Ne treba nista u samoj spotify aplikaciji da se menja, i radi zvanicna aplikacija a nalog postane premium? Malo je konfuzna cela stvar...
Budući da su najavili kontrolu Family članstva tj. kontrolu ip adresa, mislim da sad nije poželjno raditi upgrade na Premium nalog putem sajta upgrader.cc jer ćete bukvalno baciti pare.
Sačekajte da vidite kako će funkcionisati ovo sa kontrolama pa onda vidite šta i kako...
Pa i da te izbace, napraviš novi nalog, imaš besplatni tool da migriraš sve sa njega na novi i to je to, nastaviš gde si stao.Najavljeno je skoro, čak su stizali i mejlovi da se neće moći koristiti Premium npr. u Srbiji a član si Premium Family plana u USA. Ili čak ako imaš godišnju Premium (solo) pretplatu kupljenu u nekoj drugoj državi u odnosu na državu gdje primarno koristiš nalog.
Tako da, strpite se svi malo sa ovim vratolomijama dok ne vidimo šta i kako će to kontrolisati?
I ja sam iskoristio opciju na upgrader.cc prije skoro godinu dana kada je još koštalo 6$ i imao sam sreće. Lutrija je sa ovim, jer znam par ljudi koji su isto iskoristili ovu opciju ali su ih u kratkom periodu izbacili 2x iz Family grupe. Onda su morali praviti novi nalog jer postojeći više nisu mogli nadograditi na Premium (zbog ograničenja od strane Spotify, u smislu 2x godišnje je moguće promjenuti Family plan).
Migrirao jednom davno, ima jedan sajtić za toNikada ništa nisam plaćao po punoj ceni. Uvek sve fraj ali Spotify plaćam, ne znam prosto mi je vredan. Mada ova opcija ako može po blokiranju sve da se migrira uopšte nije loša.
Ko nudi Spotify porodicu, neka se javi u PM.Da udjes u porodicu za 2.500 rsd godisnje.
Prolazi i sa potvrdom sa fakulteta koja ne mora biti ni pravaAko neko ima fakultetski mejl u Srbiji je od danas dostupan studentski nalog koji se verifikuje logvanjem na ovaj mejl.
Jel može i profesor koji ima mejl to, ili mora da promeni još nešto sem godine rođenja?Ako neko ima fakultetski mejl u Srbiji je od danas dostupan studentski nalog koji se verifikuje logvanjem na ovaj mejl.
3€Koliko € je studentska?
Ja sam još na pretplati preko turskog Google playa. 2 puta su mi bili otkazali, ali odmah sam uspio pretplatiti se opet..
Da.@S03 Koju? University of Gdansk? 😅
Gde će vam duša.Meni naplaćuju oko 1,30 €, tj. 60 TRL..
Edit: sad sam skužio da misliš na studentsku pretplatu preko Turske. 😁
Može. Ja sam profesor. Uneseš fakultetsku adresu i preko toga te verifikuje. Nisam ni menjao godinu rođenja.Jel može i profesor koji ima mejl to, ili mora da promeni još nešto sem godine rođenja?
Nije Scam nego tako to ide dok ne ubodeš porodicu i zemlju koja te neće izbaciti.Upgrader.cc
Uplatio juce, proradio jedan dan. Danas ne radi. Scam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari