Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Može, bez problema!

You-Tube-Premium.jpg

1639 na 6 ljudi je 273din po članu familije :)
hvala na odgovoru.Uradicemo to onda

Ja bih sačekao sa domaćom porodičnom pretplatom dok se ne vidi koje sve zemlje i načine pretplate će obuhvatiti ova zabrana deljenja naloga.

Samo napomena da više nije moguće kreirati indijski Apple ID preko Win računara, već i taj korak mora da se obavi sa Apple uređaja. Takođe, Google porodicu (ako se uzima porodična pretplata) obavezno treba oformiti unapred, a onda iskoristiti jedan od naloga iz već oformljene porodice za pokretanje pretplate prema uputstvu sa prve stranice teme. A da, VPN nije potreban ni za jedan od koraka, osim prilikom pokretanja pretplate iz YT aplikacije. Tada mora da bude aktivan VPN (ne mora na Indiju, može npr. i na Nemačku, samo je važno da ne bude srpska IP adresa).

Samo napomena da više nije moguće kreirati indijski Apple ID preko Win računara, već i taj korak mora da se obavi sa Apple uređaja. Takođe, Google porodicu (ako se uzima porodična pretplata) obavezno treba oformiti unapred, a onda iskoristiti jedan od naloga iz već oformljene porodice za pokretanje pretplate prema uputstvu sa prve stranice teme. A da, VPN nije potreban ni za jedan od koraka, osim prilikom pokretanja pretplate iz YT aplikacije. Tada mora da bude aktivan VPN (ne mora na Indiju, može npr. i na Nemačku, samo je važno da ne bude srpska IP adresa).
Nije vise moguce napraviti iCloud nalog preko sajta: https://www.icloud.com ?

Srpski jeste, ali ja nisam uspeo nikako ni turski ni indijski, a probao sam više puta. Sve pusti do dela kada treba da se uključi 2FA pomoću broja telefona i tu se zaglavi i neće dalje.

Čitajući sve ove peripetije stičem utisak da se mnogo vremena, živaca i energije gubi na silna cimanja I uplate preko drugih država i 1000 drugih načina. Da li je toliki problem naći još 5 ljudi, dogovoriti da svako od njih uplati 3300 i za godinu dana revidirate status. Nije kao da je cena nedostižna a ovako se svaki mesec cimas da li ce Argentinac, Indus ili Turčin da se sažale na malog Srbina I da ga puste preko VPN-a, umesto da samo povežeš karticu I baviš se drugim stvarima. Daleko sam ja od nekog bogataša da se razumemo, ali mi ovo ne deluje da je vredno ovolikog maltretiranja.

Čitajući sve ove peripetije stičem utisak da se mnogo vremena, živaca i energije gubi na silna cimanja I uplate preko drugih država i 1000 drugih načina. Da li je toliki problem naći još 5 ljudi, dogovoriti da svako od njih uplati 3300 i za godinu dana revidirate status. Nije kao da je cena nedostižna a ovako se svaki mesec cimas da li ce Argentinac, Indus ili Turčin da se sažale na malog Srbina I da ga puste preko VPN-a, umesto da samo povežeš karticu I baviš se drugim stvarima. Daleko sam ja od nekog bogataša da se razumemo, ali mi ovo ne deluje da je vredno ovolikog maltretiranja.
apsolutno se slazem kad vidim koje vratolomije ljudi rade, nazalost kod nas u BiH nema family YT

Stvarno ne znam koje su to vratolomije. Trebalo mi je par minuta da napravim TR Apple nalog i da pokrenem pretplatu još 2022. godine, ili misliš da ovo radimo svaki mesec?

Drugo, kao što si mogao pročitati YouTube je u drugim zemljama vec krenuo u zabranu deljenja family naloga van domaćinstva tako da je pitanje vremena kada će to doći i kod nas.

Vratolomija je kako kome, iskreno za moj ukus i previse cimanja oko svega, plus samo je pitanje trenutka kada ce prestati da funkcionise, kao sto su poceli i za reklame.

Stvarno ne znam koje su to vratolomije. Trebalo mi je par minuta da napravim TR Apple nalog i da pokrenem pretplatu još 2022. godine, ili misliš da ovo radimo svaki mesec?

