Практичну примену нисам увидела, можда грешим.Ok znam da se može raskinuti, ali ne bih raskidao ako stvarno ima koristi od tog osiguranja.
Практичну примену нисам увидела, можда грешим.Ok znam da se može raskinuti, ali ne bih raskidao ako stvarno ima koristi od tog osiguranja.
Ne znam koji je problem, ali ja meni je Google messages tražio neku prijavu negde. A RCS isto bio isključen. Nisam mogao naj običniji sms da pošaljem. Onda sam počeo da koristim ovu aplikaciju za sms i sve ok!Имам једно питање зашто и због чега не могу да пошаљм обичану смс поруку никако, раније сам то могао, сада не могу никако, није ми смс порука нешто претерано битна али вечерас приметих да не могу да пошаљем, како то да решим да наместим да шаљем смс поруке??? Не знам да ли игра улогу телефон, телефон је хонор!!!
Extra cifra , nema sta da se nada najboljem. Kada pokrene prenos broja, zvace da pitaju sto ide, dobiće sigurno i popust na tarifu i dobar popust na telefon. Pisao je ovde neko da je tako za ženu bas extra uslove za ženu dobio.Račun, sa dodatnim uređajima, u poslednjih 24m oko 11000 rsd.
Znači moram da podnesem zahtev za prenos broja, recimo MTS, i da se nadam najboljem?
Мени лично су рекли да може тарифа са 50% попуста + уређај, али само за Neo30, Super и Ultra.Ako mi ističe ugovorna obaveza i želim novi telefon, moram da zovem agenta prodaje da pregovaram popust na tarifu?
Хвала на одговору, решио сам, жив био !!!Ne znam koji je problem, ali ja meni je Google messages tražio neku prijavu negde. A RCS isto bio isključen. Nisam mogao naj običniji sms da pošaljem. Onda sam počeo da koristim ovu aplikaciju za sms i sve ok!
![]()
Releases · octoshrimpy/quik
The most beautiful SMS messenger for Android - Revived - octoshrimpy/quikgithub.com
Mogu ti ja dati, ali moj savet ti je da nadjes agenta ili ides do poslovnice da pitas imaju li vaucare ukoliko prenosis broj (idi do svake poslovnice u tvom gradu, jer imaju odredjenu kolicinu vaucera koje mogu da iskoriste) i moci ces da izvuces 50% popusta za prenos brojaZdravo svima, da li neko ima vaucer kod za 20% popusta za postpaid tarifu?![]()
danas presao u A1 (Beograd preko agenta), a za Uzice jurio i agenta za cala.Zdravo svima, da li neko ima vaucer kod za 20% popusta za postpaid tarifu?![]()
danas presao u A1 (Beograd preko agenta), a za Uzice jurio i agenta za cala.
Ukratko: U poslovnici nisu upuceni mnogo. Za manje gradove dobiju ekstremno mali broj vaucera sa 50% popust. Tipa 4-5 vaucera mesecno. Dok 20% mogu da ti daju odmah. Virtuelna prodavnica trenutno nudi samo 20%. Ali agenti bez problema zavrsavaju 50%. Dakle potrazi nekog agenta za tvoje mesto. Ako nemas broj za tvoj kraj, najbolje da nadjes broj nekog iz Beograda. Oni su svi uvezani. Tako sam ja dobio broj Agenta za Uzice.
U ovom trenutku, sobzirom da je u A1 lako dobiti 50%, suludo je prihvatiti ponudu bilo kog operatera ispod 50% tokom uvgovorne obaveze.
Samo kazes da ces biti umrezen porodicno i da imas slabu pokrivenost na tvojoj lokaciji sto se tice mts-a i nece te vise zvati vec odmah odobriti prenos broja. Meni su zvali jednom i nudili soko max u proseku oko 1700 mesecno.. Dal 18 meseci za 1400 i 6 meseci za 2400. Nisam mnogo slusao jer me nije zanimalo..Isto iskustvo od danas, konačno od sutra neću gledati mts u nazivu mreže posle 16 godina.
50% na NEO Super, agent dovezao ugovor i karticu, procedura od par minuta. Najteže je bilo gledati očajničke pozive MTS i nuđenje kula i gradova, ali i najslađe odbijanje u životu. Posle 2 dana i nejavljanja prestali su da jašu i odbrili prenos. Od sutra jedna briga manje u životu - nema bojazni od povećanja računa makar naredna 24 meseca.
Kako? Instalacijom druge aplikacije za poruke?Хвала на одговору, решио сам, жив био !!!
Прво сам рестсартовао телефон, онда сам звао кол центар и послали ми кодове за активацију поруку, ја сам само требао да одобрим, то сам урадио и све је након тога прорадило!!!Kako? Instalacijom druge aplikacije za poruke?
Ja sam ga koristio više puta.Zna li neko da li je eSim u A1 jednokratni QR kod ili se moze iskoristiti opet?
Malopre aktivirao, i kad su ugasili karticu rece radnica da je jednokratni. Sto je suludo. Pa reko da proverim.Ja sam ga koristio više puta.
Ja sam pre skoro dve godine uzeo telefon i esim qr. Prvih nekoliko dana sam više puta resetovao telefon i ponovo unosio isti qr jer mi Volte nije radio. Posle sam zamenio za običnu sim karticu i sve je proradilo. Ali mi je qr prihvatao više puta.Malopre aktivirao, i kad su ugasili karticu rece radnica da je jednokratni. Sto je suludo. Pa reko da proverim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari