Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

50% sigurno, 60% da probamo mozda? ali realno sto bi kad vec daju 6/12 meseci za dz i 12/18 meseci 50%, to izadje i vise od 60%

Pisao, zvao, isao u virtuelnu prodavnicu, prodajno mesto, nista. Tj mama je sve to radila, za nju treba prelazak. Nude klasicno 20%, uz vaucer.

Meni su telefonom rekli da imaju te vaučere za prenos broja, ali ne beskonačno, kaže da su u virtuelnoj prodavnici zasad "potrošili", a ne može/smije da me uputi gdje ih imaju. U suštini vjerovatno kad im je ta "sezona" podijele po poslovnicama i preko telefona pa dok ima ima. A takođe ne može/smije da kaže da li će biti obnovljena kampanja popusta za prenos...

Planiram da prebacim tri broja iz MTSa (ukljucujuci i optiku).
Znaci ako bih imao tri kupona od 20% da li bi ih nakalemili na 50% koji daju za prelazak iz MTSa?
Jer pise da mogu da se kombinuju akcije/popusti.

Nisam to pitao to je sve jasno, nego moze li se kombinovati tih 50% + kupon neciji od 20%?

probaj, niko do sad nije javio dal moze

Значи ми што смо добили 24х50 преласком из друге мреже у а1, да будемо јако задовољни!!!
To ti je odoka najbolja ponuda. Tako da u sustini da. Svakako sad su mi A1 bolje tarife. Jer sadrže roaming i dosta interneta, neo super za 1500 dinara je vise nego dobra ponuda... I nije vise toliko opasno da se slucajno nakacis na susednu mrežu ili ko putuje u dosta zemalja ima roaming makar za chat da se javi u zavisnosti od tarife.

nisam siguran, al u svakom slucaju ces otici do a1 da trazis prenos, pa ce ti mts ponuditi 50% i vrv 6/12 meseci free

nisam siguran, al u svakom slucaju ces otici do a1 da trazis prenos, pa ce ti mts ponuditi 50% i vrv 6/12 meseci free
mt:s nudi samo 50% na mesečnu pretplatu 24 meseca, Yettel je taj koji nudi 6 meseci 1 dinar a A1 12 meseci 1 dinar ( kada se podnese zahtev za prenos kod drugog operatora ).

1. mt:s => 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca.
2. Yettel => 6 meseci 1 dinar, 18 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu.
3. A1 SRB => 12 meseci 1 dinar, 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu.
Ako baš hoćeš da pređeš u A1 trazi preko virtuelne prodavnice ili terenskog agenta da dobijes 50 posto. Pa ako sa mtsom izdogovaras bolju ponudu za ostanak ostani.
Razlog zašto se želim premestiti u A1 zato što nisam zadovoljan uslugama mt:s ( pozivi i internet ).

Videćemo ponude oba operatora kada ugovor bude istekao.

mt:s nudi samo 50% na mesečnu pretplatu 24 meseca, Yettel je taj koji nudi 6 meseci 1 dinar a A1 12 meseci 1 dinar ( kada se podnese zahtev za prenos kod drugog operatora ).

Razlog zašto se želim premestiti u A1 zato što nisam zadovoljan uslugama mt:s ( pozivi i internet ).

Inace A1 je 12 meseci besplatno, mislim nije neka razlika ali ništa ne naplaćuju. Ja sam mts i A1 kotistio mogu ti reci da mi je A1 odličan. Cak sad na utakmici na stadionu Marakane je radio GSM poziv na telefonu koji ne podržavaju za VOLTE. 4G je funkcionisao nisam merio speed test. Ali skroz dobar efekat. Ako posecujes događaje sa puno ljudi prijatno ce te iznenaniditi mreža koja radi. OFDMA ili sta god da su podesili radi fenomenalno u gužvi. Skidam kapu A1 kakvu god magiju da rade rade je jako dobro.

Ima li neko broj terenskog agenta za Uzice?
Nisam uspeo u poslovnici da potpisem ugovor za cala! Nemaju vise tih vaucera za 50%
Kaze teta dobijaju 4 vaucera svaki mesec. To mi je suludo

Ovo su ponude ako nameravaju da te izlistani operatori zadrže? Odmah da ti kažem da na sopstvenom iskustvu može u slučaju mts-a i veći popust, u mom slučaju omorika S 70% i omorika M 60%.

plus u mtsu daju 15 meseci za dz i 9 meseci full cena

Значи ми што смо добили 24х50 преласком из друге мреже у а1, да будемо јако задовољни!!!
Očigledno je zamišljeno da neko ili pređe u a1 ili sa prepaida na postpaid po punoj ceni, pa oboje dobijete 20%. Ima primer na njihovom sajtu - ali izgleda ne može prilikom prelaska i 50% i 20%. Može samo ti koji već imaš 50% dobiješ još 20%, a ovaj koji dođe dobije samo 20%. Pa ako on uzme kod i da nekome taj kod, i taj novi dođe, taj novi dobije 20%, a i ovaj sa 20% dobije još 20%. To sve što sam napisao važi samo ako sam ja dobro shvatio primer sa sajta :)

Sad pogledah sajt i primetio sam da su pustili prodaju raznih uređaja na rate, kao što su imali ranije tv, laptop, samo sad ima svačega. Link je https://a1.rs/a1-market

Poslednja izmena:
Nova opcija u A1 app: omogucavanje pracenja poziva, interneta i kvaliteta signala kako bi oni mogli da na osnovu tih podataka unaprede mrezu
1000217641.jpg1000217647.jpg

Znači tehnički hoće da naprave cell mapper u njihovoj aplikaciji da mapiraju mrtve zone. Sumnjam da ce mnogo ljudi pristati sa obzirom da ode baterija na konstantno praćenje parametara. Aj da daju neki besplatni net za uzvrat ili tako nešto. Kao da ne znaju na baznoj stanici gde se nalazi korisnik i koliki je pad signala. Čudno mi je sve ovo

Pozdrav ljudi, da li neko zna, prešao bih iz MTS-a u A1 ali bih želeo da uzmem i 2 telefona na rate ako je to moguće. Pa me zanima da li u tom slučaju dobijam neki popust na pretplatu i da li daju dva telefona na jedan broj?

Ovo je ko dolazi u mts ali iskreno mislim da je i dalje bolja ponuda A1 za ostanak 12 meseci besplatno plus 12 50% popusta.
Ovo sam ja danas dobio od mts-a za prenos 3 broja iz A1 ali se još nisam odlučio, tražio sam za omoriku s 70% manju pretplatu pa će me zvati za koji dan, dobio sam ponudu danas 12m po 1 i 12m po 1300rsd za omoriku s, videćemo sada da li će A1 dati 70% na Neo Surf, više bi mi to odgovaralo jer deca ne trose mnogo minuta a imaju 50GB za net što je ok.

Poslednja izmena:
Ovo sam ja danas dobio od mts-a za prenos 3 broja iz A1 ali se još nisam odlučio, tražio sam za omoriku s 70% manju pretplatu pa će me zvati za koji dan, dobio sam ponudu danas 12m po 1 i 12m po 1300ras za omoriku s, videćemo sada da li će A1 dati 70% na Neo Surf, više bi mi to odgovaralo jer deca ne trose mnogo minuta a imaju 50GB za net što je ok.
I nakon toga imaju pristojan net za chat i otvaranje nekog lakseg web sadržaja. Ili videa u losijem kvalitetu.

Oni ti ponudili 24m po 650din/m a ti im trazio 70% sto je 780din/m ili ja ne razumem sta kazes?

Nazad
Vrh Dno