Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

A sta je fora sa jaknama/duksericama koje greju a ne ide baterija uz njih a baterija ista cena kao duks?

duks https://www.temu.com/rs/2025-nova-muška-i-ženska--džemper-sa-kapuljačom-8-zona-grejanje-zippered-hoodie-za-jesen-i-zimu-baterija--uključena-idealna-za-kampovanje-lov-i-planinarenje-g-601101787956566.html?top_gallery_url=https://img.kwcdn.com/product/fancy/12fd0559-93d1-43bd-a43a-e7df49012083.jpg&spec_id=3002&spec_gallery_id=136603&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=MzQ1ODAw&_oak_gallery_order=1876546566,1343519995,411484977,910074089,995830394&_oak_mp_inf=ENaKrtSu1ogBGiBmYWJmMjBhMzQzMjQ0YWYzYTk4YzkzMzIxM2MzZGI2YiCux6KVlzM=&spec_ids=3002&search_key=duks koji greje&refer_page_el_sn=200049&_x_sessn_id=s190jqgi6p&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1758565278035_9erjb2dnho

baterija https://www.temu.com/rs/10000mah-5v-2-1a-prenosiva-power-bank-za-klima-uređaje-odeću-sa-grijanjem-jakne-prsluke-pantalone-sa-grijanjem-opremu-za-grijanje-odeću-sa-ventilatorom-usb-punjač-za-brzo-punjenje-eksterna-baterija-sa-maksimalnim-izlazom-od-5v-3a-g-601099732857316.html?_oak_mp_inf=EOTjtICn1ogBGiA2YjQyNzg0NGUyNGI0NTJiYjFmOWIxY2IyNjk3NDljNSDvzKWVlzM=&top_gallery_url=https://img.kwcdn.com/product/fancy/cd9f6a2b-82c5-47c9-a857-5d6fd50673bc.jpg&spec_gallery_id=21290&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=MjE4NDAw&_oak_gallery_order=1170178441,452627471,1182977929,766213540,1035798761&search_key=battery for hoodie&refer_page_el_sn=200049&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1758565320217_63uwj0wqam&_x_sessn_id=s190jqgi6p
Bateriju kupi u Lidlu

@DonMarkon

Pre svega moras biti uporan "da ubodes" chat operatera iz naseg regiona ( ex-YU )
Od "azijaca" nemoj da ocekujes bilo sta bitno - 95% njih su ljudi roboti koji ne razmisljaju - samo rade copy/paste
glupih generickih odgovora :(

Sa "nasima" se cenkas kao na pijaci - hocu to - to -to.... pa nesto od zahteva prodje.
Zahtevas da tvoj zahtev proslede senior menadzerima.
moze li se od tih azijata trazitida nas prebace na domaceg operatera? Ili treba sreca da naleti nas?

Takoreći potrebna je sreća i odgovarajući sektor. Najbliže moguće što mi se desilo je da sam naleteo na Bugarina koji je igrom slučaja isto umetnik kao i ja. 😄

@vp949

Nema sanse .

Zbog veoma strogih sistemskih ogranicenja "pravice se ludi" do iznemoglosti.
Zatrpavace vas AI generisanim porukama na nivou debila , da "puknete" i odustanete.

Samo u 5-10% slucajeva imate stvarno inteligentne čet agente koji stvarno razmisljaju
i ne koriste AI.
Moraju da koriste sablon za odgovore , ali se vidi da ih sami kreiraju ili koriguju vec generisane.
@sasa022
primer1: tablet ili bilo sta kosta ......

Poenta je da ne ubedjujes druge da je CLAIM CREDIT nesto sto ne valja.

Ja sam nasao niz prizvoda za koje mi odgovara stvarni povrat od oko 50-60% ,
jer takve iste ili slicne proizvode ne mogu da dobijem po toj ceni.
Par puta po 50-60% , i isplati mi se da onda nesto kupim i po punoj ceni.

Opet sam u konacnom racunu dobio vidljiv popust.

Medjutim ako zelis da kupis samo 2-3 stvari , onda zaista treba razmisliti !!!

Poslednja izmena:
Automatizacija je i prednost pošto sve zahteve za refund/return rešavaju odmah. Sitnije refundiraju bez da šalješ nazad u roku od par minuta. Ako nešto šalješ nazad sve je automatizovano, tako da čim ih šprediter preko statusa obaveste da je poslato, odmah dobiješ novac nazad. Očigledno tu nema ljudskog faktora.

"Poenta je da ne ubedjujes druge da je CLAIM CREDIT nesto sto ne valja."
Čim prestanete da ubedjujete druge kako dobijate 12000 dinara popust na 14.400 iako ste zapravo dobili 12.000 na 26.400.

