Šta je novo?

Apple odgovara na zabrinutost oko ogrebotina na iPhone 17 Pro

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iPhone-17-Pro.webp

Apple odgovara na zabrinutost oko ogrebotina na iPhone 17 Pro​

Nakon što su se pojavile tvrdnje o „scratchgate“ problemu i ranjivosti aluminijumskog kućišta iPhone 17 Pro, Apple je objasnio poreklo tragova i istakao da se radi o normalnom habanju, a ne fabričkom defektu

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/apple-odgovara-na-zabrinutost-oko-ogrebotina-na-iphone-17-pro/

Koliko znam od padova i pre su se svi grebali… osim naravno natural i white boje

Prstenovi na kamerama se grebu lako, gledam iPhone 14 od klinca i bas su vidiljive ogrebotine, uvek u bumperu i slabo ga koristi.

Meni se nikada nije ljustilo u kejsu… evo ga 16 pro black star 12 meseci jos malo

Prilozi

• IMG_2509.jpeg
    IMG_2509.jpeg
    131 KB · Pregleda: 22
I kod mene na 16 Pro Max nema ogrebotina. Kod 17 Pro Max deluje da ih standardni bamper neće dobro zaštiti, jer je desna strana i dalje izložena. Najbolje za nekoga ko brine oko toga da nabavi neki case koji u potpunosti pokriva izbočinu sa kamerama.

Videcemo ja cu uzeti tech woven verovatno mada tel je prelep bez kejsa :D

Koliko sam razumeo niko normalan ne andozuje predmete od aluminijuma koji imaju ostre ivice. Da su sve te ivice zakrivili za 0.2mm ne bi bilo problema.

Zapravo nije toliko ostro… e sad dal zbog tog sloja ili cega ne znam

Nazad
Vrh Dno