Kako ovo funkcioniše? Jel imaš 12 meseci tu cenu ili je bilo samo za mesec dana?Malo je jednostavnih opcija.
Ja sam uspeo prošle godine za Crni petak dobiti Disney za 2.99$ preko Amerike, verovatno će da bude ista ponuda i ove godine, ali treba US PayPal.
Pogledajte prilog 504117
Takodje mi i preko Turske nudi da produžim pretplatu za 3.45€/me jer sam pre koristio tako, za nove korisnike ne moze.
Pogledajte prilog 504118
Kako nije? Treba ti samo US broj da ti stigne kod za registraciju.Kako si uspio otvoriti US PayPal? Mislio sam da to više nije moguće...
Vidiš da nas zezaju već godinama. Boga pitaj hoće li biti...Da li ima nade da stigne prevod na disney plus? Jel koristi neko disney plus preko browsera pa da sam dodaje prevode jel radi to?
Potresli se živi 😃taman sam htio da uplatim jedno mjesec dana 3 eura ali kad nema ni prevoda ni nista onda necu.
Pogledajte prilog 505091
Ja ih pitao nedavno za lokalizaciju putem maila, nakon čekanja 10-ak dana na odgovor dobijem nešto potpuno nevezano za D+Potresli se živi 😃
Suviše smo mi mali za njih...
Apple tv je nešto bio uradio i 5 miliona Amerikanaca se pobunilo i odmah vratili....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari