Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024 / 2025)

Poslao sam drugu pare online u petak oko 20h i jos mu nisu legle pise mi : status transakcije na cekanju 22.09
znam da u ostalim bankama konkretno erste preko vikenda kad se salje pare legnu odmah
Ovde u postanskoj izgleda vikendom ne moze
Da li si mu poslao preko Prenesi ili standardno placanje, koliko su ti naplatili proviziju ?

Poslao sam standardno i nisu mi naplatili nista imam racun plus ( presao sam sa mts banke u postansku)

To mi je baš čudno. Mislio sam da važi pravilo koliko košta eksterni nalog, toliko. 😳

Koliko znam, trebalo bi da se naplaćuje po cenovniku kao i za sve druge IPS naloge između rezidenata, a ako je primalac u istoj banci, onda bi trebalo da je besplatno, ali ne mogu da tvrdim. U cenovniku usliga OTP banke nema posebna stavka za prenesi uslugu i zato mislim da tarifiraju kao uobičajene instant naloge fizičkih lica 😃 Izvinjavam se za kraći off topic pošto je tema za drugu banku.

Koliko znam, trebalo bi da se naplaćuje po cenovniku kao i za sve druge IPS naloge između rezidenata, a ako je primalac u istoj banci, onda bi trebalo da je besplatno, ali ne mogu da tvrdim. U cenovniku usliga OTP banke nema posebna stavka za prenesi uslugu i zato mislim da tarifiraju kao uobičajene instant naloge fizičkih lica 😃 Izvinjavam se za kraći off topic pošto je tema za drugu banku.
Tako je za eksterne prenose se Prenesi naplacije i to kod svih osim Raiff.
Ja nzm da li postoji neka banka koja ne naplacuje eksterne prenose preko Prenesi.

Zovi i piši. 011/3024 761 je služba za kartice pa možda će reakcija biti brža u odnosu na prigovor gde bi čekao zakonski rok od 15 dana.

Da li je online plaćanje/kupovina sigurnija preko PayPala i Gplaya?

Ovaj baner mi se pojavio na početnoj stranici aplikacije, tako da verujem da je pravi.

Link vodi do ove stranice: https://www.posted.co.rs/o-nama/prevarne-radnje.html

prevarne radnje :D
Pogledajte prilog 506843
Takođe i sms. Odjavio sam se
IMG_20250929_143217.jpg
Jel ovo pravi ili lazni sms od posted. ?

Pogledajte prilog 506841
Pravi je.
Da li je online plaćanje/kupovina sigurnija preko PayPala i Gplaya?
Odnosi se samo na fishing za davanje e/mBanking kredijencijala. Plaćanja funkcionišu uobičajeno gde su moguća. Ako je prihvatilac na crnoj listi, onda se transakcija odbija.

Da li treba da se aktivira Master kartica uz račun plus i kako?
Izdali su mi MC cini mi se decembra 2024 (kad su još bili 360 računi) i nikad nije radila, na bankomatu piše transakcija neuspešna, kontaktirajte vašu banku a treba mi sad da iskoristim cashback promociju

Izdali su mi MC cini mi se decembra 2024 (kad su još bili 360 računi) i nikad nije radila, na bankomatu piše transakcija neuspešna, kontaktirajte vašu banku a treba mi sad da iskoristim cashback promociju
Kakva keš-bek promocija ?

Mislim da moraš na njihovom bankomatu da odradiš UPIT STANJA. ( ako nisi zaboravio pin kod ;))

Aktivaciju je trebalo da ti urade na šalteru prilikom uručenja.
Jedino što možeš je da pokušaš telefonom sa centralom da iskomuniciraš i tek onda kada je budu uneli u sistem odradi upit stanja ili podizanje pa plaćanje na prodajnom mestu pre dodavanja u digitalni novčanik.

da li treba da se ide u banku ako hoću kevi da aktviram aplikaciju, račun za penzose

Koja je clanarina za kreditne kartice? U tarifniku pise da su sve bez naknade za godisnju clanarinu??
Da li uz Racun PLUS ide samo MasterCard PLUS kreditna ili moze bilo koja, npr Gold ili Visa, Dina?

Može bilo koja, jer MasterCard Plus važi samo za važeće ugovore preuzete iz mts banke, odnosno dok su se izdavale uz 360 račune do isteka roka važenja. Sada podnosiš zahtev za bilo koju od te tri iz portfolija Poštanske koja ima pripadajuću naknadu za mesečnu članarinu. Dina je čini mi se oko pedesetak dinara mesečno, dok druge dve se kreću po par stotina (MC Standard i Gold). Isto tako, Maestro je kod njih bila debitna sa odobrenim kreditnim limitom i odloženim plaćanjem do 40 dana, ali je ukinuta zbog odluke MasterCard-a da je povuče iz ponude.

Može bilo koja, jer MasterCard Plus važi samo za važeće ugovore preuzete iz mts banke, odnosno dok su se izdavale uz 360 račune do isteka roka važenja. Sada podnosiš zahtev za bilo koju od te tri iz portfolija Poštanske koja ima pripadajuću naknadu za mesečnu članarinu. Dina je čini mi se oko pedesetak dinara mesečno, dok druge dve se kreću po par stotina (MC Standard i Gold). Isto tako, Maestro je kod njih bila debitna sa odobrenim kreditnim limitom i odloženim plaćanjem do 40 dana, ali je ukinuta zbog odluke MasterCard-a da je povuče iz ponude.

Po tarifniku od 18.02.2025, kao i novom tarifniku od 01.09.2025. čija primena je odložena za 01.01.2026. sve kreditne kartice u ponudi BPŠ se izdaju bez naknade i bez ikakve članarine ili održavanja.

Po tarifniku od 18.02.2025, kao i novom tarifniku od 01.09.2025. čija primena je odložena za 01.01.2026. sve kreditne kartice u ponudi BPŠ se izdaju bez naknade i bez ikakve članarine ili održavanja.
Onda koja je svrha da postoje MasterCard Standard i Gold? Zašto bi neko izabrao Standard naspram Gold ako su obe besplatne?

Nazad
Vrh Dno