Dzigilibonglica
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.06.2020
- Poena
- 95
Može objašnjenje za ovo oko plaćanja preko PayPal-a?
Nude neku zaštitu ako ne dobiješ robu?
Naravno. Ukoliko su poznati prevaranti, tj firma ili shop na koje je bilo dosta pritužbi, povrat novca je veoma brz.Može objašnjenje za ovo oko plaćanja preko PayPal-a?
Ovo bi mi bilo dovoljno da odustanem od kupovine na ovom sajtu.Radi, i tu je kraj sto se PayPala tice,
Tako je bilo onda tako je i sad .
Sve dalje ide preko onog "shop"
vise se paypal nigde ne pojavljuje
Otvara isti prozor kao i tab dole "shop"
Posle 50 i kusur godina Casio napravio prvi mehanički sat.
sa Seiko NH35 mehanizmom
Pre bih isao ovako ulicom, nego da nosim to "sta god da je" na ruci"The $345,000 Hublot LaFerrari watch can run for 50 days on a full wind.
To make winding quick and effortless, Hublot designed a unique ‘self-winding pistol’ that comes with the watch."
Pogledajte prilog 507100
Zelim da ispravim svoj stav, sat je stigao, radi i zeljene je boje, tako da bih promenio svoje misljenje i rekao da uz oprez (ako moze PayPal) moze da se naruci sat od prodavca, jedina mana je nemogucnost komunikacije sa prodavcem, sto je problem, ako se nesto dogodi.Ne znam, iz onoga sto sam procitao, mislio sam da je pouzdaniji prodavac, zbog toga nisam ni koristio paypal, niti proveravao, nije mi palo na pamet, ljudi sa foruma su imali pozitivna iskustva, najveci problem je sto se prodavac ne javlja ni preko jednog mejla koji sam nasao, sto je bezobrazno sa njegove/njene strane. Lekcija naucena, moja greska. Probacu refundaciju preko banke. Sa paypalom je lakse dokazati i ostvariti refundaciju, koliko razumem.
Sve u svemu, ja ne dajem preporuku za ovaj sajt, izbegavao bih ga u sirokom luku, kad se pretazi vidi se veci broj nezadovoljnih kupaca, dosta njih se zali da nikad nije dobilo sat, niti odgovor (to je i moje licno iskustvo), ili sam procitao da dobijete pogresan model (uglavnom pogresna boja) prodavac se ne javlja na mejlove, ni onaj sa sajta, ni mejl adresa preko koje dobijete invoice/predracun... Ako se ipak odlucite obavezno PayPal![]()
Casio Watch Shop-- Free Shipping, Great Prices
great quality and 100 percent authentic Casio watches to the UK and the rest of the world. Affordable prices and FREE SHIPPING with no minimum order.www.greatwatches.co.uk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari