Šta je novo?

AirPods Pro

Imam 13 Pro Max i vremešan je model, iako legendaran. Stari tigar ali potentan jako. 😆🫡
Hoću li biti uskraćen nekih funkcija kad budem uzeo AirPods 3 Pro u odnosu na najnoviji model iPhonea?
I gde mi preporučujete da obavim kupovinu?
Vidim da ih nema na KP.

Nećeš biti uskraćen 😃 Za kupovinu, nemam neku preporuku. Gađaj i inostranstvo ako ti neko skorije ide 😃

Imam 13 Pro Max i vremešan je model, iako legendaran. Stari tigar ali potentan jako. 😆🫡
Hoću li biti uskraćen nekih funkcija kad budem uzeo AirPods 3 Pro u odnosu na najnoviji model iPhonea?
I gde mi preporučujete da obavim kupovinu?
Vidim da ih nema na KP.
Mislim da ces ostati uskracen za funkciju "live translation".

VIdiš tačno, moja greška, za to treba iPhone 15 i noviji 😃

Dajte neke slike kako i koliko to "štrči" u odnosu na verzije 1 i 2. Neka sa interneta, ne tražmi da slikate veše uši. 😁
Idem za 20-ak dana u Beč, baš sam se razmišljao da kupim jedne ali to što nekima "štrči" :LOL: me zabrinjava.

sta li znaci ovo "dostupno za avansno porucivanje"? jasno mi je da platim karticom, da li ih imaju ili ne? :)

Nemaju ih, avans znači da ti njima daš pare (ili deo para) i da onda čekaš da ti isporuče kad dođu na lager

Jel moze neko da testira APP3 sa macbookom u zoom/teams aplikaciji? zanima me kvalitet mikrofona i noise isolation, obicno sam na sastancima na zoom-u i uzeo bih ove APP3 ako rade dobro sa macbook<>APP3.

Nisam razumeo sta je fora za iphone, jel moram da ih uparim sa iphone da bi bolje radio noise isolation iako ih koristim na macbooku? Ako sam dobro razumeo, uparim ih i sa macbookom i sa iphone i onda na macbooku imam bolji noise isolation zato sto je uparen sa iphonom?

Nema to veze, bitno samo da je sa Apple uredjajem povezan da imas sve opcije. Ako uparis i sa iPhone-om i Macbook-om. Jako lepo radi automatsko prebacivanje odakle dolazi zvuk, stopiranje sadrzaja itd...

Zoom/teams, radice super. kao i sa APP2. Mikrofon je priblizno isti na svim testovima, a ANC i Transperancy mode su poprilicno unapredjeni naspram APP2.

Takodje kvalitet zvuka i EQ, sto sam spomenuo ranije. Ipak ima smisla donekle sto je EQ bez kontrole, jer je potpuno adaptivan, napsram okoline, usiju, nivoa glasnoce. Tesko ga je i testirati, jer varira. Doduse mogli bi biti neki preseti opet malo za prilogadjavanje po ukusu. Ovaj je lepo objasnio

Okej, super, jos samo da nadjem gde mogu da ih kupim u Srbiji a da nisu 37000 :D Koliko vidim online (npr amazon.de) cena im je oko 250e, ali na kupujemprodajem ne mogu da ih nadjem za normalnu cenu.

Okej, super, jos samo da nadjem gde mogu da ih kupim u Srbiji a da nisu 37000 :D Koliko vidim online (npr amazon.de) cena im je oko 250e, ali na kupujemprodajem ne mogu da ih nadjem za normalnu cenu.
Čini mi se da sam video u Tehnomaniji na sajtu za 34000, baci oko :) Sumnjam da ces naći za manje ovde. A u EU su 250€

Pravis dramu za 5000 a dobijas 2g garancije? To ti se ne isplati?

Pravis dramu za 5000 a dobijas 2g garancije? To ti se ne isplati?
Možda želi AC+ za 45€ da uplati. I ja sam ih poručio u Francuskoj za 250€ i uplatio AC+ na 2 godine odmah za 45€. Bolja opcija od 2g naše garancije koja ne pokriva lomove i ostalo…

Nazad
Vrh Dno