Šta je novo?

Ventilatori [nije tema za preporuke za kupovinu]

Sudokoo MACH 120/30 mm, 500 to 3,000 RPM.

1755249175798.png
1755249211257.png

Da podelim iskustvo sa Artic P12 PRO nakon nekih mesec dana - nikako nisam zadovoljan bukom, već na 40% kao da poleću. Nakon Noctua P12 1700 Redux veliko razočarenje - dosta su slabiji ako izjednačimo buku. Na max rpm je cunami u kućištu - kome ne smeta buka odličan izbor, ja ih moram menjati...

Noctua A12-25 G2 nestao sa Ipona a vidim ni Vip ga nema više - ima li neka varijanta za nabavku?
Phanteks P30-120 jedno preko Amazona?

Bio je dual pack za te novce do pre 15ak dana, ovo je cena uši otpadaju to ne računam :) 4.600 kod nas bio ali ga nema na stanju

Verovatno misliš na T30, jer su P30 oni RGB ventilatori. Imao sam ih, prelepi su, ali nisu nešto. Njihovo spajanje i kačenje strujnog/RGB kabla je agonija.
Za svega 50 evradi imaš 3 Lian Li wireless CL ventilatora (RGB može da se isključi) koji su sasvim solidni za kućište. Kad shvatiš koliko je wireless cool, više se ne vraćaš na žice. :) A za neku ozbiljniju upotrebu imaš nešto kao što je OVO . Mnogo toga sam uzeo od Lian Li (imam fanove, napajanje, strimere... ) i ekstremno sam zadovoljan. Sad se ozbiljno premišljam da uzmem i 011D mini v2 pošto mu je cena samo oko 100 evra...

Poslednja izmena:
Da na T30 sam mislio pomešao sam sa P12 :)

Dobra prepruka ovi Unfan P28, nisam ništa gledao od Lian Li-a defintivno ću ih ubaciti u uži izbor. Najbitnije su mi performanse uz što manju buku, RGB ne koristim komp je ispod stola, a ovo povezivanje je korisno nije loše za imati...

Bio je dual pack za te novce do pre 15ak dana, ovo je cena uši otpadaju to ne računam :) 4.600 kod nas bio ali ga nema na stanju
Nestasica je, nazalost, previse se kupuje Noctua, + previse su ugurali u Ameriki da preduhitre tarife, unormalice se malo za Evropu za koji mesec

A, sad ce uskoro do kraja godine i Crne Noctua

Da podelim iskustvo sa Artic P12 PRO nakon nekih mesec dana - nikako nisam zadovoljan bukom, već na 40% kao da poleću. Nakon Noctua P12 1700 Redux veliko razočarenje - dosta su slabiji ako izjednačimo buku. Na max rpm je cunami u kućištu - kome ne smeta buka odličan izbor, ja ih moram menjati...

Noctua A12-25 G2 nestao sa Ipona a vidim ni Vip ga nema više - ima li neka varijanta za nabavku?
Ja sam prije mjesec dana ubacio 3x P12 PRO i 2x 14 PRO i mogu isto da potvrdim, na 40% su kao turbine pogotovo P14 PRO. Zasad ih sve držim na oko 20-30% i uopšte se ne čuju a zadovoljan sam hlađenjem.

imam p12 pro na aio i p12 max u kucistu, drzim ih oko 15-30% u zavisnosti od temp, ni nema potrebe za vecim rpm

Ubačeni Unifan P28, 3 pack sa kontrolerom, hvala @MegaSkot na korektnoj ceni za maltene novu robu 🍻

Držim ih na srednjem podešavanju (max 2200rpm) i ni na max nisu previše bučni i boja tona mi ne smeta. Na 70% skoro nečujni a "bacaju" odlično. Od mene preporuka!!

Vratio i 3 Redux-a 1700 i ponovo je tišina u kučištu.

Nazad
Vrh Dno