Na POS prvo plaćanje mora biti ubacivanjem čipa, nikako drugačije. Ili bankomatOdobreno je. Probaću sutra da odem na bankomat. Hvala na odgovorima
Tako sam i hteo da platim ali je pisalo pogrešan pinNa POS prvo plaćanje mora biti ubacivanjem čipa, nikako drugačije. Ili bankomat
Moraš pre plaćanja na pos terminalu da odradiš prvo isplatu na bankomatu.Tako sam i hteo da platim ali je pisalo pogrešan pin
Pa da ,za septembar. I meni su pa sam se sad prebacio na LITE.Upravo sam video da su mi skinuli 595 dinara za održavanje računa iako je isti otvoren 02.09.2025.a kartice su mi stigle juče.
Dali je neko dobio kamatu za non stop štednju za septembar? Kod mene još nema, možda je kamata 0 u mom slučaju.Daju uz devizni
Ja dobio kamatu juče, kao što i uvek dobijam poslednjeg dana u mesecu za taj mesec. Tako i piše na izvodu. Možda neki klijenti dobijaju dan kasnije da im se ne "preoptereti" sistem kao pre par godina početkom avgusta kad je šatro bila navala u broju transakcija odjednom...
Vas dvojica pričate o Yettel banci (u skladu sa temom jel'te)? Ovo što čovek pita je za AIK, nekako je ta diskusija završila ovde...Za avistu kod mene standardno leze poslednjeg dana meseca, i za devizni i za dinarski.
Da, nadovezao sam se na raniju diskusiju, al ovo nije ta tema...Vas dvojica pričate o Yettel banci (u skladu sa temom jel'te)? Ovo što čovek pita je za AIK, nekako je ta diskusija završila ovde...
Kad sam mogao da potrošim sa kartice 30000 ako je juče stigla? Kad sam otvarao račun rekoše da ima neki grejs period od 60 dana...Pa da ,za septembar. I meni su pa sam se sad prebacio na LITE.
Sve vreme pričam(o) o Yettel banci, AIK nisam ni registrovao u temi zapravo
I mene to bas zanima🤔Ovo isto se i Telekomu desava, jako me zanima na koju foru uspeju da se uguraju u istu prepisku.
To mi je obicno jedna od prvih stvari koju gledam kao potvrdu da mi poruke salje banka a ne neki Nigerijac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari