anicai
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.06.2017
- Poena
- 185
Ikona u donjem desnu uglu.Gdje je opcija “profil”? Ne vidim ni to 😂
Ikona u donjem desnu uglu.Gdje je opcija “profil”? Ne vidim ni to 😂
hvala na odgovoru.Uradicemo to ondaMože, bez problema!
![]()
1639 na 6 ljudi je 273din po članu familije![]()
Nisam neko vreme pratio Indijsku pricu. Kako radi ta metoda?Prošla automatska apple uplata za Indiju. I dalje radi sve bez problema.
Nije vise moguce napraviti iCloud nalog preko sajta: https://www.icloud.com ?Samo napomena da više nije moguće kreirati indijski Apple ID preko Win računara, već i taj korak mora da se obavi sa Apple uređaja. Takođe, Google porodicu (ako se uzima porodična pretplata) obavezno treba oformiti unapred, a onda iskoristiti jedan od naloga iz već oformljene porodice za pokretanje pretplate prema uputstvu sa prve stranice teme. A da, VPN nije potreban ni za jedan od koraka, osim prilikom pokretanja pretplate iz YT aplikacije. Tada mora da bude aktivan VPN (ne mora na Indiju, može npr. i na Nemačku, samo je važno da ne bude srpska IP adresa).
Pa otvoriš srpski i u podesavanjima tog accounta na webu promenis region na TR/IndijuSrpski jeste, ali ja nisam uspeo nikako ni turski ni indijski, a probao sam više puta. Sve pusti do dela kada treba da se uključi 2FA pomoću broja telefona i tu se zaglavi i neće dalje.
Takođe, Google porodicu (ako se uzima porodična pretplata) obavezno treba oformiti unapred, a onda iskoristiti jedan od naloga iz već oformljene porodice za pokretanje pretplate prema uputstvu sa prve stranice teme.
apsolutno se slazem kad vidim koje vratolomije ljudi rade, nazalost kod nas u BiH nema family YTČitajući sve ove peripetije stičem utisak da se mnogo vremena, živaca i energije gubi na silna cimanja I uplate preko drugih država i 1000 drugih načina. Da li je toliki problem naći još 5 ljudi, dogovoriti da svako od njih uplati 3300 i za godinu dana revidirate status. Nije kao da je cena nedostižna a ovako se svaki mesec cimas da li ce Argentinac, Indus ili Turčin da se sažale na malog Srbina I da ga puste preko VPN-a, umesto da samo povežeš karticu I baviš se drugim stvarima. Daleko sam ja od nekog bogataša da se razumemo, ali mi ovo ne deluje da je vredno ovolikog maltretiranja.
Stvarno ne znam koje su to vratolomije. Trebalo mi je par minuta da napravim TR Apple nalog i da pokrenem pretplatu još 2022. godine, ili misliš da ovo radimo svaki mesec?Čitajući sve ove peripetije stičem utisak da se mnogo vremena, živaca i energije gubi na silna cimanja I uplate preko drugih država i 1000 drugih načina. Da li je toliki problem naći još 5 ljudi, dogovoriti da svako od njih uplati 3300 i za godinu dana revidirate status. Nije kao da je cena nedostižna a ovako se svaki mesec cimas da li ce Argentinac, Indus ili Turčin da se sažale na malog Srbina I da ga puste preko VPN-a, umesto da samo povežeš karticu I baviš se drugim stvarima. Daleko sam ja od nekog bogataša da se razumemo, ali mi ovo ne deluje da je vredno ovolikog maltretiranja.
Gledajući poslednjih 5 strana, samo vas dvojica nemate nikakvih problema, ostali članovi pišu uglavnom u kontekstu da postoje određeni problemi, pa se sad nameće pitanje da li su oni svi manje vešti od vas dvojice ili objektivno postoji određena problematika koja se ne rešava u par minuta... Netflix je npr primer par minuta posla, YouTube nije.Stvarno ne znam koje su to vratolomije. Trebalo mi je par minuta da napravim TR Apple nalog i da pokrenem pretplatu još 2022. godine, ili misliš da ovo radimo svaki mesec?
Drugo, kao što si mogao pročitati YouTube je u drugim zemljama vec krenuo u zabranu deljenja family naloga van domaćinstva tako da je pitanje vremena kada će to doći i kod nas.
Niko nije rekao da je Netflix maciji kašalj, Netflix mesecima vec gasi naloge. Zato vise i ne produžava pretplatu.Ja isto nemam problema. Uplatio Premium čim su krenuli da smaraju sa reklamama na Srpskom nalogu i regionu. Ne razmišljam hoće li me neko izbaciti, poništiti pretplatu i ostale peripetije koje idu sa nalozima preko Turske ili Indije, a koje se zaboravljaju na ovoj stranici i svi samo jednom uplate i zaborave na to 😆
Sad ispada da je i Netflix mačiji kašalj i nema problema sa stranim regionima, a imamo stranice i stranice postova ljudi kojima je prekinuta pretplata ili neće da prođe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari