Onda dobijaš kad krene Tajland,nije bitno gde je kupljen.Pitam jer je i moj S24 Ultra iz domaće radnje(e sad odakle su ga oni nabavili...).
Samo što sam ja promenio CSC kod na Tajland(THL) zbog opcije snimanja razgovora.
Slično kod mene - 11. jula sam dobio potvrdu o učešću u promociji, i još nije još isporučeno.
Kontaktirao sam ih na [email protected], i posle potvrde IMEI broja uredjaja dobio samo generičku potvrdu: "Isporuka je krenula. Možete očekivati kurira u narednim nedeljama."
Moram da priznam da me ovakav pristup prilično iritira - još od letovanja, gde god da odem, moram da pravim dogovore ko bi mogao da preuzme paket ukoliko nema nikoga kod kuće.
A koliko sam primetio oni koji su dobili telefon su dobili jedino poruku od kurira na dan dostave.
Па шта си очекивао, трубаче? 🙂Stiglo danas. Ništa mail, ništa poruka, samo poziv od kurira ranom zorom...
Nekako je... Razočaravajuće.
Ali je i rasterećenje...
Па шта си очекивао, трубаче? 🙂
Nek napiše neko šta smo novo dobili sa 8.0 na S24U. Hvala
Novog 3D coveculjka u prognozi 😂😂Nek napiše neko šta smo novo dobili sa 8.0 na S24U. Hvala
I meni je isto.Код мене је нека ликуша, удара селфи...
Koju preporucujes?Jel neko stvarno koristi tu "fabricku" prognozu?
Instalirao sam UI8, izmene su realno mizerne, tj ništa wau
Vreme i radarKoju preporucujes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari