Šta je novo?

Za ljubitelje analognih satova

Ne znam, iz onoga sto sam procitao, mislio sam da je pouzdaniji prodavac, zbog toga nisam ni koristio paypal, niti proveravao, nije mi palo na pamet, ljudi sa foruma su imali pozitivna iskustva, najveci problem je sto se prodavac ne javlja ni preko jednog mejla koji sam nasao, sto je bezobrazno sa njegove/njene strane. Lekcija naucena, moja greska. Probacu refundaciju preko banke. Sa paypalom je lakse dokazati i ostvariti refundaciju, koliko razumem.

Sve u svemu, ja ne dajem preporuku za ovaj sajt, izbegavao bih ga u sirokom luku, kad se pretazi vidi se veci broj nezadovoljnih kupaca, dosta njih se zali da nikad nije dobilo sat, niti odgovor (to je i moje licno iskustvo), ili sam procitao da dobijete pogresan model (uglavnom pogresna boja) prodavac se ne javlja na mejlove, ni onaj sa sajta, ni mejl adresa preko koje dobijete invoice/predracun... Ako se ipak odlucite obavezno PayPal

Poslednja izmena:
Na prvi pogled deluje da kvalitet usluge ovog sajta zavisi od načina plaćanja. Kad se plati Paypal-om onda je OK - ne isplati mu se da nešto vara jer će PP uraditi refundaciju a on ostati bez para. Ako se plati na neki drugi, manje siguran način, onda kreće prevara. Banka uradi refundaciju, troškove snosi sama - njemu ostaju i sat i pare.
Pozdrav

Hteo sam preko paypala da platim ali na poslednjem koraku ne nudi više tu opciju, nego samo da upisem podatke o kartici

Prilozi

• Screenshot 2025-09-25 101240.png
    Screenshot 2025-09-25 101240.png
    86.4 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
Radi, i tu je kraj sto se PayPala tice,
Tako je bilo onda tako je i sad .
Sve dalje ide preko onog "shop"
vise se paypal nigde ne pojavljuje
Otvara isti prozor kao i tab dole "shop"

Poslednja izmena:
Meni je stigao jedan sat od njih pre par dana, kupljen regularno preko kartice...

Za slucaj da neko voli ovaj tip postera, napravio sam jedan za sebe pa da podelim.
Trebalo bi da pdf moze da se otvori kao vektor i da se edituje. Imam i .ai fajl ako neko bas bude hteo da se dodatno igrasbga293 low.png

Prilozi

• SBGA293.pdf
    657.8 KB · Pregleda: 3
Nazad
Vrh Dno