Drugo, kao što si mogao pročitati YouTube je u drugim zemljama vec krenuo u zabranu deljenja family naloga van domaćinstva tako da je pitanje vremena kada će to doći i kod nas.
Gledajući poslednjih 5 strana, samo vas dvojica nemate nikakvih problema, ostali članovi pišu uglavnom u kontekstu da postoje određeni problemi, pa se sad nameće pitanje da li su oni svi manje vešti od vas dvojice ili objektivno postoji određena problematika koja se ne rešava u par minuta... Netflix je npr primer par minuta posla, YouTube nije.

Apsolutno jeste.

Polemika se vodi oko family članstva i problema sa istim. Za individue nema nikakve dileme, nakon kreiranja naloga potrebne je kupiti indijske apple dopune koje je dovoljno kupiti samo jednom godišnje. Uostalom, sve je objašnjeno na prvoj strani i važi i dalje. Dokle će, videćemo, ali to je sasvim druga diskusija.

Nemam ni ja nikakvih problema, indijski porodični YT Premium preko Apple-a, a pre toga indijski porodični više od 2 godine sa plaćanjem našom karticom (takođe bez cimanja i problema). Razlika u ceni u odnosu na srpsku porodičnu pretplatu je cca 10 €, što je sasvim solidna ušteda, a to je samo jedna usluga, kada se dodaju i druge usluge na kojima se ostvaruje slična ušteda, dođe se do značajne uštede. Meni to apsolutno opravdava malo uloženog vremena.

U temi je ocekivano da se jave samo ljudi koji imaju probleme, zasto bismo mi kojima sljaka? 😅
Ja sam bio dugo argentinac pa sam uzeo pasos Turske prosle godine…videcemo dalje sta ce biti.

Тако некако... Поносни сам члан чувене породице Митра из Индије већ скоро годину дана, досад све ок, 2-3 куповине ваучера од по 2000 рупија без икаквих проблема. Чекамо да видимо хоће ли нас Индусе ускоро протјеривати из Европе или не... :)

Ja isto nemam nikakav problem, porodični preko Apple Turska. Porodica sa srpskim nalozima na Tursku napravljena bez problema i sve radi evo već druga godina. Samo ubacim dovoljno gift kartica na Apple nalog i to je to. Sad sa ovim promenama u T&C nam možda rasture porodicu, ali ta vrsta kontrole će doći i u Srbiju, samo je pitanje vremena. Ni samo pokretanje pretplate nije cimanje, meni čak zabavno bilo da prokljuvim šta sve treba.

Jeste 'cimanje' u poređenju sa kupovinom srpske pretplate jer tu treba samo da odeš na YT sajt i kupiš i to je to. Međutim, preko Turske nam je godina 1300-1400 din godišnje kad se podeli na sve članove, pritom meni jedan ne plaća jer mi daje Spotify slot, tako da bi bilo i još jeftinije. To je u poređenju sa gorepomenutih 3300 din godišnje srpske pretplate značajna ušteda, pa koliko traje, traje.

Ja isto nemam problema. Uplatio Premium čim su krenuli da smaraju sa reklamama na Srpskom nalogu i regionu. Ne razmišljam hoće li me neko izbaciti, poništiti pretplatu i ostale peripetije koje idu sa nalozima preko Turske ili Indije, a koje se zaboravljaju na ovoj stranici i svi samo jednom uplate i zaborave na to 😆
Sad ispada da je i Netflix mačiji kašalj i nema problema sa stranim regionima, a imamo stranice i stranice postova ljudi kojima je prekinuta pretplata ili neće da prođe.

Ja isto nemam problema. Uplatio Premium čim su krenuli da smaraju sa reklamama na Srpskom nalogu i regionu. Ne razmišljam hoće li me neko izbaciti, poništiti pretplatu i ostale peripetije koje idu sa nalozima preko Turske ili Indije, a koje se zaboravljaju na ovoj stranici i svi samo jednom uplate i zaborave na to 😆
Sad ispada da je i Netflix mačiji kašalj i nema problema sa stranim regionima, a imamo stranice i stranice postova ljudi kojima je prekinuta pretplata ili neće da prođe.
Niko nije rekao da je Netflix maciji kašalj, Netflix mesecima vec gasi naloge. Zato vise i ne produžava pretplatu.

A sto se tiče YT pretplate, jeste onako kako pišu, postaviš jednom i zaboraviš na to. Ali ovo isključivo preko Apple metode.

Covek iz familije koji je trenutno u usa dobio pauzu na premium...

Inace nas nalog i svi ostali nalozi na Srbiju.Screenshot_20251005_005954_KupujemProdajem.jpg

Nazad
Vrh Dno