Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Gledam sta sadrzi ultimejt edicija Vessel of Hatred i jedini zakljucak koji mogu izvuci je da nece proci dugo a ovo ce biti puno mikrotransakcija i F2P. Na stranu sto je igra tezak tresh.

Baš fino što je Steam uveo trajno tu kategoriju Deep Discounts na svojim rasprodajama. Ovaj put će se radovati South Park ljubitelji, Fractured But Whole za 3 evra je džabe. Ja ću da ćapim Control, smučilo mi se koliko puno trejderi traže za tako staru igru.

Baš fino što je Steam uveo trajno tu kategoriju Deep Discounts na svojim rasprodajama. Ovaj put će se radovati South Park ljubitelji, Fractured But Whole za 3 evra je džabe. Ja ću da ćapim Control, smučilo mi se koliko puno trejderi traže za tako staru igru.
Bila je nekad dzabe na Epicu, standard edition. Al je vredi kupiti i na Steamu.

Bila je nekad dzabe na Epicu, standard edition. Al je vredi kupiti i na Steamu.

Ja na Linux-u sam toliko orijentisan na Steam da čak nisam ni kupio te džabiše sa Epica. Mogu i Epic igre da se poteraju preko 3rd party klijenata, nego me uvek mrzelo da se zezam.

Nema mnogo zezanja, uglavnom samo rade. Mislim da ima problema sa cloud saveom, ali osim toga, radi sasvim ok

Nema mnogo zezanja, uglavnom samo rade. Mislim da ima problema sa cloud saveom, ali osim toga, radi sasvim ok
I malo je teze naterati lossless scaling da radi preko 3rd party launchera (heroic, lutris itd), koji je spasilac steam decka u 2025oj.
No da ne idemo u off vise 😀

Vidim da je pomenut Tomb Raider, savet za one koji hoće da igraju ova 3 najnovija dela a nisu ih dobili besplatno do sad, ne kupujte svaku igru zasebno, mnogo jeftinija opcija je "Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy" koji može da se pazari za 7-8€ a sadrži sve 3 igre i nenormalnu količinu DLC-ja koje ove igre imaju (nekih 60-70 čini mi se)

Jos nekoliko fantasticnih igara koje su trenutno na velikom popustu.
Katana ZERO 40%

Blazing Chrome 75%
Asterix & Obelix: Slap them All! 85%
Valiant Hearts: The Great War 75%

Fading Afternoon 50%

7.60e za remek delo
Inace, ovaj sajt Loaded je nekad bio CDkeys, rebrendiran, to je skroz ok, bolji su od ostalog sivog trzista.

Da vam kažem nešto. Old World je na Stimu 4€, a sam ga platio 2€ na Kinguinu. Treba pročešljati malo allkey pre kupovine.

Selaco 25% early access, indie game hit u najavi
The Swapper 85%
INMOST 70%

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans 60%
Prva igra iz serijala nije opisana u Svetu kompjutera a druga je na 40% popusta.
Deadlight 67%
White Shadows 94%
Vassel 80%
Planet of Lana 70%
Najavljen je drugi deo ovog gaming serijala.
Narita Boy 90%

Trek to Yomi 75%
Unto The End 50%
Primal Light 75%
A Juggler's Tale 80%
The Pedestrian 70%
Nije bilo lako sastaviti ovaj spisak :)
Trailere igara pogledajte na youtube-u.

trak to yomi dobio na PS i jedva završio koliko mi je bila dosadna igra.

Jel realno da neko i gleda SK, stavljajte linkove ka store-u pa ko oce nek kupi.
Ja koristim gg.deals pa deals opcija i sve tu mogu da filtriram kako mi se cefne.

^
Realno je da neko i dalje cita Svet kompjutera.
Nije mi jasno zbog cega ti to smeta.
Cesto su mi recenzije iz SK-a korisnije od komentara na steam-u a gomilu igara ne bih ni igrao da nisu opisane u tom casopisu.
Neka se obrisu moje poruke na ovoj strani ako nisam postovao neko pravilo foruma.

Smeta jer nije topic za to. Stavi link ka steam pageu, ili samo spomeni da ima popust za nesto ako te mrzi da linkujes i to je to.
Zna se gde idu recenzije.

Nazad na topik

Sve neke čunge lunče igre, nikako da daju Cyberpunk ispod 21e na Steamu

Ovo nije igra na popustu. Ovo je besplatni prolog za Pathologic 3 koji još uvek nije izašao. Početak Pathologic 2 je bio neuspeh Haruspex-a u prvoj igri, pa te authorities (powers to be) vraćaju da još jednom pokušaš da pronađeš lek za epidemiju. E, to je upravo Quorantine za Bachelor-a, nije uspeo da pronađe lek i gleda propast, Pathologic 3 će biti novi pokušaj. Nadam se da ćemo jednog dana dobiti i Pathologic 4 sa trećim glavnim likom iz prve igre.

Skul and Bones 5 evra,isplati li se ovo pazariti?

Beta mi je bila grozna,ostrva sva ista,kampovi isto.Ako se dobro sećam.

Volim multi,pirate i barke,ali ako se nema šta radit....batalim

Nećkam se izmedju Far Cry Primal i Skul and Bones.

Preskaci to, Far Cry Primal ti ima vecu vrednost i sve ostalo.

Nazad
Vrh Dno