lakii
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.07.2003
- Poena
- 630
Takodje potreban, naravno posle kolege 😄ako neko ima 5k/30k personalizovani bio bih zahvan![]()
Takodje potreban, naravno posle kolege 😄ako neko ima 5k/30k personalizovani bio bih zahvan![]()
Ja imam jedan aktivan i jedan sa kojeg sam samo jednom porucio. Ni na jedan ne stizu ti personalizovani.Sad vidim mail, pustili su a3000/20000, ali su verovatno razgrabljeni do sada.
Inače, imam 2 aktivna naloga, za 3 godine sam kupio svašta preko njih. I osim možda onih od 500 din, ne sećam se da sam ikada dobio neki ''custom'' vaučer. Baš u poslednje vreme svaki dan proveravam, da bih podelio kod ovde, ali ne vredi, ne šalju. Moguće da ciljaju manje aktivne naloge (da bi ih podstakli na kupovinu), ko zna.
Otišao.Imam jedan 5000/30000 danas ističe, pa nek se javi neko kome treba za odmah.
A3000 aktivan, upravo porucio frizider.Sad vidim mail, pustili su a3000/20000, ali su verovatno razgrabljeni do sada.
Inače, imam 2 aktivna naloga, za 3 godine sam kupio svašta preko njih. I osim možda onih od 500 din, ne sećam se da sam ikada dobio neki ''custom'' vaučer. Baš u poslednje vreme svaki dan proveravam, da bih podelio kod ovde, ali ne vredi, ne šalju. Moguće da ciljaju manje aktivne naloge (da bi ih podstakli na kupovinu), ko zna.
Bolje jednu po jednu, nema poštarine i bude bolji popustPotreban kod za gume, cifra je preko 30k.
Radi i dalje, upravo ga iskoristo dva puta. 2x2 gume za suprugu...A3000 aktivan, upravo porucio frizider.
Sve u isto vreme poručiš i sve stigne u isto vreme, ja tako već nekoliko godina za gume. Čak i sa različitih naloga na isto ime i brojTo mi je vec komplkacija zbog dostave, moram da dezuram kuci.
iskoriscen ;-)1000/5000
yVcelUho
Нека напише неко ко га искористи због осталих , важи до поноћи.
Jel ti uvek stignu gume mladje od 6 meseci od proizvodnje?Sve u isto vreme poručiš i sve stigne u isto vreme, ja tako već nekoliko godina za gume. Čak i sa različitih naloga na isto ime i broj
Ima poštarine kako nema. I ja čekam vaučer da ih kupim.Bolje jednu po jednu, nema poštarine i bude bolji popust
Hvala .CyA84Dl0
1000/5000
Požurite, važi još par sati. Neka se oglasi ko uzme.
Uvek starije od 6 meseci. To je caka sa gumama na netu koliko sam provalio.Jel ti uvek stignu gume mladje od 6 meseci od proizvodnje?
Kad god sam kupovao po jednu gumu nije bilo poštarine. Samo kad dodam dve i više.Ima poštarine kako nema. I ja čekam vaučer da ih kupim.
Ma ok, jasno, šta je tu je...Probaj možda ponovo, meni je Ananas pre par sati poslao mejl da vaučer nije iskorišćen.
Ili je neko nepoznat bio brži.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari