Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Ima li neko sa prethodnih strana ko je pisao o claimcredit banu da mu je vraćeno da može ponovo da koristi cc?

Naručih čuveni mini pc, refundiraše automatski posle nedelju dana, jer ne šalju i evo sad mogu da vidim samo prethodne iznose koje sam claim-ovao.
Danas mi se vratio claimcredit ali kucao sam preko racunara i skenirao QR kod na telefon.
Imam neke artikle koje mi stoje i korpi i hteo sam da porucim ali mi nije nista hitno. Danas prepodne mi izadje ona promocija da dobijem 23000 u kuponima i besplatnu postarinu za bilo koja dva artikla.
Kupim 2 artikla za 1100 rsd i prihvate porudzbinu. Odmah zatim cackam po porukama i opet aktiviram tu promociju 23000 rsd u kuponima i kupim jos 2 artikla za 700 rsd.
Malopre cackam na Temu preko racunara i reko daj da probam claim credit i on radi.

Ne znam tacno ali recimo 10ak dana.

Pojavio mi se CC povrat 14k na kupovinu od 18k.
Ali u 2 faze su mi sad ubacili.
Da li vredi porucivati onaj minipc sa ovakvom ponudom jer je u 2 faze (bukvalno rizikujem ukidanje CC ponude zbog 1800din)? Koliko kontam ne mogu vratiti svih 14k dinara jer treba da je stabka isporucena za uzimanje kredita preostalih 4 dana?
Druga stvar, da li se neko zalio i uspeo da vrati CC ponudu za 7 uzastopnih dana uzimanja kredita? Da nije u 2 faze.

Da li vredi porucivati onaj minipc sa ovakvom ponudom jer je u 2 faze (bukvalno rizikujem ukidanje CC ponude zbog 1800din)? Koliko kontam ne mogu vratiti svih 14k dinara jer treba da je stabka isporucena za uzimanje kredita preostalih 4 dana?
Druga stvar, da li se neko zalio i uspeo da vrati CC ponudu za 7 uzastopnih dana uzimanja kredita? Da nije u 2 faze.
Vredi, kad ti odbiju porudžbinu, preuzimaš ostatak

Da li neko zna , za koliko dana odbijaju porudžbinu za claimcredit, uzeo sam ceo kredit od 14.000 a porudžbina jos stoji na "picking from warehouse"

Meni je u poslednje vreme CC bio 6 dana povlačenja, pa zadnja rata nakon isporuke. Poslednjih par dana su mi slali CC sa kompletnim povlačenjem pre isporuke (2x 7450 RSD, 1x 6300 RSD i 1x 13700 RSD). Ništa nisam tražio, niti pisao. Samo nisam poručivao ništa neki period.

Ja skoro od prošle godine vrtim kupovinu preko Claimcredit konstantno, uglavnom po dve paralelno, ne mogu da prekinem. Ne znam da li ima neko društvo za borbu i odvikavanje od kupoholičarenja. Nema šta nisam probao i ne vredi, da hoće da me banuju spasili bi me.

Moj bilans za 4 pošiljke

Jedino sto mi ide na ganglije jeste što bukvalno moraš 10 klikova da napraviš da skapiras koja pošiljka je bila CC

Za jednu znam da je 9.900, ostale moram bukvalno da kopam ručno da nadjem.

Takođe, prestali su da mi nude CC kao opciju već dobre 2 nedelje.

Prilozi

• Screenshot_20250928_152341_Temu.jpg
    Screenshot_20250928_152341_Temu.jpg
    102.6 KB · Pregleda: 64

TEMU "tehnicka podrska" - ***** do debila

mojstrucnjak.jpg

@seizmos

Imam otvoreno 10 tiketa - prave se blesavi - nece da uklone lazne ponude
Nije u pitanju samo ovaj model telefona.

EDIT : Ko se buni , dobije refund , ko ne kapira da je prevaren , ostaje mu krs i to je to...

@optical

Pripremaju nesto novo

EDIT :

Ponuda stoji danima iako postoje brojne prijave.

budifrajer.jpg

Ja imam CC ponudu i dalje.
Jel ste porucivali minipc pa su vam ukinuli, ili bez toga je ukinuto?

Moj bilans za 4 pošiljke

Jedino sto mi ide na ganglije jeste što bukvalno moraš 10 klikova da napraviš da skapiras koja pošiljka je bila CC

Za jednu znam da je 9.900, ostale moram bukvalno da kopam ručno da nadjem.

Takođe, prestali su da mi nude CC kao opciju već dobre 2 nedelje.

Imas tamo dugme credit details kada kucas claim credit, pa kliknes na claim

Imam otvoreno 10 tiketa - prave se blesavi - nece da uklone lazne ponude
Nije u pitanju samo ovaj model telefona.

EDIT : Ko se buni , dobije refund , ko ne kapira da je prevaren , ostaje mu krs i to je to...
Temu vara samo tako, i to za sve zivo. I to ne rade slucajno vec s namerom jer koliko god se ljudi bunili za pojedine stvari, sve te lopovske, prevarantske ponude i dalje stoje. Sto se kaze, otvoriti cetvoro ociju, obavezno citati recenzije kupaca i ne zaletati se.

Citam na fajsu da ljudi iz HR mogu placati pouzecem stvari porucene sa Temu-a.
Jel neko iz SR ima tu opciju i da li je probao poruciti pa platiti pouzecem?

Nazad
Vrh Dno