Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Pozdrav,
Hocu da kupim xiaomi air purifier 4 pro cena je oko 23kdin na ananasu ali se slabo razumem koji najveci vaucer mogu da iskoristim za ovu moju cenu. Ako neko zna i ima veci vaucer bio bih veoma zahvalan.

Hvala unapred :)

Pozdrav,
Hocu da kupim xiaomi air purifier 4 pro cena je oko 23kdin na ananasu ali se slabo razumem koji najveci vaucer mogu da iskoristim za ovu moju cenu. Ako neko zna i ima veci vaucer bio bih veoma zahvalan.

3000 kad puste.

Klik! Bum! Tras! 5.000 RSD od nas!
🧡

Vaučer možeš da iskoristiš za celu ponudu na Ananasu, i za jednu kupovinu iznad 29.999 RSD do 30. 9. 2025. godine.

Nisam siguran da ćemo ga iskoristiti, pa je bolje da ga ponudim PP nekom ko hoće.

Klik! Bum! Tras! 5.000 RSD od nas!
🧡

Vaučer možeš da iskoristiš za celu ponudu na Ananasu, i za jednu kupovinu iznad 29.999 RSD do 30. 9. 2025. godine.

Nisam siguran da ćemo ga iskoristiti, pa je bolje da ga ponudim PP nekom ko hoće.

Mogće da nisam bio jasan da PP (komunikacija privatnom porukom) prosleđujem vaučer.

Ganjaj ove personalizovane 5/30, pa kupi 2x po 2 gume i dodaj još nešto sitno da pređe 30k. Eventualno 5/35 plus 2/15.

Bilo danas, pa to ode bas brzo.

Ako ima neko danas a5000 bilo bi mi baš korisno za neki laptop koji je na akciji.

Eventualno i sutra, ako ga ostane na zalihama.

Ako ima još neko 500/4000 bio bih zahvalan.

ako neko ima 5k/30k personalizovani bio bih zahvan :)

Nazad
Vrh Dno