Prvo retki su ljudi koji imaju potrebu da kupuje robu od +100€ na nedeljnom nivou niti imaju svi preprodavački mentalitet.
A i nije baš da toliko često iskače 650% povrat za takve iznose. Meni je iskočio na 5.500 npr. a 250% na 14.000

Blago vama, ali ja zbilja ne znam šta bih kupio za taj novac. Za moje potrebe se onih 23.000 u vaučerima posle kupovine 2-3 artikla mnogo više isplatilo u praksi iako sam iskoristio oba

Dakle niko ne kaže da ne valja, samo nije ni izbliza toliko idealan koliko ubedjujete druge a time valjda i sebe kako jeste.
------------------------

I sad jedno pitanje vezano za CC - poručio patike, broj adekvatan centimetrima, medjutim u praksi su veće od tog broja. Ako uradim povrat, hoće li me izbaciti iz CC programa?

Poenta je da ne ubedjujes druge da je CLAIM CREDIT nesto sto ne valja.

Ja sam nasao niz prizvoda za koje mi odgovara stvarni povrat od oko 50-60% ,
jer takve iste ili slicne proizvode ne mogu da dobijem po toj ceni.
Par puta po 50-60% , i isplati mi se da onda nesto kupim i po punoj ceni.

Opet sam u konacnom racunu dobio vidljiv popust.

Medjutim ako zelis da kupis samo 2-3 stvari , onda zaista treba razmisliti !!!

Ok. Posto si jedan od najznacajnijh clanova, da napisem: nemam sta da ubedjujem nekoga. nismo deca. bez ikakvog razloga sam podelio najbolji nacin za povracaj kredita za koji ja znam, nicim izazvan. ne da nemam nikakav interes cak sam sebi napravio problem debatujuci i ovde sigurno necu nista da delim vise. npr kao da sam kladionicar i dosao na forum igara na srecu i napisao, ljudi evo kako da dobijete na tiketu, i onda neko kaze nemoj ti nama da objasnjavas i ubedjujes kako se dobija. pa sigurno ne mogu niti hocu. ko je hteo da procita to kako se dobija mogao je. ja nisam ni pisao da se claim ne isplati. ja sam pisao kako da zaradite na klejmovanju a i (ili) da vam se odredjene opcije vise isplate ili manje... svako radi sta hoce. a neko mozda ni ne razume sta sam pisao. nema razloga da mi opalis onaj crveni disagree ako ne razumes o cemu pisem.

u prilogu je trenutni saldo claima od 16.000 sam krenuo, uz to imam i nekoliko porudzbina aktivnih, valjda 3. ukupno oko 40-50k sam uzeo do sada. to je naravno fiktivna vrednost jer je relativna i cena na sajtu. krenuo pre 5,6 nedelja. nije nikakav pc narucen i sl. mora malo da se pise pazi i vodi statistika, toliko od mene u vezi credit back. poz

Prilozi

• sdasdasdasd.png
    sdasdasdasd.png
    310.5 KB · Pregleda: 70
Mnogo cesce su situacije povrat 2500-3500 na 4500-6000
Dopustaju i po desetak narudzbina po toj semi.

Evo racunice za 3 narudzbine po 5.000 i jednu 3.500

1. platis 5000 u kesu - dobijes 3500 nazad ( Temu kredit )
2 i 3 platis 1500 kes + 3500 kredit - 3500 nazad

5000+2x1500 = 8.000 i imas 3.500 Temu kredita

I neka 4. kupovina bude taj kredit 3.500

Znaci za 8.000 kupis nesto sto Temu ceni 18.500
Neka je realna cena za te proizvode 60-70%
( plus za neke proizvode treba platiti i postarinu jer nisu dostupni u lokalnim prodavnicama !!! )

18.500 x 65% = 12.000

Placeno 8.000

Usteda oko 33% ( plus postarina )

---------

@wladymeer

Ako uradim povrat, hoće li me izbaciti iz CC programa?

Iako ne bi trebalo jer imas opravdan razlog , "algoritam zna da se zbuni" i da te "banuje" na 30-90 dana.

Da li je neko naručivao kablove za punjenje telefona preko Temu-a (konkretno onaj koji podržava Turbo punjene 67w za Redmi Note modele)? Na Aliju naručih dva koji navodno podržavaju, ali ipak ne (iako je poznata Essager marka).

