Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Da li ima negde povoljno 12 meseci giftcard. Vidim da je sada Indija skupa…

Ne treba nista u samoj spotify aplikaciji da se menja, i radi zvanicna aplikacija a nalog postane premium? Malo je konfuzna cela stvar...

Ništa ne menjaš u aplikaciji, samo se uloguješ na svoj nalog na kome si aktivirao premium preko sajta, baš je prosto, ništa konfuzno nema.
Ispratiš korake sa sajta, skineš app na fon, uloguješ se na acc i tjt
Evo računaj kao da si preko tog sajta kupio premium legalno. Ako si ulogovan na app već, ne treba ništa dodatno da radiš nakon aktivacije.

Budući da su najavili kontrolu Family članstva tj. kontrolu ip adresa, mislim da sad nije poželjno raditi upgrade na Premium nalog putem sajta upgrader.cc jer ćete bukvalno baciti pare.
Sačekajte da vidite kako će funkcionisati ovo sa kontrolama pa onda vidite šta i kako...

Ja koristim godinama ovo, ali bukvalno godinama, od 2020. ja mislim.
E sad kakva će situacija biti posle tih kontrola, nisam video da su najavljene al verujem ti da jesu, pa onda videti šta kako, imaš pravo.

Najavljeno je skoro, čak su stizali i mejlovi da se neće moći koristiti Premium npr. u Srbiji a član si Premium Family plana u USA. Ili čak ako imaš godišnju Premium (solo) pretplatu kupljenu u nekoj drugoj državi u odnosu na državu gdje primarno koristiš nalog.
Tako da, strpite se svi malo sa ovim vratolomijama dok ne vidimo šta i kako će to kontrolisati?
I ja sam iskoristio opciju na upgrader.cc prije skoro godinu dana kada je još koštalo 6$ i imao sam sreće. Lutrija je sa ovim, jer znam par ljudi koji su isto iskoristili ovu opciju ali su ih u kratkom periodu izbacili 2x iz Family grupe. Onda su morali praviti novi nalog jer postojeći više nisu mogli nadograditi na Premium (zbog ograničenja od strane Spotify, u smislu 2x godišnje je moguće promjenuti Family plan).

Hvala lepo na odgovoru. Sacekacu onda da prodje ta kontrola, pa da uzmem jedan...

Najavljeno je skoro, čak su stizali i mejlovi da se neće moći koristiti Premium npr. u Srbiji a član si Premium Family plana u USA. Ili čak ako imaš godišnju Premium (solo) pretplatu kupljenu u nekoj drugoj državi u odnosu na državu gdje primarno koristiš nalog.
Tako da, strpite se svi malo sa ovim vratolomijama dok ne vidimo šta i kako će to kontrolisati?
I ja sam iskoristio opciju na upgrader.cc prije skoro godinu dana kada je još koštalo 6$ i imao sam sreće. Lutrija je sa ovim, jer znam par ljudi koji su isto iskoristili ovu opciju ali su ih u kratkom periodu izbacili 2x iz Family grupe. Onda su morali praviti novi nalog jer postojeći više nisu mogli nadograditi na Premium (zbog ograničenja od strane Spotify, u smislu 2x godišnje je moguće promjenuti Family plan).
Pa i da te izbace, napraviš novi nalog, imaš besplatni tool da migriraš sve sa njega na novi i to je to, nastaviš gde si stao.
Nadam se da me neće dirati nakon 4+ godine haha

Nikada ništa nisam plaćao po punoj ceni. Uvek sve fraj ali Spotify plaćam, ne znam prosto mi je vredan. Mada ova opcija ako može po blokiranju sve da se migrira uopšte nije loša.

Može može, ja
Nikada ništa nisam plaćao po punoj ceni. Uvek sve fraj ali Spotify plaćam, ne znam prosto mi je vredan. Mada ova opcija ako može po blokiranju sve da se migrira uopšte nije loša.
Migrirao jednom davno, ima jedan sajtić za to

Vidim da je na G2A 12 meseci pretplate giftcard drasticno skocio na 67 evra. Da li ima neko alternativu za postojeci svoj nalog?

Da udjes u porodicu za 2.500 rsd godisnje.

Ako neko ima fakultetski mejl u Srbiji je od danas dostupan studentski nalog koji se verifikuje logvanjem na ovaj mejl.

Kako se zna šta je fakutetski? Da li je to samo ako ima edu domen?

Dozvoljeni su .ac.rs, .ac, .edu i .edu.rs Tj edu domeni.

Koliko € je studentska?
Ja sam još na pretplati preko turskog Google playa. 2 puta su mi bili otkazali, ali odmah sam uspio pretplatiti se opet..

A jel ima stundetska turska preko preprodavaca koji valjaju ukradene kartice? Još oni meni da plate da koristim taj nalog.

Aha u pravu si....ali bas cu da se *ebavam 10 puta da se registrujem. Nije to za mene.

Meni, drugu, devojci i jos mnogima kojima sam uzimao je iz prve eventualno druge sve ok i radi godinama bukvalno..

Vrh Dno