Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

šta znači kad piše ovo, nije mi poruka nikakva došla. Jel je stigao paket u postu
23.09.2025 14:17:4811197 БЕОГРАД 119Зaдуженa зa испоруку

Kurirske službe su postale sve gore i gore
City Ekspress danas dobio poruku da trebaju da mi isporuče naručen paket, koliko treba da platim u kom intervalu vremena će mi biti isporučen paket i ništa
Kurir se nije ni pojavio.
Još dobio i link za praćenje pošiljke gde stoji da je paket kod kurira i ovog mamlaza uopšte nema
Zovem telefone niko se živi ne javlja kao da uopšte više niko ne radi kod njih
Pišem mail reklamacije evo ceo dan nisu odgovorili
Prijaviću ih tržišnoj pa neka se češu tamo gde ih ne svrbi
Van pameti em nam uzimaju novac em nerade to zašta su plaćeni

Koliko vremena treba posiljkama sa Alija LA...HU i UC...HU da stignu u Srbiju otprilike? U pitanju je centralna Srbija.

To ti zavisi od baš mnogo faktora i zna dosta da varira tako da ti to niko sa sigurnošću ne može reći ali recimo da je najčešće od tri nedelje kao minimum pa do mesec dana ali zna da bude i više.

Zadužen za isporuku = kod poštara, čekaš da te zvrcne ili ako je neka mrcina da ti zadene papirče u sanduče.

Jel imao neko ovu situaciju, posle zaduzena za dostavu ode u gpc, obicno bude ili izvestena ili donese postar?
Screenshot 2025-10-02 131924.jpg

Meni jutros bilo tako ali mi poštar doneo...

TEMU pošiljka, sletjela u 00:51 1. oktobra, u 19:50 2. oktobra već u NS magacinu Dexpressa. Kad bi sve pošiljke tako brzo prolazile kroz sistem...

Očigledno je da su postali teške mrcine jer ne samo da ih mrzi da rade svoj posao već se "gospoda" uopšte ne pojavljuje da dostavi paket na adresu

Počeli su da s ene pojavljuju ni da ostave papir...
Još jedan slučaj imam sa sudom. Sad nije ostavio ni poziv od suda. Slučajno saznam jer me gospođa sa kojom sam se čuo pre mesec dana zvala da mi kaže da se vratila koverta sa rešenjem i da je prošlo 12 dana od 15 da preuzmem to u sudu.

Juce je pisalo ime primaoca u produzetku "zaduzena za isporuku", danas nema imena. Jos juce(poslat u sredu) je trebao kupac da primi paket, mozda je odustao od kupovine?

Prilozi

• 2025-10-04 11.33.52 posta.rs 57164c4ef84b.jpg
    2025-10-04 11.33.52 posta.rs 57164c4ef84b.jpg
    212.7 KB · Pregleda: 31
Bude jos jednom status sa imenom primaoca kad preuzme, tako da nije preuzeo.

Ne mora da znaci da je odustao, mozda mu postar nije doneo na noge, nije bio kuci kad ga je postar zvao pa ce da preuzme u posti itd.

Kod mene TEMU pošiljke Pošta uopšte ne isporučuje. Pojavi se status da je kod poštara zadužena za dostavu, odmah nakon toga lažni status da je isporuka neuspešna i onda mora da se ide u poštu. Bukvalno tako ide svaka pošiljka koja preko njih. To su se verovatno dosetili da izvrdaju ugovor sa TEMU-om o isporuci.

NBG je u pitanju. Ostale kurirske službe isporučuju normalno.

Je l' beše Temu pošiljke koje dobiju M-ONE broj sa 6-icom na početku idu preko AKS-a?! :unsure:

@marantz

Ocigledno je posta koja ti isporucuje posiljke prebukirana.
Idi tamo i pokusaj da se dogovoris da preuzimas pakete na salteru , ali uz uslov da
te obaveste i ne prave smicalice sa laznim statusima.

Ako se prave blesavi pisi konstantno prituzbe na

i konstantno se zali Temu-u

@marantz

Ocigledno je posta koja ti isporucuje posiljke prebukirana.
Idi tamo i pokusaj da se dogovoris da preuzimas pakete na salteru , ali uz uslov da
te obaveste i ne prave smicalice sa laznim statusima.

Ako se prave blesavi pisi konstantno prituzbe na

i konstantno se zali Temu-u

Ma svejedno mi je, ionako mi je Pošta ispred zgrade, ali su jadni. Dobijem notifikaciju sa TEMU-a da pošiljka nije isporučena i sutradan odem u Poštu. Ako odaberem paketomat to traje dugo, pošto je vozaju od Zemuna do centralne pošte na NBG, pa do još jedne dok ne stigne do moje lokalne. Uglavnom, nakon što odaberem paketomat, prođe 3-4 dana dok se pojavi u istom.

@marantz

Idi do lokalne poste i pokusaj da se dogovoris !

@Zekovic

Sta sad mesas AG ?
Pitanje je bilo za posiljke sa 6 na pocetku - te idu preko AKS-a

Nazad
Vrh Dno