Recimo ovaj, u opisu stoji da podržava Redmi Note 11 Pro, ako se neko bolje razume, da mi potvrdi

Da li je neko naručivao kablove za punjenje telefona preko Temu-a (konkretno onaj koji podržava Turbo punjene 67w za Redmi Note modele)? Na Aliju naručih dva koji navodno podržavaju, ali ipak ne (iako je poznata Essager marka).

Recimo ovaj, u opisu stoji da podržava Redmi Note 11 Pro, ako se neko bolje razume, da mi potvrdi
Ja narucio neki Acer 240W 930 dinara nadam se da barem moze 100w da isporuci u realnosti ili 60W :) https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1758714790210_lwz9gcfkuj&refer_page_sn=10045 dovoljno ce biti za punjenje telefona.

Ovi fabricki od brata Samsung galaxy a36 i moj galaxy a56 oba u prekidu nema leba od njih , trazim neki cvrsci i kvalitetniji , valjda ce sluziti barem do nove godine.

Ima li neko sa prethodnih strana ko je pisao o claimcredit banu da mu je vraćeno da može ponovo da koristi cc?

Naručih čuveni mini pc, refundiraše automatski posle nedelju dana, jer ne šalju i evo sad mogu da vidim samo prethodne iznose koje sam claim-ovao.

@athlon87

Nazalost , ne pomaze

Pre ce da pomogne odsustvo sa naloga - jedno 15 dana.

@optical

I kod mene na jednom od naloga su pre par dana dali refund , i algoritam je onemogucio CC

I sada se redom prave blesavi , iako menadzeri imaju mogucnost da restartuju
algoritam

Nema pravila. Na trenutnom nalogu su mi posle dugo vremena ponovo dali discount777, prekjuče nisu i juče opet jesu pa sam iskoristio to. Ponuđene su mi 2x8gb sodimm ddr3 1600MHz za 1073 plus ostatak korpe i kupon 2500 preko 6400 tako da mi se to fantastično uklopilo.

Mislim da nema pravila, ja sam 2x refundirao pun iznos za projektore jer su poslali pogrešan model i to kupljene preko CC, a evo i dalje dobijam ovu promociju. Eventualno ako gledaju broj/vrednost narudžbina, jer sad malo više naručujem obzirom da se nakupilo kredita

@Darko95

Da budemo precizniji - ako daju refund za nesto sto ne posalju ( oni otkazu narudzbinu :( ) , tada algoritam
u vecini slucajeva prekida CC

@athlon87

Nazalost , ne pomaze

Pre ce da pomogne odsustvo sa naloga - jedno 15 dana.

@optical

I kod mene na jednom od naloga su pre par dana dali refund , i algoritam je onemogucio CC

I sada se redom prave blesavi , iako menadzeri imaju mogucnost da restartuju
algoritam
Ne znam zašto si siguran u to da oni nekome mogu da "restartuju" algoritam. Ako je zbog onoga što si slao da si dobio veći CC nakon što si kontaktirao podršku, mislim da se samo slučajno potrefilo. Ja sam ih kontaktirao na isti način, napravili su ticket i menadžer mi je odgovorio da ne mogu da utiču na to. Poslije 20-ak dana mi se pojavio bolji CC, do tada je uvijek bilo 2100 povrata na 3000+ potrošenih i 100% credit back. CC mi inače već par mjeseci ne radi kada ja kucam claimcredit u pretrazi, već iskoči uglavnom kada gledam status trenutnih pošiljki.

@Darko95

Da budemo precizniji - ako daju refund za nesto sto ne posalju ( oni otkazu narudzbinu :( ) , tada algoritam
u vecini slucajeva prekida CC
Slažem se, doduše nema poente ni ako tražiš refund za stvar koja ti stigne pokvarena ili na drugi način ne odgovara opisu, jer nije do tebe svakako, ali ovde je tek bezveze da ukinu jer je ne pošalju.

u prilogu je trenutni saldo claima od 16.000 sam krenuo, uz to imam i nekoliko porudzbina aktivnih, valjda 3. ukupno oko 40-50k sam uzeo do sada. to je naravno fiktivna vrednost jer je relativna i cena na sajtu. krenuo pre 5,6 nedelja. nije nikakav pc narucen i sl. mora malo da se pise pazi i vodi statistika, toliko od mene u vezi credit back. poz

kako si nagurao do 25k od početnih 16k kada na clamcrdt uvek dobiješ manji iznos za povraćaj za barem 2 -3k u zavisnosti od celog iznosa u promociji?

Ne dobijaš uvijek manji iznos za povraćaj, pogledaj primjere kolega na prethodnim stranicama.

Ne znam kako je kod vas, ali kod mene i jos nekih prijatelja nikome nema povracaj kredita. Tj ne nude vise

Nazad
Vrh Dno