Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Ostavili su mi paket u paketomat(toliko o gabaritnom predmetu :) ) tako da ga samo necu preuzeti. Ma vise me interesovalo dal su nekog zezali ako odbije paket vs. return s labelom za koji znam da daju refund cim paket ima kretanja

Ostavili su mi paket u paketomat(toliko o gabaritnom predmetu :) ) tako da ga samo necu preuzeti. Ma vise me interesovalo dal su nekog zezali ako odbije paket vs. return s labelom za koji znam da daju refund cim paket ima kretanja
Vrlo tesko vracaju,barem u mom slucaju,znali su i po 5 puta da pokusavaju😀

Danas sam odradio jednu kupovinu uz claimcredit i dobio da uzmem svih 7 rata odjednom (u roku od 7 dana), nisu mi delili ono 3+4, 5+2, itd... :)

@owim dele pakete ako imaš nešto kabasto i lomljivo ili ne bi moglo sve da stane u jednom. Verovatno da možeš u najvećoj kesi da popakuješ sve što bi hteo da vratiš nazad, a barkodovi su na originalnim pakovanjima ako sam dobro razumeo. Za refundaciju biraš između kredita ili originalnog metoda plaćanja (kartica, GPay ili PayPal).
@idgf to je ono tipa kupi Redmi Note 13 Pro ill 14 za 99 dinara, ali meni uvek u 21h izbaci Sold out i to je to. Čak idem na time.is da refrešujem u sekundi, ali on se navodno ugrabi.
Jel to za 9 uveče važi samo u aplikaciji ili i na desktop verziji?

Da li zna neko da mi pojasni ove oglase za kupovinu temu naloga? Ne znam čemu to služi? Svakako se može besplatno otvoriti koliko želiš naloga.

U Španiji sam i ovde su drugačije cene i ne rade mi promocije, sve se aktiviraju kao u Srbiji, sve uradim kao u Srbiji i - nema popusta. Nisam se mnogo igrao. Jedina koja mi radi je Amazing Bundle ("AmazingBundle100") u glavnom meniju i daje mi 30% popusta, ali je mnoge komplikovano (važi samo za 3 ili 4 artikla koje mogu delimično da pogledam i ne nudi mi sve iz kope). Bzvz.

Postoji li još neka promocija koja se može pozvati iz glavnog menija?
Šta mogu da ukucam da bih dobio veći popust?
verovatno su bolje cene u spaniji?

Krenuo sam da trošim malo ovaj kredit što se nakupio, pa izgleda i da ne nude CC kad imam više porudžbina (3 u ovom trenutku, a poslednji CC bio pre 10 dana). Naručih neke gabaritne stvari, 2 ona plastična transportera za pse/mačke, poslali odvojeno, dostavlja Bex.

I sad naručih onaj beli sto na rasklapanje (ima i kod nas u Jysk), čak je i malo skuplji na Temu, i neke stolice na rasklapanje, pa da vidim da li će da liči na nešto kad/ako stigne. Svakako Temu časti

ja nikad nisam ni dobio claimcredit, samo dobijam ove "temu picks" popuste i 5 poklona al da pozovem 300 ljudi koji nemaju aplikaciju

Meni je pre desetak dana išlo nekoliko uzastopnih claimcredit-a na oba naloga. Sada, koliko vidim, sam povukao sve "rate kredita", a nema novog. To znaci da 7 dana nije bilo ništa. Neće biti ni porudžbine onda :)
To im je najnovija fora. Pokusao da vidim da li ce da upali, i posle destak pozvanih ljudi digao sam ruke. Prevara cista.

Oni računaju da nas ima kao kineza, pa da možeš da dovedeš 50 ljudi :D

Dosta Vas ovde napisa da im otkazuju pošiljke sa mini PS ali drugar i ja ipak poručismo juče (odvojeno) poslednja 2 i danas su ga već poslali obojici a nisam se nadao. On je imao neke kupone pa je prošao par hiljada jeftinije a ja sam platio punu cenu 31 500 din. Pošto ga nema više ne mogu link da postavim ali evo slike, inače je 16gb/512gb

1000195909.jpg

Pa niko nije ni rekao da neće poslati bilo koji mini PC, već specifičan koji je više puta linkovan, a i u tom slučaju treba da znaš da to nosi rizik da ga ipak pošalju.

To nije taj mini PC, postavljano u temi više puta koji je za claimcredit i otkazivanje.

Znam koji neće da pošalju video sam preko linka (5 puta otkazivano) ali pisali su i za druge modele koliko se sećam u poslednjih desetak strana...
Kako god, valjda će stići pa javljam utiske 😁

Pitanje za "isplativost" kredita za umerenu kupovinu. Pod umerenom mislim 1-2x mesecno za 2-3k din.
Uvek me mame da kupim predmete po redovnoj da na kazem skupljoj ceni da bih dobio kredit 5k ili koliko vec nude.
Nisam do sad ni jednom "uzeo" kredit, jer nekako uvek mi se cini da za navedenu umerenu kupovinu boljem prodjem ako ostavim neke 2-3 skuplje stvari u korpi i cekam da mi ponude super discount.
Ono sto ne znam, ako bi jednom i uzeo kredit, da li bi recimo u sledecim kupovinama mogao primenim isti fazon sa cekanjem da ponude super discount ali onda da na tu kopovinu utrosim kredite? Da li mogu da se potrose svi krediti na celu kupovinu, pa da racun bude 0?
Svkako je Temu "expert" u marketingu i prodaji, pa me ne bi cudilo da ako imas poveci broj kredita, da se super discount i ne pojavljuje :)

Poslednja izmena:
Ne mogu da nađem na Temu informaciju osim one "ako ti ne stigne do tog dana dobiješ 200 i neki dinar".
Pakuju mi paket od 29.09. Da li postoji neki rok do kada moraju da pošalju? Nikakve dodatne informacije nema od tog dana osim da prikupljaju.
Da li treba nešto da pokrećem tipa žalba, odustajanje... Nije mi ništa hitno, ali nikad mi nije bilo duže od par dana ovakvo stanje, sada je već nedelju dana prikupljanje.

Vjerovatno će ti uskoro otkazati, refundirati i dati 220 dinara u znak izvinjenja.

Meni su poslednje 4 pošiljke otkazali, što manje što veće, sve neke gluposti i sitnice.

Odmah palo naručivanje mini pc-a? 😂

Nazad
Vrh Dno