Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ako sam dobro pohvatao, sada sa zahtevom za prenos broja u A1 daju i 70% da se ostane? Kako ispregovarati to? Istice ugovor za kontrolu troskova a uzeo bi se omorika S
Pa podneses zahtev i kad teneko zove reci da trazis 70 posto za ostanak. Jer na A1 dobijas 50 posto popusta za bolju tarifu nego sto je kod njih. Ali eto izaces im u susret i zrtvovaces se da se patis na mtsu ako ti daju makar 70 posto.
MTS je jedino dobar na prepaidu ko ima android. Za ostalo ne znam pored novih A1 tarifa sta Ima na mtsu.

Корисник сам А1 пост паид и добио сам понуду за прелазак у Мтс,оморика С за 980 динара месечно.Да ли је још ко добио такву понуду?

To ti je 15 meseci po 1 din, pa 9 meseci 2600 din mesečno, prosek na 24 meseca: 975 din mesečno.
Mnogi to sad dobijaju za prelaz iz A1.
Хвала ти на обавештењу.Забринуло је то што у уговору није тако написано .

Piše u ugovoru sve lepo, meni su slali dva puta ugovor po tim istim uslovima. Prvi put A1 odbio prenos zbog navodnog duga , drugi put me zvali iz A1 i ponudili 12 meseci po dinar i 12 na 50%. Tako da sam ostao i uzeo Neo 30. Inače su nudili bilo koji paket pod istim uslovima. Neo super je dobra opcija kome treba više neta, meni je i ovo više nego dovoljno.

Piše u ugovoru sve lepo, meni su slali dva puta ugovor po tim istim uslovima. Prvi put A1 odbio prenos zbog navodnog duga , drugi put me zvali iz A1 i ponudili 12 meseci po dinar i 12 na 50%. Tako da sam ostao i uzeo Neo 30. Inače su nudili bilo koji paket pod istim uslovima. Neo super je dobra opcija kome treba više neta, meni je i ovo više nego dovoljno.
Da drugar je na neo super dobio tu ponudu. Ali sa Obzirom da se pola interneta ne racuna (drustvene mreže su neograničene )
Neće ni 30 GB efektivno trošiti. Bukvalno YouTube i surf mu trosi net na neo super

Evo i ja da potvrdim, otisao u poslovnicu mtsa, pitao da li postoji benefit od 15 meseci po 1 dinar za prelazak sa A1, potvrdili su, zavrseno sve za 5 min, uzeo Soko lite. Posle 5 min A1 je poslao poruku nudeci razne tarife sa 70% popusta, ali su sve osnovne/ male i ne odgovaraju mi. Nazalost, hvata me vikend ali trebalo bi do utorka/ srede da se zavrsi prenos.

Nazad
Vrh Dno