Nije, taj film je jedno slučajno remek delo, od milion scenarija, glumaca koji su zamenjeni i ideja o Gladys, na kraju je sve slučajno došlo na svoje.Kao neko ko ne gleda horor filmove, mogu reći da mi se film svideo. Vredi ga pogledati. Ocena 8/10![]()
P.S. Jel Stiven King imao kakve veze sa filmom?
Katarzičan, neke scene su me podsetile na Hereditiary a pri kraju na Bring Her back.Nije, taj film je jedno slučajno remek delo, od milion scenarija, glumaca koji su zamenjeni i ideja o Gladys, na kraju je sve slučajno došlo na svoje.
Ćuti samo neka štancuju Aliena, ostalo mi 10 minuta poslednje epizode kad su ukućani odlučili da se vrate kući sunce im...Vidim smaraju lika da pravi fransizu od ovoga ali "less is more" kod ovog tipa filma.Da Tetci trebaju deca za finalni ritual gde se pretvori u Megan Fox i sa biljkom iseta iz kuce. I onda krece segment uciteljica/cale.
Gde uspevaju da savladaju zaposednute odrasle ali ih deca krenu rastrzati i samo prestanu. Odjavna scena Megan u avionu cirka proseko i drzi slomljenu grancicu.
Zeleli smo da nam polupani Ridli objasni Inzenjere iz Aliena pa gle sta smo dobili![]()
Više mi se dopao The Machinist, iako je mnogo skromnija produkcija.У време изласка, био је коректан, у данашње време је отприлике ремек дело у поређењу са новијим остварењима.![]()
7,5/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari