Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024 / 2025)

Da li je neko od vas uspeo da dobije kreditnu karticu ako firma posluje manje od 2 godine? (Imam bankmax paket)

Upravo sam video da su mi skinuli 595 dinara za održavanje računa iako je isti otvoren 02.09.2025.a kartice su mi stigle juče.

Upravo sam video da su mi skinuli 595 dinara za održavanje računa iako je isti otvoren 02.09.2025.a kartice su mi stigle juče.
Pa da ,za septembar. I meni su pa sam se sad prebacio na LITE.

^
Piše u ugovoru "...po isteku kalendarskog meseca...", znači najranije danas. AIK je svojevremeno uplaćivao i nekoliko dana kasnije (doduše to je bila kamata koja se obračunavala i uplaćivala na godišnjem nivou, 31.12.)

Ja dobio kamatu juče, kao što i uvek dobijam poslednjeg dana u mesecu za taj mesec. Tako i piše na izvodu. Možda neki klijenti dobijaju dan kasnije da im se ne "preoptereti" sistem kao pre par godina početkom avgusta kad je šatro bila navala u broju transakcija odjednom...

Za avistu kod mene standardno leze poslednjeg dana meseca, i za devizni i za dinarski.

Ja dobio kamatu juče, kao što i uvek dobijam poslednjeg dana u mesecu za taj mesec. Tako i piše na izvodu. Možda neki klijenti dobijaju dan kasnije da im se ne "preoptereti" sistem kao pre par godina početkom avgusta kad je šatro bila navala u broju transakcija odjednom...
Za avistu kod mene standardno leze poslednjeg dana meseca, i za devizni i za dinarski.
Vas dvojica pričate o Yettel banci (u skladu sa temom jel'te)? Ovo što čovek pita je za AIK, nekako je ta diskusija završila ovde...

da ali to je vazilo za prebacaj plate, i u svkaom slucaju bi trebalo da ga bude, zali se da ti vrate.

Grejs period je u okviru programa Yettel Sve. Zar ima i dalje neki opšti? On je vanredno postojao proletos, u okviru akcije privlačenja klijenata, dok ga u opštem slučaju valjda nema. Naravno, slažem se da je glupa stvar, jer kartice sporo stižu, ali ne uspevam da nađem tačan osnov za žalbu, sem, naravno, te izjave iz prodavnice da postoji. Sad je u suštini najpametnije prvo otvoriti Lite, pa nakon stizanja Dine preći na MAX, ukoliko je ideja da se održavanje rešava potrošnjom.

Meni se još uvek prave mutavi. Od 3 kartice isplatili mi samo na jednoj. Majci takođe od 3 samo na jednoj. A ispunjeni su svuda uslovi pojedinačno. Već vidim u najavi da će biti natezanja i da će se praviti ludi da se odnosi na svaku Master karticu pojedinačno iako su mi tako rekli zvanično preko četa, a i ovde su ljudi prijavljivali da su im isplatili za više kartica.

Meni je su isplatili samo za jednu karticu (kreditnu), ali tako sam i razumeo da će biti. Vidim da su ovde pisali neki da su dobili za više kartica, ali možda je to promocija vezana za njih?

Deo problema je što su slali uopštene mejlove umesto da recimo navedu poslednje četiri cifre kartica ili tako nešto. GMT II ima specifičan slučaj jer su mu stigla dva različita mejla. Možda se npr. prvi odnosio na jednu karticu, drugi na drugu, dok treća nije obuhvaćena akcijom, ali to su sad sve pretpostavke. Mada i u tom slučaju bi mu uplatili makar za te dve.

Meni su i debitna i kreditna odavno u GW pa mi nisu ni ponudili cashback, ali žena ima dodatnu debitnu vezanu za moj TR. Nije ubacila ranije karticu i wallet jer joj je bilo smaranje da zove banku (nije moglo da se ubaci bez toga). Kad je dobila akciju za cashback, zvala je da ubaci karticu i morala je da odgovori na jedno deset pitanja. Od klasičnog "zadnje tri cifre JMBG" do punog broja LK, poslednje transakcije po jednom i drugom računu, tri sigurnosna pitanja, mislim još nešto, ali ne mogu ni da se setim.
Mislim, jeste mi drago da vidim da ozbiljno pristupaju bezbednosti, ali sam siguran da bi ih žena oterala u rodni kraj i odustala, da nisam bio pored nje 😁. I stigao cashback za tu karticu pre par dana, nije se džaba znojila dok se prisećala devojačkog prezimena babine sestričine od ujakovog kuma 😀

I meni bilo drago što ozbiljno pristupaju bezbednosti, iznenadili su me sa pitanjima.

Ovo isto se i Telekomu desava, jako me zanima na koju foru uspeju da se uguraju u istu prepisku.

To mi je obicno jedna od prvih stvari koju gledam kao potvrdu da mi poruke salje banka a ne neki Nigerijac

Elem radi li ikome od vas pregled transakcije koja je placena Google novcanikom, koja god ika Google u nazivu ne otvara se i ide poruka da pokusam kasnije?

Nazad
Vrh Dno