Stigao do 6. epizode, ali sad definitivno odustajem, serija je totalno bezveze i ne zaslužuje da nosi naziv jednog od kultnih filmskih serijala.![]()
Izgurah nekako do poslednje u nadi da će se popraviti ali na kraju је utisak "Šta je pisac hteo da kaže?"
Što reče Uriel ako bude zaplet u S2 takav ne bi me iznenadilo.
Totalno razočarenje!Odlicno uradjena serija, za one koji vole takvu tematiku, svaka preporuka![]()
PametnoBatalio posle season 1.
Pa Alien Earth je neviđeno smeće od serijeJa tek nakon čitanja ove teme i vaših preporuka, odnosno anti-preporuka nisam načisto da li gledati nešto ili ne prilaziti istom ni u ludilu i pritom ne mislim konkretno na ovu seriju već generalno.
Što bi rahmetli Đole rekao "jedni je kude, drugi hvale, treći kažu - e moj brale..."
Ja kao neko ko je dugo ovde sam pohvatao čiji ukusi se uglavnom poklapaju sa mojim a čiji su dijametralno suprotni ali nekom novom ko tek dođe kako bi se informisao preostaje samo da puca sebi u glavu i poštedi sebe analize i pitanja "i koga sad da slušam".Zavisi koliko redovno pratiš ovu temu i koliko zapazaš koji ljudi izgleda još u životu nisu naišli na seriju da im nije bila dobra 😁
Moje mišljenje je da ko je "odrastao" na Alien serijalu filmova ni u ludilu neće ovu seriju okarakterisati sa iole pozitivnom ocenom, da ne upotrebim neku težu reč.Ja tek nakon čitanja ove teme i vaših preporuka, odnosno anti-preporuka nisam načisto da li gledati nešto ili ne prilaziti istom ni u ludilu i pritom ne mislim konkretno na ovu seriju već generalno.
Što bi rahmetli Đole rekao "jedni je kude, drugi hvale, treći kažu - e moj brale..."
Zato i kažem da nisam ni mislio da je gledam jer mi je u startu to mirisalo na ceđenje suve drenovine i pokušaje da se nešto izmuze na račun imena.Moje mišljenje je da ko je "odrastao" na Alien serijalu filmova ni u ludilu neće ovu seriju okarakterisati sa iole pozitivnom ocenom, da ne upotrebim neku težu reč.
Mlađima će se verovatno svideti, pošto je serija u ovom novom WOKE shit fazonu, meni jok.
To znači da nisi gledao ni Halt and Catch Fire ni Pushing Daisies. Skandalpotpuno otkrovenje mi je Lee Pace, uopšte ga do sada nisam primetio
E, bas ti hvala za info, taman da pogledam nesto... Iako je druga sezona slabija od prve, nadam se da su se popravili u trecoj.Da. Treba debelo iskustvo iz ove teme da se zna koje preporuke poslušati a na koje raditi naopako!
Elem pomenuti Upload takođe batalio nakon prve sezone a i to je bezveze potrošeno vrijeme!
Izašla S03 Alice in Borderland
Gleda li iko?
Potpuno si u pravu, ja kada bih se rukovodio ovde sta ko pise i komentarise, a mnogima bre nista, ama nista ne valja, nijednu seriju ne bi trebalo da odgledam. Ima nas raznih, neko gleda na kompu, neko na ovom, na onom, ova serija je odradjena vrhunski, a to sam i naglasio. Gledati ovo na ekranu od 77", sa vrhunskim ozvucenjem, daje izuzetan dozivljaj barem meni, a onaj ko kaze da nije vizuelno i audio dobro odradjeno, te slaba gluma, te radnja nikakva, e sad ***. Neki ovde hvale animirane serije, sto je za mene nepojmljivo, neki drame, kazem, ima nas raznih. Gledaj shodno svojim afinitetima, sta drugo reci.Ja kao neko ko je dugo ovde sam pohvatao čiji ukusi se uglavnom poklapaju sa mojim a čiji su dijametralno suprotni ali nekom novom ko tek dođe kako bi se informisao preostaje samo da puca sebi u glavu i poštedi sebe analize i pitanja "i koga sad da slušam".
E sad, koliko ne razumem one koji u životu još nisu naišli na seriju da im nije bila dobra toliko, iskreno govoreći, ne mogu da razumem ni one kojima u životu nijedna serija nije bila dobra i kojima je najbolja ocena "meh, može da prođe, mada (sad ide gomila pisanije o nedostacima)"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari