ZeeGerman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.01.2002
- Poena
- 725
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
- Matična ploča
- Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
- RAM
- 32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
- GPU
- PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
- Storage
- Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
- Zvuk
- on board
- PSU
- THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
- Kućište
- Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
- Monitor
- DELL 27" VA S2722DGM
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
- Ostale periferije
- Synology DS 220+
- Laptop
- DELL Latitude 5410
- Tablet
- Samsung Galaxy Tab S7+
- Mobilni telefon
- Honor Magic6 Pro
- Pametni uređaji
- Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
- Pristup internetu
- Optički internet
U završnim sam radovima oko renoviranja stana (grubi radovi gotovi). E sad, kod sitnijih radova, ostalo mi je (između ostalog) da neki stari nameštaj sredim, kao i vrata od prostorija unutar stana (6 vrata imam koje bih sređivao).
Sve to što bih sređivao je u prilično očuvanom stanju, ali je prilično ofucano i potrebno je "osveženje" u vidu šmirglanja i farbanja. Probao običnom šmirglom sa jednim ormanom i polomio se dok sam isti odradio, pa sam rešio da pazarim šlajfericu. Guglam, čitam i donosim zaključak da je ono što meni treba - vibraciona šlajferica. E sad, pošto već imam nekog Bosh alata, logika mi je da kupim neku AKU varijantu, jer bih mogao da prođem bez kupovine baterije.
Ima li neko iskustva sa ovim uređajima, neko ko bi mogao da mi da par saveta smernica...ukoliko sam u zabludi oko toga šta treba da kupim. Ne treba mi ništa profi, a ono na šta sam bacio oko je zapravo Bosch easysander 18V-8. Jel ovo ok? Nešto drugo?
Hvala
Sve to što bih sređivao je u prilično očuvanom stanju, ali je prilično ofucano i potrebno je "osveženje" u vidu šmirglanja i farbanja. Probao običnom šmirglom sa jednim ormanom i polomio se dok sam isti odradio, pa sam rešio da pazarim šlajfericu. Guglam, čitam i donosim zaključak da je ono što meni treba - vibraciona šlajferica. E sad, pošto već imam nekog Bosh alata, logika mi je da kupim neku AKU varijantu, jer bih mogao da prođem bez kupovine baterije.
Ima li neko iskustva sa ovim uređajima, neko ko bi mogao da mi da par saveta smernica...ukoliko sam u zabludi oko toga šta treba da kupim. Ne treba mi ništa profi, a ono na šta sam bacio oko je zapravo Bosch easysander 18V-8. Jel ovo ok? Nešto drugo?
Hvala