mogu da garantuju da će isporučiti do 12tog oktobra, zavisi i od carine, ali će se potruditi.
Čisto da znate ako poručujete, bolje da izaberete plaćanje pouzećem, nego da platite karticom, jer ako telefon stigne posle 12tog lakše je otkazati porudžbinu i da se ne cimate oko povraćaja novca.
A može i da se isproba telefon pa da se vrati 😀

Srigla potvrda za isporuku S25FE do 31.01.2026. Status promenjen iz Confirmed u Approved.

Prilozi

• Screenshot_20251003_111444_Chrome.jpg
    Screenshot_20251003_111444_Chrome.jpg
    44.7 KB · Pregleda: 39
И мени стигла потврда да је одобрено, регистровао се у уторак.

Danas prijavljen S25 Ultra 512GB za S25FE 128GB promociju preko Samsung Members aplikacije i Samsung naloga, status prijave je Confirmed, poručen online na Dijaspora Shop-u, na fiskalnom računu piše Tehnomanija. Plaćen pouzećem, porudžbina kreirana 25.9., isti dan i račun izdat, 26.9. poslat iz Vladičinog Hana, 30.9. stigao burazeru na adresu.

To je odlično, ja sam toliko platio 128 i opet sam prezadovoljan.. ekstra

Da li je neko mozda proveravao za So-le Mobile Shop d.o.o Sombor da li učestvuje u promociji?

Na eponudi su ubedljivo najjeftiniji, mada nigde ne videh baner za promociju.

Poslednja izmena:
Da li je neko mozda proveravao za So-le Mobile Shop d.o.o Sombor da li učestvuje u promociji?

Nisu na spisku

Ako nisu na spisku onda ne ucestvuju, so-le je firma za sebe tako da ne prodaju za nekoga kao dijaspora za tehnomaniju ili ove firme za bluetech. Iako daje legitimne fiskalne racune sa garancijama

Meni nema logike da daju legitimne račune, a da nemaju legitiman ulaz za istu tu robu. Mada je sve moguće .
Pozvaću ih u ponedeljak u svom slučaju.

Jeste čudno dok se ne sakupe sve informacije.

Kolega je u julu kod njih u prodavnici kupio Samsung S24FE, bilo mu usput. Imali su za isti model telefona dve cene, oba domaći uvoz, oba fiskalni račun.
120 EUR jeftiniji telefon ne učestvuje u promociji, skuplli naravno učestvuje.
Kupio je jeftiniji jer mu je bilo mrsko da čeka i kasnije prodaje poklon telefon.

Dobio je objašnjenje da telefoni iz promocije moraju da ispune veleprodajni zahtev, odnosno moraju da budu nabavljeni od određenog dobavljača koji diktira svoju cenu.

S25 12/256 GB, 89000 RSD + 450 RSD isporuka Kanjiža - Beograd.
Naručio od istog lika. Uplatio mu na poverenje pare, reko dal će da pošalje ili da se oprostim od 89k. Sad mi je lakše. 😂
Da li može sa istog Samsung account-a da se prijavi i za s24 fe i za s25 fe promociju? Kontam da može, ali ajde reko da proverim sa vama da ne bude nekih problema, pošto sam već prijavljen i čekam s24 fe.
Devojci na kraju veliki i težak s24 fe. Pa joj sad uzeh s25 i njega čekam da stigne. A sta ću posle da radim sa ovim s24 fe i s25 fe iz poklona, plus ovaj s24 fe par nedelja korišćen pojma nemam...ima da prodajem telefone do NG. 😂

Kad stigne verujem da će te obradovati i ta sitnica kao što je datum proizvodnje telefona: 08.2025.

Poslednja izmena:
Imam ponudu od lika da kupim 2 telefona S25 za 1000€ sa sve promocijom.
Trebaju mu pare, neće da se cima sa prijavama za promociju, žuri mu se.
Uzeo je telefone kao pravno lice.
E sada mene interesuje kada bih kupio S25 da li mogu da se prijavim sa 1 mejl adresom za oba telefona ?
Da li bi mi pravilo to problem što se prijavljujem sa mejl adresom kao fizičko lice, a telefone je kupilo pravno lice ??

Nazad
Vrh Dno